DE ECHTE BRES COLUMN 10

Twitter

Wat gaan die weken toch hard, echt niet te filmen want je heb geen tijd meer om het allemaal bij te houden. Komt natuurlijk ook dat er zoveel informatie binnenkomt in dat kleine hersenpannetje van ons dat we het volgens mij allemaal maar moeilijk kunnen verwerken. Neem nou die informatie van de sociale media die dagelijks in grote getale binnen komt, wie weet nou dat het fake nieuws is of niet.

Neem nou die foto van dat huilende kleine meisje dat bij het lijk van haar moeder zit, zo verschrikkelijk om te zien dan wordt je daar gewoon onpasselijk van maar als je dan die zelfde foto ziet dat het een film is (uit 2010 geloof ik) ja dan weet ik het echt niet meer hoor en dan denk ik wel eens bij me eigen ‘joh zoek het allemaal maar uit met je kut-oorlog en wie of wat er nu schuld aan hebben. Die president uit de OekraΓ―ne is geen lieverdje en trek Europa mee in een oorlog’, maar ook Poetin uit Rusland is geen lieverdje, en overtreed alle geboden die er maar gelden.

Ook Europa overtreed al jaren lang verdragen, en geloof mijn nou maar ik weet het niet meer, ik weet alleen dat ik er bij blijft dat het een verschrikkelijk iets is. Wat enkel maar verliezers kan opleveren met name dan het gewone volk dat alles moet achterlaten, en de mannen die dan terug keren om te vechten. Maar goed we hadden het over de sociale media dat je zoveel informatie krijg en hoe er mee om te gaan.

Iedereen weet dat ik een behoorlijk grote bek heb en vaak dingen plaats die volgens andere lezers ongenuanceerd zijn, en dat ik een haat zou hebben tegen de mensheid. De mensen die mij kunnen weten dat dat niet zo is maar ik kan mij wel voorstellen dat sommige lui dat wel zo oppikken.

Tim Hofman

Zo ook met presentator meneer Tim Hofman beter bekend op twitter als @debroervanroos ik heb al vaker een conflict met hem gehad op twitter en dan is hij boos en dan ben ik boos en kan je van mij de tering krijgen vooral als het persoonlijk is. Maar goed van de week kreeg ik een berichtje van hem “Waarom ben jij vaak vriendelijker voor dieren dan voor mensen” mijn antwoord daarop was ‘omdat dieren vaak onvoorwaardelijke liefde geven en ik bij mensen een hele andere ervaring heb.

Toen kreeg ik van hem de vraag dat hij het contrast zo groot vind, tweet 1 is erg diervriendelijk, en tweet twee is dan dat ik tweet “haal maar binnen dat tyfus volk, gelijk terug naar Afrika ermee’. Toen ik dat zo las dacht ik bij me eigen ik ga hem antwoord geven in deze column want op twitter kan je niet echt je verhaal kwijt of het mot heel erg kort zijn.

Dus Tim Hofman deze column is eigenlijk speciaal voor jou, ik hoop ook dat je het leest en er dan op reageert. Het zit zo dat ik van uit huis terwijl ik nog maar een kleuter was altijd opgegroeid ben met honden en andere beesten. Ik heb daar me eigen echt in kunnen vinden want als je goed bent voor beesten dan zullen ze je nooit bedriegen, een voorbeeld wat ik altijd zeg, en dan natuurlijk met een knipoog naar de dames die deze column ook lezen.

Als je je hond en je vrouw samen in je kofferbak van je auto opsluit en je laat ze een uurtje zitten, loopt weer terug naar je auto en opent dan de kofferbak weer……..dan mag je drie keer raden wie er naar je kwispelt en blij is om je te zien. Je kan van mij aan nemen dat het je hond is die enorm blij is dat hij je weer ziet, en daar wil ik dan ook mee zeggen als je een hond slaat of weet ik wat doet, hij zal je altijd met die trouwe honden ogen aankijken zo van ja ik zal het wel verdiend hebben baas en geeft je spontaan een lik om het goed te maken.

Nou ga ik niet uitbreiden wat ik allemaal heb mee gemaakt met mensen de laatste jaren maar om maar effe een paar dingen te noemen, ik heb samen met een rechercheur (Christan) de dood van Pim Fortuyn onderzocht. Ik was al jaren bezig daarmee en hij ook zonder het van elkaar te weten. Na zeker een jaar bewijzen te hebben gezien waar ik nu niet meer over praten wil werd deze lieve man bang en we zouden om de dag elkaar sms’en of alle okΓ© was.

Toen ik een paar weken geen antwoord meer kreeg en ik aan een bevriende politie agent vroeg of ze bij hun wisten waar Christan was. Ja Henk vertelden ze die hebben ze van de week dood gevonden met een plastic zak over zijn hoofd. Ik vroeg of ze zijn telefoon hadden gevonden maar dat was niet het geval. Een maand later ben ik met heel mijn familie zo erg bedreigd dat ik van alles af heb gezien en het maar zo gelaten.

Doe daar dan bijvoorbeeld een burgemeester uit Leiden bij met wie ik tijdens een signeer sessie op de foto wilden, en ik dat netje vroeg via de microfoon. Mijn toenmalig manager hoorde haar zeggen tegen haar wethouder, ik ga niet met die Bres op de foto hoor want als je hem googelt dan kom je bij Pedoseksuelen uit. Mijn manager vertelde tegen haar dat ik juist aan het vechten was tegen deze smeerpijpenclub van een Martijn, ‘dat zal wel’ was haar antwoord ‘maar waar rook is is ook vuur’!!

Antifa bedreigde gemeentes en boekhandelaren (toen mijn biografie ‘Bres’ en ‘De Bresjes‘ uitkwam) als ik bij hun zou komen zitten signeren ze de boel met molotovcocktails wel effe kwamen rechtzetten terwijl ik er was. Sterkste man wedstrijden die ik organiseerde werden onder bedreiging (ze belde anoniem met de gemeente) door de gemeente afgeblazen. Ik ben van podiums gehaald door de politie omdat mijn leven gevaar liep, mensen demonstreerde in Rotterdam bij het hoofdgebouw van de Posthoorn omdat ze wilde dat ik mijn column niet meer mocht schrijven omdat ik het gedachtegoed had van de PVV.

Wat ik ook graag deed was op voorleesdag voor kleine kinderen voorlezen op scholen uit het boekje van de kleine mol, of weet ik hoe die kinderboekjes allemaal heette. Prachtig om al die spannende koppies te zien, na afloop natuurlijk op de foto met de hele klas. En dan later te horen krijgen dat er ouders (moslims) hadden geklaagd dat ik hun kinderen vergiftigde.

Echt Tim Hofman, ik hang dit eigenlijk niet graag aan de grote klok want dan hoor ik weer weken dat ik huillie huilie doet….o ja doe daar nog eens 400 doodsbedreigingen in een paar maanden tijd (gelukkig nu wat minder) en dan de berichtjes dat ze het fijn vinden dat mijn Corretje lekker de kanker heeft, en ze hopen dat ze een hele pijnlijke dood krijgt.

Smerig en laag persoon

Mijn toen pas overleden hondje willen komen opgraven die zelfmoord had gepleegd (vertelde die smerige grafpoot) omdat ik zo’n slechte baas zou zijn. Dat laatste berichtje kreeg ik dus gewoon van een voormalig tweede Kamerlid Tofik Dibi, en zo kan ik nog wel effe doorgaan. En weet je Tim iedere keer dat ik dan verdrietig was, of super kwaad dan was mijn hondje Jimmy of zijn voorganger Srooby daar om mij onvoorwaardelijk te troosten.

Je vroeg mij ook waarom de haat naar dat moslim tuig dat halal slacht op een verschrikkelijke manier, kadavers van schapen uit vrachtwagens verkoopt enz enz. Maar ook het koosjer slachten ben ik een tegenstander van.

Ook de dieren transporten vind ik erg maar ik kan niet de hele wereld op mijn schouders nemen Tim, en ik hoop dat ik zo jou vragen een beetje heb beantwoord, en nogmaals ik kan wel uren doorgaan met al die misstanden hier in Nederland, (met die nep gelukzoekers hier, en wat ze allemaal uitvreten) en je dit te vertellen maar wat heeft het voor nut.

Want ik denk dat mensen zoals jij gewoon hun mening over mij al klaar hebben, en dat zal mij een zorg zijn als mijn echte fans maar weten wat ik doe en wie ik ben dat is het belangrijkste.

Het ga je goed vriend!!!!

Tot volgende week,


Groet van Henk Bres!!

PS: Hoop wel op een reactie van jou Tim Hofman!!


9 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 10

 1. Broer, je bent een gouden vent…dieren zijn ook belangrijker als menig volwassene….ben het niet altijd eens met je, maar mijn respect zal je altijd hebben…en we zijn nu 1maal hagunezuh, dus zullen altijd eerlijk zeggen wat ons dwars zit…πŸ’›πŸ’šπŸ’ͺ

  1. Hey broertje, dank je wel voor je reactie en we zullen nooit zwijgen toch?? πŸ’›πŸ’šπŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»

 2. Zo gaat dat hier Henk, vrijheid van meningsuiting is alleen voor de zgn “deugers” jij en ik zeggen eerlijk hoe we er over denken maar dat is niet hun mening dus moeten wij dood, vinden zij. Heel erg jij zegt niks verkeerds en ik durf niet meer voor mijn mening uit te komen.

  1. Inderdaad Carla, zo is het helaas wel in het Nederland van nu. Maar ik blijf mijn mening naar buiten brengen dat beloof ik jou. Bedank ook voor je reactie!!

 3. Je bent een topper Henk vergeet dat niet een echte dieren vriend
  Hart πŸ’“ op de goede plek
  Vind je bij sommige mensen niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven