DE ECHTE BRES COLUMN 44

Waar gaan we deze week nou eens mee beginnen, ik weet het want waar ik mij druk om heb gemaakt is het verhaal van Erica Meiland bij Jinek. En dan zeg ik het eigenlijk helemaal verkeerd want daar heb ik mij helemaal niet druk om gemaakt, sterker nog ik heb met veel plezier terug gekeken naar wat Erica allemaal zat te vertellen op een waardige rustige mooie manier….maar wel recht voor zijn raap in het hol van de (linkse Leeuw) kan je wel zeggen.

Held!!

Erica ik kon je wel zoenen, want het is en was precies zoals je het zat te vertellen en er was geen woord niet waar van en zeer goed onderbouwd, en mijn hart maakte echt een sprongetje van vreugde om je zo te horen praten. Eindelijk weer is een echte BN’er die recht van uit haar hart sprak. Nee waar ik mij verschrikkelijk heb aan lopen ergeren zijn die gore linkse trollen die op allerlei manieren hun gelijk weer willen halen.

Opzouten!!

‘Erica is een vieze racist’ en nog veel meer van dit soort linkse drek op de sociale media, gewoon omdat die wegkijkende linkse deug klootzakken hun gelijk willen halen. En nu toch wel een beetje angstig aan het worden zijn omdat er nu (gewone) mensen zijn die opstaan, en die de linkse kerk helemaal spuug en spuugzat zijn. Ja, en neem dan nog wat D’66(6) rechters die onze veiligelanden mensen of te wel gelukzoekers, apen en ander smerig tuig aan alle kanten spekken. Terwijl die pinguïns van ‘IS’ wijven allemaal maar binnen worden gehaald en waar wij met zijn alle voor motte bloeien.

Slachtoffers!!

Buschauffeurs worden gemolesteerd door veiligelanden asielzoekers (voortaan in deze column tering tuig genoemd) ja en dan gewoon door dertig man je eigen bus uit gesleurd worden en dan nog mishandeld. Wat ik dan niet begrijp is dat er niemand ingrijpt en die chauffeur gewoon klappen en schoppen laat krijgen. Dat kk vullis heeft zelfs een eigen bus gekregen niet te geloven toch! Ja en geloof mij nou maar dat dit beslist geen incidenten zijn want het is schering en inslag.

Nog een voorbeeld is dat die snelheidsduivel (Delano H) die de 16 jarige (inmiddels 18 jaar) Anna uit Dordrecht aanreed (veel te hard natuurlijk) waardoor het meisje zeven maanden in coma heeft gelegen, volledig is verlamd en niet meer kan praten krijgt van zo’n D’66 rechter maar 240 uur taakstraf en twee jaar rijontzegging verdomme.

Ja en waar ik me eigen ook steeds meer druk om maakt dat zijn die kut reclames op radio en tv over dat we vegetarisch motte worden. Je kan dan alles kopen bij de vegetarische slager die helemaal niet bestaat, want een slager verkoopt vlees en dat vegetarische mannetje dat in een winkel  producten verkoopt van soja bonen en andere links georganiseerde teringzooi mag de naam van slager helemaal niet dragen.

Bestaat niet verdomme!!

Hetzelfde met een alcoholvrije slijterij dat kan niet en dat mag net want dat is gewoon een veredelde limonadewinkel en zeer beslist geen slijterij……nee de mensen (vooral die linkse kliek) je herkent ze aan dat yuppen gedrag met van die bakfietsjes met een zooitje van die bleke kindertjes erin die nog nooit een lekker biefstukje (geen halal natuurlijk) hebben geproefd, en die ouders vaak het uiterlijk hebben van iemand die alleen nog maar afgelegd hoeft te worden want dood is de persoon al.

Nee ze willen zelfs in 020 (waar de Febo snackbar al vegaburgers serveert) geen vergunningen meer uitgeven voor een extra shoarmatent omdat Wethouder Simone Kukenheim haar handtekening heeft gezet onder de zogenoemde *City Deal* die wil dat haar burgers een gezonde en duurzame voedsel omgeving bieden. Dus de jeugd mot op groeien zonder s’nacht na het stappen wat lekkers te snacken zoals wij dat vroeger deden.

Dus jongelui geen Fastfood meer, ik noem het allemaal betuttelingen, ga verdomme eerst eens lekker orde op zaken stellen en bijvoorbeeld die morcomaffia aanpakken en de zware misdaad, en laat de jeugd lekker hun kaassouffleetje met bamihapje eten en kap nah eens met die linkse ideeën door onze strot te drukken.

Hoe dan??

Maar er is ook goed nieuws gelukkig want Den Haag krijgt nog voor de verkiezingen een genderneutraal toilet dat heeft wethouder Arjan Kapteijns van de week beloofd. Ik begrijp het niet want luister als je mot schijten dan ga je zitten en mot je zeiken dan blijf je staan als man, hoewel je ook mannen heb die zittend plassen. Het plassen doen ze uit hun snikkel en de grote hap komt uit hun arie!

Wat is het verschil??

Wat vrouwen betreft die plassen uit hun muts, en de grote bolus komt uit het roze sterretje als ik het goed heb, dan is mijn vraag hoe (en ik hou het netjes) pissen en bouten die gerdernutrale lui dan. Die zeiken toch niet uit hun oren of bouten uit hun neusgaten, is het antwoord nee!, Nou dan kunnen ze toch gebruik maken van de toiletten die er zijn voor ons normale mensen zoals ze dat al jaren gedaan hebben. Ik begrijp het niet, en ik denk jullie ook niet maar denk er maar eens lekker over na lol;-))

Tot volgende week

Lieve groet van Henk Bres!!

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 44

  1. geheel gelijk henk, je wordt er str.ziek van tegenwoordig.
    blijven 🙏dat er steeds meer ogen opengaan.en dat ze de onzin ervan in gaan zien.👍💐🏆

  2. Dank je wel voor je reactie weer Wil, en het word inderdaad tijd dat meer gewone mensen hun smoel open trekken. Jij ook een fijne zondag nog en een mooie week 😘😘

  3. Wat een (h) eerlijk stuk henk helemaal super geen woord engels en alles bij het rechte eind ga zo door ouwe trekpop ……LOL

  4. Weer genoten van alles wat je zei Henk helemaal gelijk het wordt steeds erger en wordt het tijd dat mensen gewoon eens hun smoel open trekken het wordt onleefbaar Henk bedankt weer fijne week ook voor je vrouw Corretje lieve groet Wil van Tol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven