DE ECHTE BRES COLUMN 45

Is dit niet eng voor kinderen?

Gelukkig is dat gedoe met Halloween een beetje afgelopen want ik heb er persoonlijk niet zoveel mee. Vind het wel leuk om te zien hoe mensen hun hele tuin of huis en zelfs voor de deur het zo griezelig mogelijk maken, en vooral voor de kinderen is het een gaaf feest lijkt mij en die vinden het prachtig. Maar als ik dan sommige volwassene lui verkleed ziet gaan met een mes door hun hoofd of door hun hart heen. En de engste zombies met bloed, vieze maaien en skeletten die rond spoken en langs de deuren gaan het liefst nog in een doodskist (wat ik ook nog steeds leuk vind hoor) dan begrijp ik een klein dingetje niet.

En dat is waarom een kinderfeest met een vriendelijke zwarte Piet die enkel maar cadeautjes aan kinderen geeft en met snoepgoed rond strooit samen met die ouwe blanke man Sinterklaas genoemd zo’n ophef te weeg breng bij een klein groepje van BLM’ers en KOZP’ers, of te wel een stelletje griezelige apen met witte aanhang vaak van de Antifa en ook wel lid van BIJ1.

Wel ben ik blij dat Mark Rutte, Ferdi Grapperhaus, Sigrid Kaag, Hugo de Jonge, Ankie Broekers-Knol en Kasja Ollongren, Jan Paternotte en vele anderen geen tijd hoeven te verliezen om hun gezichten een paar uur lang griezelig te laten beschilderen om Halloween te vieren, want ik denk dat de meeste Nederlanders al schrikken en misselijk worden van hun gewone gezichten.

Wel een beetje flauw als ik het zo terug leest maar het is wel zo 😉Ja, en waar ik me eigen nou het meeste aan heb geïrriteerd (al een paar weken trouwens) dat zijn die randdebielen van die klimaatactiegroep *Extinction Rebellion* want als je ergens waar ter wereld een groep opnoemt, zijn dit wel de grootste achterlijke lamstralen die die je kan benoemen. Ik heb het gelukkig (voor hun) nog niet mee gemaakt want hoe haal je het in godsnaam in je kanarie om voor auto’s te gaan zitten op een kruispunt of op de openbare doorgangsweg.


Zie je het voor je….je betaald je hele leven lang netjes wegenbelasting, waardoor je recht heb op op de openbare weg te mogen rijden mits het voertuig gekeurd is en je de verkeersregels kent plus een rijbewijs heb. Dus stoppen als je voor een rood stoplicht staat, oranje is indien mogelijk nog net doorrijden, en groen is doorrijden, verzekerd bent en alles is oké. En eigenlijk weet wat iedereen weet!


Nergens heb ik geleerd dat je mot stoppen omdat er een randdebiel voor je wagen gaat zitten die terwijl hij steeds word weggehaald dan snel weer vlug terug komt en zijn plaatst voor jou auto weer inneemt, en ook zijn achterlijke maatjes doen exact hetzelfde als hij. Nou hier komt dan mijn antwoord: Ik stop netjes draai mijn raampje open en ben wat licht geïrriteerd omdat ik moe ben en mijn Corretje net heeft gebeld dat zij het eten vast gaat klaar maken.

We eten mijn favorieten eten bruine bonen met uitgebakkenspek, we eten dat niet meer zo veel want een paar keer minder vlees in de week kan geen kwaad vinden we, terwijl dat vroeger wel anders was. Maar goed na eerst getoeterd te hebben vraag ik beleefd of deze debiel effe opzij wil gaan omdat hij daar niet mag zitten, ik krijg dan of een grote bek of een middelvinger of die klootzak gaat schaapachtig zitten lachen.

Dan toeter ik voor de tweede keer met dezelfde vraag omdat de eerste lamlul is al weggesleept en lamlul twee zijn plaats weer heeft ingenomen, en precies het zelfde doe ook ook voor de derde keer en iedere keer schaapachtig gelach en luid gejoel. Ik ben natuurlijk ook al een beetje een ouwe man dus ik denk dat ik ook nodig moet pissen ondertussen en daarom doe netje mijn deur op slot, raampje dicht en gaat gewoon langzaam rijden.

Ik weet zeker dat die achterlijk kutten of debielen die dan voor mij op de grond zitten zeker geen auto van 1200 kilo kunnen tegen houden, en hoop dan ook echt dat ze dan nog net een klein hersencelletje hebben dat werkt want ik zweer je dat ik niet stop. Gewoon omdat ik het recht aan mijn zijde heb, en natuurlijk speelt het ook een rol dat Corretje een bord met heerlijk bruine bonen heeft klaar staan, die ik na thuis vlug gepist te hebben heerlijk samen gaan op eten.

En dan hebben we het ook nog niet gehad over die natnekken die zichzelf vastplakken zodat de politie ze niet kan weghalen, nou ik zou een verrot slechte wout zijn want ik leidde het verkeer om, en liet ze minimaal een week vastzitten en iedere keer als er eentje loskwam hup de lijmspuit eroverheen en mot je eens kijken hoe ze dan hangen, zitten of liggen te huilen, honger en dorst hebben en gillen dat ze naar de wc motte.

Nee, geen medelijden voor die griezels en gewoon schoonspuiten, want waar anders hebben de wouten een waterkanon voor😛Maar ik heb ook leuk nieuws voor ons zelf dan want mijn auto is eindelijk weer klaar….het was een zware bevalling want er moest een hele hoop aan gebeuren maar gelukkig is alles goed gekomen door de vakkundigheid van Danny van www.apkdenhaag.nl dus bedankt daarvoor Danny.

Ook dankbaar ben ik Robbie van *Screenwork textieldrukkerij* bij mij op de hoek voor het lenen van zijn auto in penibele situaties dat we voor Corretje bloed moesten prikken en naar Anthoniushoven in Leidschendam moesten voor de uitslag en gesprek met de oncoloog, en natuurlijk de wekelijkse boodschappen.

Jullie zijn toppers mannen waar je wat aan heb………in plaats van die op weg zittende en iedere normale automobilist treiterende longbakken van * Extinction Rebellion*


Tot volgende week

Groet van Henk Bres

5 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 45

  1. Goed gesproken Henk ze worden steeds lijper .en of je ze nou ziet demonstreren voor een zure bom die te zuur is of tegen mondkapjes je ziet steeds de zelfde mongolen p.s als je er overheen rijdt geef dan een seintje dan maak ik je auto schoon mazzel gr Corretje

    1. Hahaha…..daar hou ik je aan Jan lol ;-)). En inderdaad word het steeds gekker, maar ik krijg nu al een beetje het gevoel van krijg allemaal de pestpleuris maar en ik ga aan mijn eigen kringetje denken en de rest kan de…….je weet wel krijgen! Bedankt voor je reactie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven