DE ECHTE BRES COLUMN 39

KLEUTERKLAS

Wat een week weer in Den Haag, en dan bedoel ik natuurlijk de algemene beschouwing dat ver uit het belangrijkste debat van het jaar is. Twee dagen lang heb ik gekeken, twee dagen gewoon naar de klote want als ik naar een kleuterklas zit te kijken dan heb ik meer plezier. Die kinderen zijn eerlijker, lullen beter, en hebben meer verstand van normen en waarde in hun pinkje dan sommige politica’s in hun hele lijf.

HEKS

Als eerste bijvoorbeeld die Sigrid Kaag die op de eerste dag van het debat pas na het betoog van Wilders in de Plenaire zaal plaats nam. Zij wilde niet aan het woord komen omdat zij het “democratisch onzuiver vond om de begroting te becommentariëren en te bekritiseren die ik als minister mede heeft gemaakt”schreef ze op twitter. Toen zij weer weg ging werd ze geintervieuwt door Tom Staal die haar vroeg of ze nog iets mee gekregen had van het betoog van de heer Geert Wilders.

Haar dedaine antwoord was “nee, ik heb daar niet naar geluisterd want dat is heel voorspelbaar en ik denk dat hij naar de dokter moet, ze vond het het luisteren niet waard en vond het pathologisch”. Hoezo sta je dan ver van de mensen af en ben je niet van deze aarde, hoezo schop je dan de gewone man op straat voor zijn kloten, hoezo hoor je niet thuis in de Nederlandse politiek……wat een arrogante heks is dat toch lieve mensen!

En dan te denken toen Thierry Baudet aan het woord was geweest (of je het nou met hem eens bent of niet) en naar zijn plaats liep langs Hugo de Jonge en Mark Rutte. Nee deze twee heren die heel Nederland aan het verkankeren zijn hadden het lef om hem de rug toe te draaien, en wegkijkend om maar geen oog contact met Thierry te maken. Je gaat nooit met je rug toe naar je opponent zitten om hem te negeren of te laten zien dat je een hoop stront voor hun bent. Dat is mens onterend en verschrikkelijk beledigend wat deze twee pipo’s deden.

Ik begrijp niet dat onze Tweede Kamer voorzitter Vera Bergkamp niet ingreep….oh nee wacht ze heet in het echt Firouz Alida Chaouqui en ze heeft een enorme liefde voor paddenstoelen (ook de hallucinerende) waarvan het grootste deel illegaal is. Maar laten we haar niet zo hard aanpakken deze keer want ze is best aardig, en heeft in het verleden veel goede dingen gedaan en deze column gaat tenslotte over het begrotings-debat.

NARCIST

Ja, en dan natuurlijk de opper pipo, de man die alles weglacht, een hoop dingen vergeet en zich het niet kan herinneren omdat hij de herinnering kwijt is (?????), zijn naam is Rutte. Onthou die naam maar want volgens mij bestaat er geen grotere narcist als hij….ongelofelijk hoe en waar hij overal mee wegkomt. Daar kan je zeker 3 a 4tje mee vullen maar daar hebben we het wel eens meer over gehad.

HELD VAN NEDERLAND

Nee, en dan Geert Wilders je kan lullen wat je wilt van deze man maar ik heb hem twee dagen lang Nederland horen verdedigen, het beter willen maken in wat voor opstelling dan ook, de toeslagen affaire, de migratie problemen en de woningnood enz,enz. Hij gooide er zelfs weer een motie van wantrouwen in tegen Mark Rutten, het CDA D66-6 en nog een paar andere partijen waren het wel met hem eens maar wilde toch liever door debatteren dus motie Wilders verworpen en hup daar zat de grijns alweer op de bek van Rutte.

Ik heb er balen van dat ik er twee dagen naar heb gekeken net zoals naar de troonrede trouwens, want die was ook met een slappe lul geschreven en voorgelezen. Gewoon zonde van mijn tijd, want de grenzen blijven open, statushouders krijgen voorrang op de huizenmarkt, de burger heeft bijna nergens geen inspraak in, Nederlanders word achter gesteld, ouder mensen kunnen dadelijk hun energierekening niet meer betalen en moeten dus in de kou zitten.

Eigenlijk laat het kabinet (behalve dan de heer Wilders) de echte gewone Henk & Ingrid in de kou zitten en dat is dan kort samen gevat. Want dan hebben we het nog niet eens gehad over die tering Q-code die je overal te pas en te onpas mot laten zien. Wat mot je als uitbater van een kroeg met terras dat een klant die al veertig jaar bij jou in de zaak komt (en niet gevaccineerd wil zijn om wat voor reden dan ook) te weigeren om even naar binnen te laten gaan om een plasje te doen…..en zo kan ik uren doorgaan met voorbeelden geven.

GOED TEAM

Nee nogmaals het is tijd voor nieuwe verkiezingen en dan bedoel ik zwaar gecontroleerde verkiezingen (en niet zoals in Rusland waar je duidelijk op tv zag dat er werd gesjoemeld) want dan zijn we van dit zooitje Oelewappers af, geen Rutte vier meer die alles op alles probeert om Nederland naar de klote te helpen……nee gewoon een mooi kabinet met Wilders als Min President met Fleur Agema in de zorg en Martin Bosma om de migratie aan te pakken.

Maar dan denk ik bij me eigen “Henk droom maar lekker verder jongen” want ik weet bijna zeker dat de mensen die nu aan de macht zijn er alles maar dan ook alles aan doen om dat te voorkomen, en daar word ik dan bang van. En dan bedoel ik echt bang als jullie begrijpen wat ik bedoel!!

EIGEN MENING MAG NIET

En om dan maar met het laatste grote nieuws te eindigen: Mona Keijzer van het CDA is per direct ontslagen. Zij kon zich niet vinden in het besluit van het kabinet inzake het corona-paspoort vertelde ze in een interview in de Telegraaf. Pronto gelijk door een demisionaire klootzak genaamd Mark Rutte de laan uit geschopt en dat is in de laatste 50 jaar niet meer gebeurd.

En eerlijk gezegd weet ik het niet hoor, maar kan het, en is het wettelijk toegestaan dat een minister President die negen maanden geleden zijn ontslag heeft ingediend bij de koning van Nederland…..iemand zo plotseling ontslaan…..ik geloof dat namelijk niet. Maar nogmaals ik ben geen deskundigen op dat gebied dus laat ik het mij graag vertellen door iemand die het wel weet.

En ik zeg tot volgende week.

Lieve groet van Henk Bres!

ps: Ongevaccineerde mensen zijn het zelfde als de gevaccineerde mensen, en stop ermee die mensen als melaatse te zien en te behandelen. Een ieder mot het voor ze eigen weten basta!!!!

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 39

  1. Henk het is ene corrupte teringzooi .het wordt nu toch tijd voor Wilders .dus nieuwe verkiezingen verder ben ik trots op je vriend .waren ze allemaal maar zo als jij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven