DE ECHTE BRES COLUMN 42

Zo dan, zat ik vanmorgen vroeg tv te kijken zag ik ineens een item voorbij komen dat Nederland een van de crimineelste landen van Europa is. Ja dat is lekker wakker worden maar niet heus. In Duitsland opende ‘Der Spiegel’ op de voorpagina dat Nederland een land is van Kaas, Coke en Moordenaars. Daarbij een grote foto van een in klederdracht gehuld kaasmeisje met een Kalasjnikov, zakjes coke en een grote blow in haar bek afgebeeld.

Burgemeesters van Rotterdam, Amsterdam en weet ik veel van wat voor steden nog meer zeggen dat het de spuigaten uitloopt met de drugshandel hier in Nederland. Er werd zelfs een afgehakt hoofd voor de deur van zo’n waterpijpwinkel ook wel lounge genoemd gevonden (niet Nederlands). Honderden kilo drugs werden er onderschept vertelde ze op tv in de haven van Rotterdam, maar ze denken dat er duizenden kilo’s doorheen glippen omdat wij de grootste doorvoer van Europa zijn.

Druglab’s die hun afval in de bossen lozen is ook schering en inslag, en ben je toevallig je hondje aan het uitlaten en je loop heerlijk door de bossen moet je die lui niet tegen komen want voor dat het busje leeg is met het afval lig jij erbij met een kogel in je hoofd want dat soort knapen kan geen pottenkijkers gebruiken, en weet altijd wel effe gauw een oplossing.
Ook een Italiaanse (beroemde misdaad journalist) Roberto Saviano maakt zich grote zorgen om Nederland, criminelen die steeds meer de dienst uitgaan maken in Nederland zegt hij.

Gewoon door een falende overheid, en dat ben ik zo met hem eens, want al die burgemeesters die het allemaal zo goed weten blijken gewoon met hun geslachtsdeel te hebben zitten spelen denk ik, want ze hebben niet gemerkt dat het gigantisch uit de klauwen aan het lopen was.


Gek vind ik dat, want als ze het aan de gewone burger hadden gevraagd hoe het er met Nederland voorstond dan hadden ze het gauw genoeg geweten. Maar nee hoor die linkse burgemeesters en D66(6) rechters luisteren niet naar die mensen van de straat die het kunnen weten. Nee, nu steen en been lopen klagen dat het zo fout gaat in Nederland en er mot nu maar eens wat aan gedaan worden zeggen ze.

Nou prachtig, en ik roep het al jaren maar zouden jullie niet een tegen het huidige kabinet vertellen dat ze gelijk die grenzen is zwaar motte bewaken of dicht gooien, en dan niet met het kut smoesje aankomen dat dat niet kan want het kan wel dat hebben we gezien met die Lock downs vanwege de corona. En ook al die criminele gelukzoekers gelijk naar hun eigen land terug. Dat zou een hoop misdaad schelen want zeg nou zelf, het is niks anders dan lichtgetint, een zilverrug of een paar extreme moslims in opsporing verzocht.

DODE WOLF


Kunnen ze gelijk ook eens vragen aan het demissionaire kabinet waarom als er een wolf doodgeschoten word door de faunabescherming een beloning van € 5000,- word uitgeloofd om de dader/jager zo snel mogelijk te pakken. Natuurlijk weet ik het antwoord wel, want dat is omdat de wolf een beschermde diersoort is.

Nou dan wil ik wel eens weten wanneer een hond eigenlijk is een keer geen ding meer is zoals in de ons omringende landen, maar een levend wezen, nou hoef de hond natuurlijk niet op de lijst van beschermde dier soorten maar ik wil wel dolgraag dat de hond ook word beschouwd als een levend wezen wat je niet mag mishandelen, martelen of zoals het geval van de wolf dood maken.

Waarom kan die wet niet veranderd worden……..nee dat gaat niet zo maar, want de grondwet is heilig en daar kan je niet zomaar aan gaan zitten sleutelen. Nou mooi kunnen ze van mij de cholera krijgen want hoeveel wetten zijn er het laatste jaar niet veranderd (kijk naar het corona gebeuren) maar natuurlijk mot het dan wel ten goede komen van deze waardeloze demissionaire kut ministers die zo blijkt toch wel voor hun eigen hachje daar te zitten, en blijven zitten helaas.

OOK VOOR DIEREN!!!!!

Bijvoorbeeld die vent die zijn eigen hond (een Husky) bijna doodschopte, zijn bek en poten vastbond en hem levend in het water gooide en die nu aan de rechter heeft gevraagd of hij een nieuwe hond mag het liefst nu een herder (koekoek). Nee voor deze hond hadden ze een beloning motte uitgeven om die vent nog sneller te kunnen pakken, en hem voor 20 jaar in de cel motte laten rotte. Er zijn nog meer vreselijke voorbeelden maar dan word jullie zondag en misschien de hele week wel verkankerd als ik die allemaal gaat zitten opschrijven.

Dus DEMISSIONAIR KABINET luister a.u.b eens een keertje naar de dierenvrienden, dierenwinkels, naar de mensen van de dierenambulance en dierenartsen….VERANDER DE WET WANT EEN DIER IS GEEN DING MAAR EEN LEVEND WEZEN!!

Tot volgende week

Lieve groet van Henk Bres!

PS: Volgende week heb ik weer nieuws over mijn domme Corretje lol ;-))😂

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven