DE ECHTE BRES COLUMN 40

Regen

Het is allemaal zwaar klote in de Nederlandse politiek, maar ook het weer is zwaar kut. De herfst is begonnen, en normaal vind ik alle jaar getijden mooi, maar nou mis ik toch verdomme het zonnetje wel hoor. Mijn Corretje is daar radicaal in want zodra ze weet dat je enkel maar kut weer krijgt dan zeg ze ‘kom op ouwe we gaan de tuin winterklaar maken’ en zo gezegd zo gedaan natuurlijk maar het is gelijk zo definitief, niet s’morgens gezellig op het zitje een bakkie doen, en s’middags een boterhammetje eten en dan lekker de zon in heerlijk.

Maar ik heb mij natuurlijk ook buiten het klote weer om me eigen fiks lopen te ergeren aan alles en nog wat. Bijvoorbeeld, dat geouwehoer nu weer dat de tatoeëerders eerdaags sommige kleuren niet meer mogen gebruiken in tatoeages die ze bij hun klanten zetten. Ook hierin worden we weer zwaar betutteld door die vreselijke EU want wie zijn hun of zij om maar gewoon effe te vertellen dat wij die graag een mooie oldskool tattoo willen hebben in diverse kleuren waarschijnlijk omdat er kankerverwekkende stof in zou zitten dat niet meer mogen.

Nou ik heb nieuws voor dat stelletje geteisem uit Brussel want die kankerstof zit overal in en laten ze mij nou nooit vertellen dat ze het doen omdat ze zoveel om de mensen geven want daar geloof ik geen ene moer van. Nee, ze zijn er juist op uit op de een of andere manier om de gewone BLANKE Nederlander kapot te krijgen.

Alles motte we opgeven waar onze ouwetje hun hele leven voor gewerkt hebben kijk maar naar die boeren bijvoorbeeld. Ook die willen ze het liefst weghebben terwijl die oudere boeren het al zo zwaar hebben gehad, en blij zijn dat ze rustig met pensioen kunnen gaan en het boeren bedrijf aan hun kinderen of klein kinderen over kunnen laten.

Nee ze worden uitgekocht of onteigend en dat is natuurlijk niet alleen met de boeren het geval, want er gebeurd zoveel de laatste tijd dat het niet bij te houden is. De energie rekeningen rijzen bijvoorbeeld de pan uit. En op tv zie je iedere avond wel een schrijnend geval van een ouder persoon die de kachel niet hoger durft te zetten omdat ze de rekening aan het eind van het jaar niet meer kan betalen, en dan bang zijn dat ze helemaal in de kou komen te zitten.

Of jonge mensen waar hun vader of moeder is overleden en die van de een of ander huisjesmelker hun huis uit moeten na er 25 jaar te hebben gewoond omdat die verhuurders er een status houder met gezin in willen hebben want hun huur word vaak betaald door de gemeente, en die betalen veel meer daarvoor dan die dochter of zoon hun ouders er voor hebben betaald.

En zo kan je eigenlijk wel doorgaan, het lijkt wel of dat zooitje randdebielen die nu op het Binnenhof zitten (waar ze niks meer te zoeken hebben) heel Nederland naar de klote willen helpen. Ze hebben echt liever smerig volk (bron kennissen die er onder wonen) die iedere dag het leven van een gewone hard werkende Nederlander kapot maken.

Bruine rat

Vuilniszakken van 1 en 2 hoog worden in tuinen gegooid, zelf hele wasmachines maar die pleuren ze dan niet in de tuin maar voor de deur vanuit 2 hoog zonder dat ze kijken of er iemand aankomt. Dan hebben we het nog niet eens over al het vreten wat ze weggooien omdat ze van hun geloof het eigenlijk niet mogen gooien ze het maar naar buiten voor de vogels maar ze vergeten dat er zo een rattenplaag ontstaat waar de gemeente naar herhaaldelijk aangeven door de buurt er geen ene klote aan doet.

Wil je in mijn geval je eigen er mee bemoeien (als fractievertegenwoordiger van de PVV) belde ik naar een bejaardenhuis dat heel erg last had van ratten werd er gevraagd wie ik was en toen ik dat verteld zeiden ze van het bestuur uit dat ze niet van mijn diensten gebruik wilde maken en ze liever op de toenmalige Groep de Mos wachten. Ik bedoel maar!!!

Ik denk eerlijk dat die toen jonge jongens waar er nog maar weinig van over zijn, die Nederland bevrijd hebben van de moffen zich omdraaien in hun graf als ze zien hoe dat ons mooie Nederland word weggegeven aan de Islam….nee zegt u…..nou echt wel, want er worden weer vijf IS klanten….wijven die uit eigen beweging daar naar toe zijn gegaan, hebben mee gewerkt aan slavernij (waar Kaag, Rutte, Jetten en de rest zo op tegen zijn…o nee wacht, dat waren blanke die nu ontvolkt motte worden) verkrachtingen, martelingen en gewoon als volksvermaak, ophangen van homo’s, misdadigers, handen afhakken en weet ik het allemaal naar Nederland gehaald.

Ja, en dan nog met kinderen die getraind zijn in het neerhakken met een mes in de nek van een ongelovige….geloven jullie het nog niet. Kijk dan maar goed om je heen, volg de media, ik zeg volg de media en denk maar aan 1 ding als ze het hebben over een verwarde man dan is het een jihadist of een extremist die hier dadelijk jullie buurman word, ja ook die wijven doen er aan mee.

Hele islamitische gezinnen heb ik gezien waarvan de kleine kinderen met een nu nog nepbomgordel om liepen en riepen Allahu Akbar (God is Groot) terwijl hun ouders er om zaten te gieren van de lach. En dan die peuters (ook gezien op filmpjes) die een mes in hun handen krijgen en een speelgoed schaapje er mee moeten onthoofden. En geloof mij nou dat ik nog heel lang door kan gaan met voorbeelden geven die eigenlijk niet benoemd mogen worden.

Gelukkig hebben ze die die negen klootzakken in Eindhoven opgepakt die Rutte, Wilders en Baudet een kopje kleiner wilden maken….maar van de mensen op de kerstmarkt, Utrechtse tram, Charlie Epdo en vele anderen komt de hulp te laat.

Sorry dat ik mij weer effe heb laten gaan hier in deze column, ik denk zelf dat het aan het slechte weer ligt……en ik weet het de goeie niet te nagesproken, maar het is wel zo…………………Niet iedere moslim een terrorist is….maar wel iedere terrorist een moslim.

En ik zeg tot volgende week.

Lieve groet van Henk Bres!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven