DE ECHTE BRES COLUMN 04

Heel wat jaren geleden werd ik gegrepen door een gebeurtenis die mij nu nog altijd is bijgebleven. Het zat zo, ik zat toen op de taxi toen ik hoorde dat er een vreselijke aanrijding was geweest hier op de Haagse Paul Krugerlaan. Daar werd toen een tweeling (twee meisjes van een jaar of 12/13) doodgereden door een dronken chauffeur en dat is natuurlijk onvergefelijk want had die klootzak besloten om niet te gaan zuipen omdat hij nog rijden moest dan waren die tweeling nu als het goed is een jaar of vijftig geweest.

Maar goed iedereen was verschrikkelijk geschokt natuurlijk en dat kan ook niet anders, maar toen ik een paar maanden later tv zat te kijken hadden ze het over deze verschrikkelijke gebeurtenis en hadden ook een interview met de vader van deze doodgereden tweeling. Hij vertelde daarin (en dat is mij mijn hele leven bij gebleven) dat hij de dader vergiffenis schonk omdat dat beter was voor de hele wereld en zijn gemoed rust.

Ja, en dat is nou iets wat ik niet en ook nooit zal begrijpen, dat iemand zo vergevingsgezind kan zijn terwijl zijn hart toch verteerd mot worden van verdriet en haat tegen zo’n dronken klootzak. Ik heb het al ik iets hoor van iemand van gelijke strekking. Laatst liet ik Jimmy uit zoals iedere morgen en kwam onderweg waar ik altijd ben iemand tegen die daar in de buurt werkt.

R.I.P Gio

Ik had hem al  een paar maanden niet gezien en vroeg hem dan ook waar die al die tijd was geweest. Toen hij begon te vertellen zag ik tranen in zijn ogen en daarna zag ik gewoon haat want wat was er nu gebeurd. Zijn kleinzoon van 4 jaar oud Gio Roos was een maand of wat geleden doodgereden op de A4 nabij Hoofddorp door Heracles speler Rai Vloet die met zijn dronken kop met een snelheid van 203 km per uur in reed op een file, Gio (pikkie genoemd door zijn opa) overleefde het helaas niet en ook zijn moeder raakte zwaargewond.

Dronken klootzak

Eerst nog ontkennen dat hij dronken was en er proberen onderuit te komen, maar nu deze week heeft de club Heracles eindelijk na veel ophef van hun supporters om Rai Vloet te schorsen. En hopelijk komt hij er niet met een taakstraffie van af en word hij door het OM eens goed aangepakt, gewoon een lange gevangenis straf en nooit meer een rijbewijs mogen hebben want hij had de keus om niet te drinken, of een bob te laten rijden.

Maar door zijn verkeerde keuze is nu Gio, (pikkie) dood en hebben de nabestaande voor eeuwig verdriet. Ik zou hem het liefst de doodstraf geven, maar ja ik vergeef niet zo gauw hè. Ik stond dus ook met tranen in mijn ogen, maar ook met een soort van haat gevoel tegen deze lul.

UPDATE; DEZE TATTOO VAN GIO OP HET BEEN VAN ZIJN VADER KREEG IK NOG TOEGSTUURD. GELUKKIG VOND DE FAMILIE HET STUKKIE GOED EN MOOI IN DEZE COLUMN……….BEDANKT VOOR HET DOORSTUREN VAN DE FOTO OPA VAN GIO……EN NOGMAALS VEEL STERKTE!!!!!

Waar ik ook heel veel haat gevoelens heb is tegen de 34 jarige Belg Dave de Kock die de 4 jarige Belgische kleuter Dean heeft ontvoerd en vermoord. Deze vieze gore pleuris hond zat in het verleden al tien jaar gevangenisstraf uit wegens het doodslaan van zijn stiefzoontje Miguel van 2 jaar.

Dean met zijn moordenaar

Hoe in Godsnaam kan zo’n goorlap vrij komen, en zonder hem in de gaten te houden dat hij weer zijn gore lusten niet kon  bedwingen met als resultaat de dood van de 4 jarige Dean, achter gelaten op verlaten eilandje Neeltje Jans in Zeeland, gewoon weggegooid als grof vuil tussen wat rotsblokken in de Vrouwenpolder. Wat zou ik graag effe en klein onderonsje met die vieze kankerhond hebben. En geloof mij nou maar, ik kan nog maar weinig, maar dat hij hetzelfde gaat voelen (maar dan 1000 x erger) als die twee kinderen die hij van het leven heeft beroofd, dat beloof ik jullie.

Ja, en dan natuurlijk de smerige beerput waar je niet omheen kunt van het programma The Voice of Holland niet te vergeten. Een regisseur van het programma, Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B hebben grens overschrijdend gedrag getoond heet dat in nette bewoording. Maar ik noem het beestje gewoon bij zijn naam, en het zijn dus in mijn ogen smerige gore tering viezeriken. Machtswellustelingen die hun vieze poten niet thuis kunnen houden.

Die regisseur zit geloof ik nog in Nederland, maar Jeroen zit al met zijn smerige sms gedrag in Amerika, die gore Marokkaan Ali B zit met zijn grijpgrage klauwe en geile bedoelingen lekker in Dubai, en Marco Borsato gaat waarschijnlijk emigreren naar Italië want hij schijnt daar een huis te hebben. Dus de ratten verlaten het zinkende schip en ik hoop dat ze verzuipen.

Het is toch niet normaal meer om kleine meisjes te betasten (Marco), vrouwen onder dwang te neuken (Ali B) of gore taal tegen aan meiden te schrijven (Jeroen). Ze hebben/hadden allemaal een leuke vrouw, en wat bezielt deze machtswellustelingen want daar gaat het gewoon om. Zij zijn de man, zij zijn de baas en zij vertellen wel effe wat de kinderen en dames ze motte doen om hoger op te komen en hun dromen waar te maken.

Gore viezeriken zijn het waar ik zelf ook wel tegen op keek, en als zo’n klein of jong grietje dan moest kiezen dan zei ik ook tegen mijn Corretje, ik hoop dat ze voor Marco kiest of voor Ali B want die kunnen hun wel verder brengen…….ja naar de godverdomme helpen, God wat haat ik dit soort viezeriken.

Maar laten we ook niet vergeten mensen dat er ook humor bestaat tussen mannen en vrouwen, en weten jullie hoe moeilijk het is voor de normale doorsnee man om een geintje te maken dankzij dit soort perverselingen gadverdamme. Ik ga om de dag bij onze bakker lekker vers brood halen, en daar staat Angela een super leuk wijf dat iedereen met liefde en plezier helpt en altijd bereid is tot een praatje.

Maar ik krab mij nu wel twee keer achter mijn oren met die *me to* rotzooi overal om je heen (dankzij Ali, Jeroen en Marco en consorten) om aan haar te vragen of ze *nog harde puntjes heeft*. Want nu weet ik bij haar, dat het wel goed zit, maar een geintje maken met een vreemde vrouw word steeds moeilijker

Lieve groet van Corry en Henk.

Tot volgende week,

*We gaan ervoor*


4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven