DE ECHTE BRES COLUMN 02

R.I.P Esmee

Nou we zijn weer begonnen met het nieuwe jaar, en dat is toch altijd weer een verademing want mijn Corretje en ik kunnen in ieder geval niet meer te komen overlijden in het jaar 2021. Maar dat geld niet voor iedereen helaas omdat de 14 jarige Esmee in Leiden dood is aangetroffen in een zittende houding tegen een boom aan op oudejaarsdag. Een 32 jarige turnleraar Olivier van Geijn is opgepakt, waarmee Esmee volgens een buurjongetje en meer mensen een relatie mee had.

smerige kanker viezerik

Jawel, 32 jaar en 14 jaar en dan een relatie hebben , dan ben je volgens mij toch een vieze smerige gore rot pedoseksueel, en dan hou ik het echt heel netjes. Hij is natuurlijk nog een verdachte van de moord op Esmee maar dat die smerige pedo haar heeft liggen misbruiken daar kan je vergif op in nemen. Hoe misselijk kan je worden als je dit bericht zo in het nieuwe jaar krijgt voor geschoteld, nou in mijn geval kots en kots misselijk, en doe daarbij nog flink wat moordneigingen en jullie weten hoe ik mij voelde.

Ik wil ook helemaal niet weten hoe zo’n lief paardenmeisje het laatst uur van haar leven heeft doorgebracht, echt bij de gedachten alleen al word ik al doodziek. En ik zou graag willen komen te zitten waar hij nu zit want dan kan iedereen er van overtuigt zijn dat deze k.k. pedo Olivier van af die dag nooit meer de zon ziet opkomen, na een dag vol met wreedheden sluit hij gillend van de pijn voorgoed zijn ogen. Is of was dit een bedreiging aan de man die vermoedelijk Esmee heeft omgebracht….ja zeker!!

Ja, en om nog maar effe lekker verder te kankeren in 2022 hier in de buurt van het Haga-ziekenhuis (omgeving Paterswoldestraat, Leggelostraat en Leyweg) rijd een klein zwart busje met witte kentekenplaten die het voorzien heeft op kleine kinderen. Dat maakte verscheidene ouders de afgelopen week bekend. Het schijnt te kloppen want ook de politie (wijkagenten) gaven toe dat het zo was, en dat de inzittende van het zwarte busje doormiddel van het geven van snoepjes (of de smeerpijpen hebben een lief jong puppy bij zich) getracht hebben om inderdaad kinderen te lokken.

Dus word er gevraagd namens de politie om zodra er zich iets vreemds voordoet dat jullie gelijk het melden bij het bureau Zuiderpark, 112 te bellen of naar de wijkagent te stappen. De medewerkers van de zomerschool zijn op de hoogte en staan alle kinderen dan ook op te wachten. Er is dus al een klein jongetje aangesproken door die gore smeerlappen en boden hem snoep aan. Hij is gelukkig weggerend, en die smeerpijpen zijn hem zelfs nog achterna gerend.

Elite lul

Dus eigenlijk is het jaar 2022 weer gewoon kut begonnen en dit is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg want het is nog steeds een tyfus bende op deze mooie (nog wel) vrije wereld want kijk nou maar eens om je heen. Kijk bijvoorbeeld naar Macron de Franse president die open en bloot ongevaccineerde bewust dwars wil gaan zitten door ze zo rond half januari te verbieden om naar een restaurants, theaters en bioscopen te mogen gaan. Hij wil ze het leven zo zuur mogelijk maken om de laatste 5 miljoen Fransen zich te laten vaccineren.

Die Franse lul legde uit in een interview om dus de ongevaccineerde dwars te willen zitten en gebruikte daarvoor de krachtterm ‘emmerde’ afgeleid van het Franse woord wat stront betekend (merde) en dan denk ik bij me eigen wanneer hier, wanneer gebruikt Rutte eerdaags dezelfde termen om de niet gevaccineerde ook zo dwars te gaan zitten en te bedreigen. Want volgens mij is dat het toch wel een beetje omdat er gedreigd word met hele rare maatregelen.

Maar het kan nog steeds een graadje erger want kijk maar naar Kazachstan, daar heeft president Kassym-Jomart Tokajev zijn veiligheidstroepen toestemming gegeven om zonder waarschuwing het vuur te openen op de demonstranten en te schieten om te doden.

De bevolking van Kazachstan was in opstand gekomen omdat de prijzen voor LPG dubbel zo duur waren geworden. Dat heeft de president ondertussen teruggedraaid, maar de mensen zijn het net zoals in Nederland dat hele politieke zooitje zat en gingen gewoon door met demonstreren alleen nu specifiek tegen de regering gericht net zoals hier nu al mondjes maat gebeurd.

Nee, maar dat gaat hier nooit gebeuren denk ik dan maar ik mot niet vergeten dat ik zelfs bij de boeren demonstratie hier op het Malieveld ben geweest, en daar stonden allemaal grote legerauto’s die de wegen naar het Malieveld blokkeerde.

En daarbij nog eens de gehele dag een grote legerhelikopter die boven het Malieveld aan het rondcirkelen was, een bende los en doorgedraaide ME’ers en Romeo’s…..ja dan gaat het er toch wel wat op lijken. Hoelang duurt het nog voordat de elite hier het bevel geeft aan de orde troepen tot vuren of zoals James Bond 007 het zo mooi kon zeggen we hebben ‘licence to Kill’.

Ik vond het jaar 2021 al best een heel heftig jaar, maar ik denk en (ik hoop het niet hoor) dat 2022 nog vele malen erger en rotter word. Ik weet alleen maar dat je het thuis met je familie, vrienden en kennissen zolang het nog kan gezellig met elkaar om moet gaan, want als je je eigen niet kietelt een ander doet het niet. En als het net zo gaat als in Frankrijk en Kazachstan dan was het leuk, en een eer om jullie allemaal te hebben gekend!

Lieve groet van Corry en Henk.

We gaan ervoor!!

8 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven