DE ECHTE BRES COLUMN 49

Lieve mensen we zijn een land dat helemaal naar de klote gaat of al bijna is. Ik spreek echt uit mijn hart als ik zeg dat ik nooit geen hekel heb gehad aan bruine of zwarte mensen, hoofddoeken, moslims of kleine mensen, lelijke mensen, mongolen, chinezen, Polen, Arabieren Duitsers of wat voor soort mensen dan ook. Nooit, nooit en nog eens nooit, totdat er al heel wat jaren terug ineens kleine groeperingen (BLM’ers, KOZP’ers, moslims om er maar een paar te noemen) ons mooie fijne Nederland begonnen af te kraken.

Daar moesten we toen hard om lachen, want wie of wat waren deze randdebielen die uit het niets waren verschenen. Toen dachten wij (de normale Nederlandse burger) dat het allemaal wel mee zou vallen. Maar een grotere misrekening hadden wij niet kunnen doen want ineens waren daar de linkse deugmens (verder NSB’ers genoemd in deze column) die er wel heel veel genoegen in vonden om chaos en anarchie te verkondigen samen met deze allerlei uit de stront gewassen groeperingen.

Nou dachten wij die kunnen wij wel handelen, nou mooi niet want het gros van de door ons gekozen en betaalde parlementaire klootzakken was het met hun eens en schaarde zich aan hun kant. De normale Nederlander die houd van zijn land, gebruiken en tradities waren ineens paria’s die met de dood bedreigt worden, hun werk niet meer kunnen uitvoeren en zelfs familieleden hadden die zich van hun afkeerde.

In het begin viel het nog wel mee want toen hoorde je niet zoveel omdat je nog geen twitter en Facebook had, en alles heel stiekem in achterkamertjes besproken werd door de dames en heren politicus. Maar toen die soc media er eenmaal waren ging de boot los, en was eigenlijk de tijd rijp geweest om als burger in te grijpen, want zeg nu is eerlijk we hebben het veel te lang doorlaten modderen.

Nee wij Nederlanders zijn zolang het met ons goed gaat niet of nergens toe te bewegen en ach de ene man of vrouw die er mee te maken heeft gehad die lieten wij maar lullen. Ik schrijf het nu wel erg simpel op want het is natuurlijk wel veel ingewikkelder. Wij liepen de te schelden en te vloeken als echte toetsenbord ridders (ook ik) en we zouden wel dit en we zouden wel dat doen maar we deden helemaal niks.

Ja, op het eind dat er een zooitje boeren waren die protesteerde en waarbij het leger werd ingezet om de boel te regelen zoals dat dan heet. Nee ik kan hier natuurlijk een heel boek over schrijven maar dat heeft geen zin want de gewone Nederlander weet het wel, die weet dat ik gelijk heb dat we net als ik onze ogen uit de kop moeten schamen omdat we het zover hebben laten komen.

Onverzekerde daklozen krijgen geen medische zorg, migranten wel, en om verder maar wat te noemen de tweespalt die een demissionair kabinet zaait (ongevaccineerd en wel gevaccineerd) vaccinatieplicht, QR code en eigenlijk te veel om op te noemen. Maar het meesten maken jullie nu iedere dag mee, die kleine groepje waar ik het in het begin over had zijn uitgegroeid toch grote groepen mensen die worden geholpen door links Nederland (antifa).

Doe daarbij nog een enorme drang die deze mensen hebben en dat is EISEN want dat kunnen ze verdomme, moslims eisen bijvoorbeeld een eigen halal strand, boa’s motte een hoefdoek (uniform mot neutraal zijn) op en eigenlijk te veel om op te noemen. KOZP eist dat Zwarte Piet oprot, asielzoekers EISEN betere woningen, grotere tuinen en lekkerder eten.

BLM EIST dat er straatnamen veranderd worden, dat de standbeelden van onze helden van hun sikkel afgehaald worden en dat de politie niet meer etnisch profileert en dat agente bestraf worden als ze in hun ogen buitensporig geweld hebben gebruik, en dat is in hun ogen wel heel snel hoor enz, enz.

Nee, nu het laatste en dat vind ik eigenlijk nog het ergste is dat normale gerenommeerde bedrijven veranderen in smerige gore onderkruiperige natnekken want om er maar een paar op te noemen huidverzorgingsproducent Nivea, kaartenbedrijf Hallmark, Milka, Maxi-Cosi en matrassenmerk Emma stoppen met de samenwerking van de Meilandjes doordat Erika Meiland de feiten heeft benoemd in haar boek en zelfs nog opkomt voor de onderdrukking van de moslima’ die geen ene tering te vertellen hebben thuis bij hun man.

Die geweld niet schuwen tegen homo’s, Joden. Want loop maar met een keppeltje op door het Schilderswijk (je gaat er aan) loop maar eens hand in hand als twee mannen door het Schilderswijk (je gaat er aan) loop maar eens een lekker ijsje te eten als gezonde Hollandse jonge vrouw door het Schilderswijk tijdens de ramadan (je gaat er aan) om nog maar te zwijgen over het barbaarse halal slachten.

O ja, dat vergat ik bijna er zijn nu ook moslims eisen dat Talpa stopt met de Meilandjes want het zou de moslim haat voeden volgens de Haagse Moskeeรซn koepel SIORH (zucht).

Ik hoop dat ik sommige van mijn lezers hiermee wakker heb geschud maar ik denk zelf van niet omdat mijn lezers mensen zijn die met mij op een lijn zitten, en die andere kanaries die lezen meer *De groene*.

Wij hebben lekker met gelijk gestemde zwarte Piet gevierd of te wel Sinterklaas, en de pepernoten en cadeautjes vlogen in het rond…..bedankt zwarte Pieten Edwin en Tom (zie foto)

Update: Wat een helden in Volendam, daar gingen ze met oliebollen en eieren de verboden demonstratie van KOZP te lijf en joegen ze die randdebielen uit mooi Volendam.

Trots op die gasten en als in ieder stadje, dorp of plaatsje in Nederland de mensen hetzelfde zouden doen zijn we er binnen no time van af!!!


Tot volgende week,

Lieve groet van Henk Bres!!

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 49

 1. Henk!
  Wat heb ik je gemist vanmiddag! Maar goed, je hebt vast een goed alibi (Peter R. de Vries) Hahahaha! Volgende week doen we het gewoon ff over en ik heb hem natuurlijk wel gelezen en het was weer een top Colommutjuhhh!

 2. De spijker op z’n kop. Zelf ben ik vanaf 2005 weg uit Nederland. Ik was op het media park toen Pim werd afgemaakt. En eigenlijk is de teloorgang van Nederland toen echt goed begonnen. Nu lees en zie ik dagelijks mijn Nederland verder en verder de afgrond in gaan. Sterker nog, na de eerste 7/8 jaar heimwee gehad te hebben, ben ik blij dat ik er weg ben. Alles, maar dan ook alles wordt kapotgemaakt. Zelfs de politiek neemt ontslag en blijft zitten. Ongelofelijk.
  Maar weet je wat ik nog veel erger vind, dan al die schandalen, huizenproblemen, constante asiel instroom, scooter tuig, homohaat, moskeeen overal??? Dat Nederlanders dat allemaal zien, erover zeiken, maar er geen ene reet aan doen. Verbazingwekkend, elke dag weer…

  1. Ha die Elshout, bedankt voor je reactie en ik ben het helemaal met je eens. Wat dat betreft zijn we een laf volk die alles maar laten gebeuren. Ik word er onderhand ook kotsmisselijk van!!

 3. Beste Henk, omdat wij in Nederland iemand zoeken die de kar trekt lijk jij voor vele de aangewezen persoon. Ik heb zelf geert Wilders een brief geschreven 2 jaar terug met de vraag of hij niet eens een demonstratie op poten wilde zetten over alle punten die jij bovenstaand benoemd hebt.Helaas heb ik hier geen reactie op gehad. Nu richt ik mij tot jou, een Hollandse volks jongen die begrijpt wat er speelt er een grote schare achter zich heeft. Kun en wil jij nu proberen iets op te zetten wat lijkt op demonstratie en laat ze van hogerhand nu niet komen het corona tijd want dat was het ook ten tijde van de Amsterdamse demonstratie van de bekende zwarte Piet Haters. Jou stuk is zo herkenbaar. Dank hiervoor.

  1. Dank je wel Ton voor je uitgebreide reactie. Ik zou het heel graag willen maar de gewone Nederlander verrot het om uit zijn luie stoel te komen. Ik ben bezig met een actie (burgerinitiatief tegen die smerige Pedofiele club), ik ben nu al een jaar bezig en het komt niet van de grond, en als je dan nagaat dat die club seks met peuters en babyโ€™s wil goed vinden, evenals seks met overledenen en dieren. Toch lukt het niet helaas, maar ik geef niet op en trek iedere week mijn bek open in de hoop dat we is wakker worden allemaal net zoals jij vriend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven