DE ECHTE BRES COLUMN 03

Ach ach ach, in wat (voor de zoveelste keer) voor wereld leven we toch vraag ik mij af. Twee Turkse probleembroers vermoorden (vanwege een ruzie om € 50,- ) de 15 jarige Tim uit Middelburg. Tim werd met zwaar letsel door een voorbijganger gevonden liggend op een grasveldje in de Middelburgse wijk Dauwendael. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd in Rotterdam waar hij nog drie dagen heb liggen vechten voor zijn leven voordat hij overleed.

R.I.P Tim

Nergens lees je in de media dat het twee Turkse probleembroers waren die dus volgens mij al eerder problemen hadden veroorzaakt want anders werden ze zo niet genoemd, maar goed het zal je kind maar wezen dat op 15 jarige leeftijd word om gebracht door een stelletje probleem kinderen van 15 en 16 jaar.

Tim was een hele lieve jongen werd door familie, vrienden en kennissen gezegd en ik wens deze mensen allemaal veel sterkte toe en ik hoop dat de daders ondanks hun jeugdige leeftijd als volwassenen worden berecht.

Maar in Frankrijk kunnen ze er ook wat van want daar hebben opgeschoten Marokkanen weer een heel nieuw spelletje bedacht om de oorspronkelijke bewoners en dan doel ik natuurlijk op de wat oudere mensen te kunnen terroriseren zodat ze zichzelf kunnen vermaken met de ellende van hun medemensen. Het gaat als volgt: er loopt een oude man op straat en er komt een auto langszij en de twee inzittende vragen de oude man om een vuurtje.

Ouwe man!

De chauffeur van de auto grijpt de arm van de oude man met daarin het gevraagde vuurtje en houd hem stevig vast terwijl hij gas geeft, de tweede Marokkaan filmt natuurlijk alles vanaf de bijrijders stoel. Ze laten die oude man zeker een paar honderd meter hard lopen totdat deze snakkend naar adem en struikelend neervalt waarop deze twee helden met grote snelheid en stikkend en gierend van de lach wegscheuren.

Ik kan mij voorstellen dat jullie bij het lezen van dit stukkie een verhoogde hartslag krijgen en misselijk worden, en dan hebben jullie nog niet eens het filmpje gezien wat deze twee geitenneukers op de sociaal media hebben gezet. Van mij mogen ze ter plekken dood neerdonderen want zeg nou eerlijk deze twee grafbakken verdienen toch niet om de lucht in te ademen die wij allemaal inademen.

Maar genoeg over deze ellende, en tijd voor de volgende bak ellende want er is weer een enorme grote rel opkomst die is aangejaagd door Jan Roos en Dennis Schouten (want die waren de eerste twee die er mee naar buiten kwamen). En dat was natuurlijk Marco Borsato die zijn handen en snikkel niet in bedwang kon houden bij de Voice of Holland achter de schermen of tijdens de Marco Borsato BBQ.

Ja, en nu is er Tim Hofman van BNN/VARA (programma Boos) die ook naar buiten heeft gebracht dat er een stelletje smeerpijpen bezig zijn die net zoals de scoop van Jan en Dennis hun handjes en snikkel niet in bedwang konden houden. Als eerste is uit zijn eigen al opgestapt de heer Jeroen Rietbergen (orkestleider/componist bij de Voice) en daarbij heeft hij zijn excuus gemaakt, en ook gelijk toegegeven dat hij grensoverschrijdende seksuele handelingen heeft gepleegd.

Berichtje cameraman!

Jeroen is natuurlijk de man van Linda de Mol (broer van John de Mol eigenaar van de Voice) die nu naar wat ik net hoorde tijdelijk van Jeroen af is omdat hij overspel heeft gepleegd. Ook zijn en komen er nu heel veel verhalen los van mensen die met eigen ogen hebben gezien dat de snikkels van bekende Nederlanders flink van de flamoesjes van de kandidaten hebben geproefd natuurlijk kijkend of de hoge noten konden worden gehaald.

Ene Walter bijvoorbeeld was toendertijd cameraman en die zei dat er in zijn tijd al vele zaken gebeurde die niet geschikt waren voor het daglicht. Deze Walter kreeg in 2018 gelijk zijn ontslag toen hij het aan kaarten, en de politie heeft klaarblijkelijk niets maar dan ook helemaal niets met de aangifte gedaan en dan ga ik mij dus afvragen of John de Mol hier wat vanaf heeft geweten?

Ook Ali B schijnt een klacht tegen hem hebben lopen en ja, hier in Nederland ben je onschuldig tot er is bewezen dat je wat geflikt heb. Maar ja je krijg niet voor niks de bijnaam knuffel Marokkaan (klinkt nu heel anders hè). Maar goed dat RTL heeft besloten om de Voice of Holland een tijdje stop te zetten om de lucht te klaren maar volgens mij word die beerput enkel steeds groter.

Ik keek heel erg graag naar het programma omdat ik de opzet erg leuk vond, maar nu deze beerput open gaat krijg ik er toch wel braakneigingen van en ik hoop ook voor de mensen die onschuldig zijn en zich er nooit van bewust zijn geweest dat deze smeerpijperij aan de gang was dat deze goorlappen gauw gepakt worden. En jullie weten waar rook is is vuur en ik weet zeker dat er veel meer aan de hand is dan wat onschuldige kusjes te hebben uitgedeeld.

Maar deze BN’ers hebben zonder scrupules hun macht gebruikt om mensen die graag hogerop wilde komen in een zangcompetitie te misbruiken en dat soort griezels schaar ik bij de categorie Pedoseksuelen……net zo erg.

Lieve groet van Corry en Henk.

*We gaan ervoor*


4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven