DE ECHTE BRES COLUMN 09

Waar zullen we het nu deze week weer eens over hebben, iets leuks of zo of wat geinigs. Nou laat maar, ik zou het niet weten want heel de wereld is een brandhaard, wat een pleuris ellende is er toch overal, niet te filmen. Nou is President Vladimir Poetin van Rusland de Oekraïne binnen gevallen om dat land te veroveren.

Vladimir Poetin

En dat had ik nou nooit achter hem gezocht, oké het is een rare en ik mocht hem altijd wel want hij was naar mijn mening altijd een beetje aan het gallen en blaffen en iedereen in de wereld tonen dat hij balluh heeft, maar bijten of zo nee ho maar. En dan blijkt dat ik mij toch heel zwaar heb vergist in deze man, want waar hij nou in Godsnaam bezig mee is en wat hem bezield op dit moment ik zou het niet weten.

Deze Vladimir Poetin heeft volgens mij een herseninhoud van een ziek ei en dat ei komt uit een zwaar verrotte kip met vogelgriep dat kan niet anders…..god mensen wat heb ik mij in deze man vergist!!

Wat ik wel weet is dat hij de EU in een de oorlog heeft betrokken en niet zo’n beetje ook. Want eerst werd er gezegd dat Mark Rutte onze minister president wel onderdelen naar de Oekraïne zoals bomscherfvesten die tegen bominslagen zouden kunnen beschermen en meer van dat soort oorlogstuig maar geen wapens. Totdat ik net op het journaal hoorde dat 27 landen wapenhulp naar de Oekraïne stuurt waaronder ook Nederland (jawel Nederland).

Volodymyr Zelensky

Jullie lezen het goed, de hulp bestaat uit wapens en munitie die Nederland stuurt waaronder 200 luchtdoelraketten, snipergeweren, radersystemen en munitie. Dus met andere woorden Mark Rutte trekt ons in een oorlog waar we eigenlijk niks mee te maken hebben. Natuurlijk motte wij deze mensen in de Oekraïne helpen, en ook de vluchtelingen die hierheen komen met warmte ontvangen, maar daar is hier in Nederland geen plek meer voor omdat de AZC’s vol zitten met graaiers uit veilige landen.

Ik heb beelden gezien van mensen die verdwaast over straat liepen omdat hun huis was gebombardeerd, slapen in metro’s omdat die diep onder de grond liggen en zo een beetje veiligheid kunnen garanderen. Nee dat zijn vluchtelingen die het werkelijk nodig hebben. Russische tanks die gewoon over personenauto’s heen reden terwijl de mensen er nog in zaten, wat zijn dat voor pleuris lui die dat doen.

Als ik een Russische soldaat was en ik kreeg zo’n opdracht zou ik hem weigeren want dit is geen oorlog…..een oorlog speelt zich af tussen landen, regeringen en leger of eventueel de politie maar niet tegen gewone burgers. Godallemachtig wat heb ik mij in die klootzak van een Poetin vergist want dit doe je niet, hier geef je geen opdracht toe.

Ik ben blij dat de Nederlandse bevolking deze mensen probeert op te vangen, en ik heb een hele goeie raad voor de regering (Mark Rutte luister je) al die AZC die nu overvol zitten met spugende, stelende stekende vechtende en schietgrage randdebielen.

Die uit veilige landen hier komen om ons te terroriseren, vraag maar aan de bevolking van de omliggende dorpen hier in Nederland zoals Ter Apel, aan buschauffeurs en wie dan ook. Pestpleur ze eruit, nu gelijk naar het vliegveld er mee en op het vliegtuig zetten en opzouten met dat tering gajes.

En dan die Oekrainse vluchtelingen erin, dan zie je op zeker dankbare gezichten, de vrachtwagenchauffeurs die hier gestrand zijn omdat door de oorlog hun tegoeden zijn bevroren en alle mensen die NU ECHTE HULP nodig hebben gewoon helpen.

Echt misschien kunnen jullie uit deze column wel opmaken dat ik niet zoveel verstand van deze situatie heb omdat ik nu 69 jaar lang in een oorlogs vrij Nederland heb geleeft, en nu zijn we dan ineens met Rusland in oorlog (dat is wat Poetin denkt) wat niet de minste is natuurlijk. Natuurlijk denkt Rutte weer dat we de Oekraine helpen te verdedigen, nee ik hou mijn hart vast, want als je ziet wat Poetin allemaal doet en durft vrees ik het ergste. Maar laten wij niet gelijk van het ergste uitgaan, en er was ook nog goed nieuws deze week.

Ik ben Koekoek!!

En dat is natuurlijk dat ze dat wijf van Volt Kamerlid Nilufer Gundogan eindelijk uit de fractie hebben gepleurd wegens ongeveer dertien meldingen over, handtastelijkheden, ongewenste seksuele avances en intimidatie. Doe daar nog eens een lekker sausje verbaal geweld en nog meer ellende overheen en dan zijn ze pas bereid als partij om haar te royeren.

Nogmaals, ik weet het allemaal niet waar het heen gaat hoor want ook de Turkse president Tayyip Erdogan heeft nu anti-tankraketten ter verdediging naar de Oekraïne gestuurd, wat hem natuurlijk weer een lelijk telefoontje van Vladimir Poetin opleverde.

Ze zoeken het maar lekker uit allemaal, maar ik hoop wel dat de AZC’s  in heel Nederland leeg worden gehaald om de echte vluchtelingen te herbergen….en bang, bang ben ik enkel voor mijn Corretje want de rest kan me rug op en me reet af.

Tot volgende week,


Groet van Henk Bres!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven