DE ECHTE BRES COLUMN 38

Heks!

Hahahaha…..prachtig hoe wij (alle burgers) weer in de zeik worden genomen door dit kabinet, want demissionaire minister Sigrid Kaag heeft de motie van afkeuring niet overleeft en stapt op. Hoe is het nou mogelijk om iemand die al pleitte is (demissionair) weer te laten opstappen. Dus eigenlijk is er een minister die al weg is opgestapt, en wij maar juichen heerlijk * dat is één* schreef ik op twitter, maar na effe na te hebben gedacht omdat ze natuurlijk aanblijft als fractievoorzitter van D66 zit ze dadelijk gewoon weer met haar dikke reet en die sjagerijnige neerbuigende kop in het pluche bij Rutte 4.

Het zwijgen opgelegd!

Want dat die er komt is bijna wel zeker, nooit maar dan ook nooit zal deze man (narcist) zijn positie als minister President opgeven. En hoe veel stemmen Geert Wilders ook zal krijgen, nooit maar dan ook nooit zal er een partij zijn die met hem in de Tweede Kamer wil zitten om Nederland weer een beetje beter te maken. Het is toch niet normaal wat er allemaal gebeurt hier in Nederland.

AZC

Een Syrisch gezin (natuurlijk) met 7 kinderen krijgt een mooi huis aangeboden maar weigert dat omdat hij het veel te klein vond hoorde ik op sociaal media. En dat zijn nu dingen die ik niet begrijp. Ze komen hier uit een door oorlog verscheurd land met helemaal niks om asiel aan te vragen, en krijgen dat ook heel snel. Dan krijgen ze daarbij super voorrang op de Nederlanders een huis aangewezen en dat willen ze dan niet. Ik kan hier helemaal niks mee, en ga ik ga vanuit mij eigen dan na hoe ik zou reageren als ik in hun plaats zou zijn.

Ik vrat de stront op van de mensen die mij hielpen zo dankbaar zou ik zijn voor alles wat mijn gezin en ik kregen, nee dit gezin weigerde het gewoon. Maar het is ook gewoon onze eigen schuld want die lui geven aan elkaar door dat als je maar effe zielig doet dat je hier in Nederland alles voor elkaar krijgt. En helpt zielig doen niet meer dan moet je agressief gaan doen want dan doen die witte klootzakken zonder ballen alles voor je, echt waar kom nou maar wat het lukt je echt.

Ik stel mij dan zo voor in dit geval dan heeft de rechter besloten om die Syriërs niet hun zin te geven. Wat gebeurd er dan met die lui?. Ik denk namelijk dat zodra de uitspraak van de rechter is geweest er voor de deur van het rechtsgebouw 4 of 5 van die gore linkse hulpverleners hun opvangen en zeggen kom maar mee hoor wij gaan dat wel regelen. De ene is arts en de andere psycholoog, advocaat en natuurlijk wat van GroenLinks en PvdArbeid figuren die het plaatje compleet maken.

Kom maar hoor lieve mensen, ja wat een boze rechter hadden jullie hé echt zo’n witte racist (zien jullie het nog voor je) maar je ben bij ons in goeie handen hoor want die van Groen Links heb nog ergens in een mooi park een villa staan die hij wel aan jullie wil geven….nee je hoeft geen huur te betalen en ook krijg je gewoon een aaifoon 12 en alles wat je maar wil.

Nee echt hoor, want die gekke witte Nederlanders die betalen zoveel belasting dat kunnen zij wel missen. Enz enz enz……ik zie het helemaal voor mij, en ik denk dat ik gewoon gelijk heb want waar is dat gezin gebleven dan, terug naar Syrië dat geloven jullie toch zelf niet. Nee we worden begodverdomd door dat hele zooitje ongeregeld (op wat goeie na) wat ons nu regeert. Uren kan ik doorgaan met voorbeelden als dit, en dan nog alles wat door het open grenzen beleid allemaal maar naar binnen komt.

Nederland is overvol, gewone hardwerkende mensen hun kinderen die ook hard werken staan tien tot 12 jaar op een wachtlijst om een woning te krijgen. Ja en alsof het nog niet genoeg is gaan we lekker een hoop van die stinkende boeren onteigenen want dan hebben wij weer land om mooie huizen te bouwen voor al die zielige lieve mensen die uit oorlogs- gebieden komen en daarbij zijn we ook goed bezig om het stikstof probleem aan te pakken en voor het milieu…ja toch Jesse!!

Koeienvlaai

Nou, en geloof mij nou maar dat de meeste van die asielzoekers smeerlappen zijn ( als ik het zo hoor van gewone mensen die zo’n stelletje bijvoorbeeld uit Somalië als buren hebben) en meer stront en vuiligheid produceren in een week dan tien koeien in het hele jaar!

Schande!

Maar ik denk dat de overheid er dadelijk zelf wel achter komt als wij niks doen als het gewone volk, ik heb altijd geleed om boeren te respecteren omdat die lui met hard werken voor ons vreten zorgen. Kijk naar landen zoals Zuid Afrika waar de blanke boeren worden afgeslacht, en ook hun land word onteigend door zo’n stelletje wilde apen die daardoor van de honger geen ontlasting hebben.

Tering aap!

Nee, misselijkmakend is wat er allemaal gebeurd en als je dit schrijft of zegt dan ben je voor al die linkse kut wegkijkers een racist van het ergste soort….en dat is nou beslist niet waar, want we zien gewoon wat er om ons heen gebeurd en hoe Nederland steeds verder afglijd naar een derde wereldland.

Nog een laatste opmerking voor deze column, want ik zat vandaag tv te kijken en hoorde daar in een item dat de Nederlander korter werd. We zijn nog wel het langste volk van Europa maar dat zal niet lang meer duren. De reden daar voor is dat we verkeerd eten, allemaal de gehele dag door vet, vet en nog eens vet.

Lekkah!
Gezonde Hollandse knaap

Toen ik vroeger een jaar of 10 was kwam ik graag bij mijn oma, in die tijd had iedereen het niet zo breed en lagen er minder chips en dat soort voeding in de winkels. Maar als ik dan bij mijn oma kwam was het eerste was ze vroeg ‘heb je al gegeten jongen’ en dan kreeg ik uierboord op dikke plakken brood.

Daarna nog wat boterhammen met gewoon vette reuzel en als ik nog honger had kreeg ik er nog een paar met heerlijke vette kaantjes…..dus wat lullen ze nou met al die kut onderzoeken naar te vet vreten…we deden vroeger niks anders en waren zo sterk als een paard.  Nee die linkse kutten willen de gewone burger maar in een bepaalde richting sturen, en volgens mij is dat opzeker niet de goeie richting.

Ziek word ik er van (niet van het eten) maar van die geitenwollen sokken figuren die alles beter weten en maar denken dat we alles maar slikken…..eens komt de dag dat de gewone man/vrouw dit allemaal niet meer pikt. En ik hoop dat ik die tijd nog ga mee maken…..maar dat kan bijna niet anders want het geduld raakt op.

UPDATE: ANK BIJLEVELD IS OOK PLEITTE NU………..

En ik zeg tot volgende week.

Lieve groet van Henk Bres!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 38

  1. Henk het wordt tijd dat we met z.n allen het binnenhof gaan bezetten .maar daar heb je een hoop mensen voor nodig .dus ik zou zeggen laan wij wat organiseren p/s wereld column

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven