DE ECHTE BRES COLUMN 41


Het is toch allemaal niet meer te geloven, ik weet dat ik een notoire kankerpit ben maar zijn er nu nog mensen die het niet met mij eens zijn, ja hoor die zijn er jammer genoeg. Ik zal hier effe wat opsommen: we hebben een klimaatcrisis waar helemaal geen klote van klopt, we hebben een coronacrisis waar ik nu toch ook een beetje mijn bedenkingen bij gaat krijgen.

We hebben een energiecrisis, dat ben ik van overtuigd, en we hebben een hele grote crisis met die gelukzoekers die maar binnen blijven stromen terwijl we helemaal vol zitten. En we hebben natuurlijk een woningnoodcrisis, wat weer komt doordat Nederlanders zo lief en vriendelijk zijn om de hele ratte bende van Afghanistan op zich te nemen. Ja, hoe gaan we dat nou eens oplossen met dit hele verrotte demissionair kabinet.

Voor Tegen

Ik ben nu effe de baas van Nederland en wat ik zeg zal gebeuren: ten eerste pleurde ik met ingang van gisteren alle grenzen dicht, zware controles op alles wat er uitgaat en wat er naar binnen komt. Komen er mensen uit veilige landen die hier denken de boel wel effe leeg te vreten omdat die Nederlanders zo lief een aardig zijn dat is totaal helemaal over. Nee die gaan gelijk terug naar het land waar ze vandaan komen.

Ik zag bijvoorbeeld gisteren op de tv dat er mensen waren die hier al jaren verblijven maar die nog steeds geen Nederlands paspoort hebben, ook de kinderen niet. Ze spraken vloeiend Nederlands, hadden een goeie baan en ook de kinderen die hier geboren waren zagen er uit om door een ringetje te halen. Deze mensen kunnen niet reizen, geen rijbewijs halen en gewoon helemaal niks doen waar je een paspoort voor nodig heb.

Ik vind dat een grove schande en zou deze mensen gelijk een Nederlands paspoort geven, inplaats van dat ik bijvoorbeeld die vijf Isis wijven hierheen te halen want dan haal je echt de duivel in je huis, die kinderen zijn gehersenspoeld met haat tegen ongelovige en ook die wijven hebben seksslaven aangedragen en geronseld voor hun zogenaamde lieve echtgenotes die van het moorden, verkrachten en martelen hun hobby hebben gemaakt.

Afknallûh

Alle asielzoeker er gelijk uit en op die plaatsen (betaalbare) huizen bouwen voor onze eigen jeugd, en ook die patsers die hier plofkraken plegen, steek en schietpartijen veroorzaken gelijk het land uit pleuren. Hebben ze een Nederlands paspoort dan gelijk vijftien jaar de bak in en dan bedoel ik ook de echte Nederlanders want daar zitten ook vaak geen lieverdjes bij. Als je ergens op een dak loopt, je eigen helemaal naakt uitkleed en met een pistool in je handen staat te dreigen naar het arrestatie team, gewoon eerst van het dak schieten en dan kijken waarom hij zo verward was, want daar ben ik ook helemaal klaar mee met die zogenaamde verwarde mannen.

Nee die kunnen allemaal van mij aan het gas, want waar ik woon lopen heel veel mensen langs mijn huis die geestelijk niet in orde zijn (verward dus) en die mensen gaan dan voor behandeling naar Parnassia dat een eind verderop zit. Als je ze dan tegen komt groeten ze je netjes en zit ik s’middags effe voor de deur dan groeten ze weer heel beleefd. En dat zijn dan echte verwarde mensen waar je aan kan zien dat ze hulp nodig hebben maar die meer normen en waarde in hun pink hebben dan die tering imbeciel die naakt met een blaffer in zijn klauwe op een dak loopt te dreigen in zijn hele lijf heeft verdomme.

Ja, en die corona-crisis is volgens mij ook gelijk over als je Mark, Sigrid, Jesse en Hugo (en vele anderen) eruit pleurt en daar mensen voor in de plaats neemt die verstand er van hebben, en wel respect hebben voor de mensen die om de een of andere reden geen vaccinatie willen nemen. Want als ik aan de macht zou zijn wordt er geen onderscheid gemaakt van lui die wel een prik hebben gehad of niet.

Heks Greta

Ja, en dan die klimaat crisis hahahahaha……dat is echt het lachertje van de eeuw want kijk naar die enge geestelijk gestoorde Greta Thunberg die het klimaat wil aanpakken omdat onze generatie het heeft verpest en zij de wereld wil redden. Nou ik heb een raad voor haar, zeg tegen je leeftijdsgenoten die er net zo over denken dat ze hun telefoons in motte leveren, hun pc’s, hun spelcomputers, niet meer met papa mee rijden om ze effe ergens te brengen, niet meer met papa en mama op vakantie met het vliegtuig, niet meer uren onder de douche staan maar gewoon in een teil 1 x in de week je eigen wassen. Dan kan hun het hele milieu ze geen ene moer meer schelen denk ik zo.

Zo kan ik nog wel effe doorgaan natuurlijk, want als je ziet wat de zogenaamde milieu bewuste kinderen zoals Greta de heks voor teringzooi achter laten bij een demonstratie op het Malieveld daar lusten de honden geen brood van.

Heel erg!

Ook ging er geen geld meer naar de derde wereld want ik zat veertig jaar geleden tv te kijken en zag daar bruine kleine kindertjes met van die zwarte vliegen rond hun oogje die van de honger geen ontlasting hadden. Nu veertig jaar later zie ik dezelfde beelden wel met andere kinderen natuurlijk maar ook huilende kindertjes die ziek zijn van de honger en met vliegje op hun smoeltje. Natuurlijk vind ik dat erg, maar als er al veertig jaar betaald is (en niet weinig hoor) en ik zie geen stoepen, toiletten, huizen, straatverlichting of wat voor verbetering dan ook dan ben ik er klaar mee en het geld wat we daarmee bespaarde ging gelijk naar de Nederlanders die het echt nodig hadden zoals in de zorg en onze ouderen.

Ook erg!

Dan kan ook gelijk de energie rekeningen naar beneden en ook niet vergeten de benzine prijzen waar je ook niet goed van wordt.

Maar helaas ben ik geen baas van Nederland, en ik zal het ook nooit worden ook helaas omdat de linkse kerk hier zo diep is ingemetseld dat er misschien wel een burgeroorlog nodig is om ons mooie Nederland te behouden met al onze normen en waarde. Want als ik allemaal mot gaan opnoemen wat we al ingeleverd hebben en nog iedere dag doen is jullie deze aankomende week totaal verkloot en dat wil ik niet.

Tot volgende week

Lieve groet van Henk Bres!

De D66 Lul

PS: O ja die knakker van D66(6) Reinier van Dantzig wil dat we meer samen gaan leven, dus als het aan hem ligt dan kan je dadelijk met vreemde je wasmachine delen, je tafel en misschien ook wel je nest…..PLEUR TOCH OP LUL!!

7 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven