DE ECHTE BRES COLUMN 48

Effe een vraagje aan jullie, kijken jullie nou ook niet meer naar die persconferentie van deze twee liegende demissionaire klootzakken? Ik doe het niet meer, ik kijk er echt niet meer naar en ik zal vertellen waarom. Het zit volgens mij zo: een paar weken voor de persconferentie is er altijd een lek naar de pers toe, en hoe dat kan mag Joost weten.
Ik ben dus helemaal niet van de complottheorieën maar volgens mij zeggen ze dan bijvoorbeeld een paar weken eerder, we gaan de horeca helemaal sluiten of de scholen, de avond klok weer instellen, of geen bezoek meer in verpleegtehuizen.

Twee Bolo’s

Om dan als de persconferentie er is, hebben ze twee of drie weken de tijd gehad om naar de soc media te kijken en te luisteren naar het besluit waar de meeste protesten over gingen. Om daarna het druk besproken onderwerp wat af te zwakken wat het meeste indruk maakte op de bevolking, omdat dan het gewone gepeupel of te wel de gewone burger die drie weken geleden hoorde dat de horeca helemaal dicht zou moeten plus een avondklok, dan nu maar om acht uur dicht en geen avondklok.

Ja, en wij denken dan met ze alle nou het valt nog mee hoor want die avondklok hebben ze laten vallen en de horeca moest eerst helemaal dicht en nu pas om acht uur. Nee volgens mij weten ze donders goed wat ze drie weken ervoor dan al op die persconferentie zullen zeggen, maar laten dus zwaardere maatregelen uitlekken dan dat ze van plan zijn en dan valt het natuurlijk altijd mee voor ons.Maar genoeg over die twee klootzakken want zeg nou eens eerlijk wat hun doen, zeggen, en bepalen is toch niet meer uit te leggen aan het gewone volk omdat ze eigenlijk wat ze vroeger alleen in achterkamertjes bespraken nu gewoon open en bloot doen en er duidelijk gewoon schijt aan hebben.

Ook over Erika Meiland zijn ze nog niet uit geouwehoerd door haar uitspraken over de Islam, want nu heeft Hallmark besloten zonder het eerst met de Meilandjes te hebben besproken de kaarten, boeketten en alles wat maar met de Meilandjes te maken heeft online weg te halen. Ja maar dan kan je wel een bedrijf hebben en een mening hebben die niet strookt met je business partner maar dat geeft je dan niet het recht om zomaar zonder overleg de samenwerking stop te zetten door wat uitspraken van de ene partij.

Maar doen jullie nou eens met mij mee om heel die tyfus Hallmark te boycotten en geen kaart, ballon of boeket meer bij hun te bestellen of te kopen….laat ze het maar eens in hun portemonnee voelen want dit zijn streken die je zonder overleg (wel er na) niet uit haalt bij een van je partners klaar.

Een paar van mijn favorieten artiesten zijn natuurlijk Jan Roos en Dennis Shouten van het programma * Roddelpraat* . Het programma is al van Youtube gehaald om hun uitspraken maar die twee zijn echt niet gek en ik denk altijd waar rook is is vuur en in dit geval brachten ze het nieuws dat onze grote artiest Marco Borsato niet met zijn tengels van kleine meisjes kan afblijven.

Wow, daar schrik ik toch wel een klein beetje van want dat het een vrouwen liefhebbers is alla dat is algemeen bekend. Maar dat hij tijdens de barbecues die hij altijd gaf als de jonge zangeresjes of zangers voor hem kozen (als de stoelen waren omgedraaid van het programma de Voice Kids) twee jaar geleden aan een meisje van 13 nu dus 15 jaar heeft gezeten. Een van de moeders van dat meisje heeft dat gelezen in het dagboek van haar dochter en heeft Marco Borsato daarna geconfronteerd en daarbij het gesprek op genomen.

Nou, en om een lang verhaal kort te maken het is wel verdomd toevallig dat hij deze week ook al zijn clubtour heeft afgeblazen, en dat hij dit jaar ook niet beschikbaar zou zijn voor het ambassadeurschap van *Warchild* na 23 jaar. Nu hoorde ik dat niet Marco Borsato het ambassadeurschap heeft opgezegd maar *Warchild* zelf.

Ja en dan denkend aan dat Jan Roos en Dennis veel te bang zijn voor rechtszaken kan er wel eens enige vorm van waarheid aan dit verhaal zitten

.Nou geloof mij nou maar mocht het zo zijn en is het niet weer een hoax of uit de grote duim gezogen verhaal, dan hoop ik dat onze pedoseksuele Marco flink word aangepakt. Ook hoorde ik dat hij een stukkie grond had gekocht in Italië en daar een mooi optrekje aan het bouwen is……mij te toevallig allemaal want misschien gaat hij eerdaags voorgoed weg uit Nederland. Ik denk/hoop dat we er wel meer van gaan horen en dat het weer niet de zoveelste doofpot affaire wordt want daar in blinkt Nederland de laatste tijd wel erg in uit.

Wetenschappelijke naam = B.1.1.529

En laat dat cholera virus dat nu weer een nieuw coronavirusvariant schijnt te hebben en uit Zuid-Afrika komt lekker wegblijven, maar ja het extreem besmettelijke virus zit hoorde ik al in België, Duitsland en Engeland……en jawel hoor ook in Nederland hoorde ik net. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO zegt dat dit virus besmettelijker is dan de andere zorgelijke virusvarianten.

Ik word zo misselijk van al deze berichten, en ik hoorde ook dat er gewoon nog een paar vliegtuigen waren geland uit Zuid-Afrika met daarin wat besmette mensen die naar horen zeggen gewoon naar huis mochten gaan. En dat terwijl wij…..ach laat maar ziek word ik er van, en pestpleur nu gelijk die grenzen is op slot zoals Oostenrijk doet niemand er meer in of uit, ja misschien na twee maanden quarantaine dan gaan we eens verder kijken. Misschien wel een tip voor die twee Bolo’s als ze een nieuwe persconferentie gaan geven, gewoon tegen ons zeggen DE GRENZEN GAAN VOORLOPIG DICHT!!

Naam van het huisje

Om maar weer het geheel lief af te sluiten, ik heb heerlijk genoten van mijn weekje in Winterswijk samen met mijn Corretje en Jimmy, het huisje van Marc Neve waar we ieder jaar een weekje naar toe mogen om effe op te laaien….heerlijk gewoon effe niks motte en alles mogen….Marc bedankt!!

Tot volgende week,

Lieve groet van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven