DE ECHTE BRES COLUMN 36

Hier zijn we weer met een nieuwe column, ik kreeg van de week een plaatje doorgestuurd van iemand en dat ging over Thierry Baudet dat hij de islam wel ziet zitten. En daar zak nou echt mijn broek van af, gadverdamme dat had ik toch nooit van die knakker gedacht.

Heb zelfs wel eens gedacht dat hij en Wilders misschien ooit een eenheid zouden kunnen vormen, maar nee hoor dank je de koekoek weer een illusie minder. Ik blijf maar lekker bij mijn Geert Wilders van de PVV want die weet wat het Nederlandse (niet linkse) volk nodig heeft.

Dan nogmaals voor iedereen die het niet begrepen heb, iedereen van donkere afkomst die mij een witte ouwe vent noemt, noem ik op mijn beurt een Zilverrug of gewoon een aap….zo klaar mee met dat ge-ouwe tering hoer, want maken jullie je borst maar nat want het is zo weer 5 december.

Ja, en dan die Sigrid Kaag weer met haar tripje naar Afghanistan, die zit daar gewoon te praten met de Taliban. Hoe in godsnaam kan je dat verkopen aan de ouders van alle gesneuvelde militairen die daar door Nederland heen gezonden waren. En ten tweede ze geeft ze ook nog een 1 miljoen euro voor de heropening van het vliegveld in Kaboel. Ze noemen het dan zogenaamd dat het geld gestoken word in ’technische assistentie’ Nou vroeger heette dat heel anders, misschien weten jullie het nog “heulen met de vijand”.

Eerst onze militairen laten sneuvelen daar en nu geld geven….ja en 1 en 1 is nog steeds 2 in mijn ogen. Maar ja wie durft er wat van te zeggen, ik zie niemand op staan en als er iemand opstaat dan word hij vierkant uit gelachen. Kijk maar naar Geert Wilders, hoe is het mogelijk dat de derde partij van Nederland (de wil van het volk) niet en nergens gehoord of bij betrokken wordt.

Het is een grote schande, en ik denk dat over honderd jaar (als wij dan tenminste niet met een jurk aan lopen, en de dames een burka motte dragen) over ons gepraat word zo in de trant van ‘wat waren onze voorouders een stel laffe labbekakkers zeg, niet de filmen wat een engnekken’.

En wat er verder over gepraat word is natuurlijk gissen, want ik zie het helemaal voor mij dat de mensen die dan leven zeggen “ja maar ze moesten toen allemaal een of twee spuitjes halen want anders mochten ze niet in de winkels eten halen, geen restaurants in en gewoon helemaal niks mochten. Terwijl de overheid die er toen zat al was gevallen en demissionair was, ongelooflijk toch dat zoiets kon tussen 2020 & 2030.

Ook over dat vaccineren gesproken, nogmaals laat het aan iedereen zelf over hoe te beslissen en zoek een andere oplossing voor de mensen die weigeren want het is natuurlijk pure chantage om mensen alles te ontzeggen, hun pleziertjes en eerdaags ook hun levensbehoeften. Dat is gewoon van de gekke, en dat kan en mag ook in mijn ogen niet.

En om dan nog een keertje op dat Kaboel terug te komen, ik zag en las dat er Amerikaanse soldaten waren geweest die tijdens de terug trekking hun hulphonden op het vliegveld hadden achter gelaten. Nou weet iedereen dat dan bijna bij mij het licht uit gaat van kwaadheid en ik niet meer voor reden vatbaar ben.

Ik kan mij daar helemaal niks bij voorstellen want ik heb vele reportages gezien over deze soldaten en hun honden in Vietnam, en daar wilden ze beslist niet terug naar Amerika zonder hun hond…..’dan maar liever dood’ zeiden ze want je laat je makker, dood of levend nooit achter op het slachtveld.

Ik heb daar enorm veel respect voor, en ik kon mij het dan ook niet voorstellen, totdat mensen mij vertelden dat het fake-nieuws was en een hoax. Nou dan ga ik daar dan maar van uit, ook voor mijn gemoedsrust.

En dan dat stelletje vuile vieze gore smerige vetlijers die stonden te demonstreren in Duitsland met hun huisdier (meestal hun hond) en die daar protesteerden omdat ze ook een letter wilden hebben in LGBTQIAP (Lesbisch….Gays….Biseksueel….Transgender….Queer?….Intersekse….Aseksueel….Panseksueel) nou de eerste vier weten jullie wel en hier voor de duidelijkheid de andere letters.

Queer is een parapluterm om je af te zetten tegen hokjes denken. Intersekse zijn mensen met zowel vrouwelijke als mannelijke lichaamskenmerken. Aseksueel zijn mensen die geen behoefte hebben om te neuken en de laatste Panseksueel zijn mensen die vallen niet op geslacht maar op karakter of persoonlijkheid en of die neuken weet ik niet.

Nou willen die huisdieren-hondenneukers daar in dat rijtje ook thuis horen met de een of andere hoofdletter…nou en die kunnen ze van mij krijgen hoor, de hoofdletter K van kanker viezerik en geloof mij nou als er ooit zo’n stelletje smeerpijpen hier komen demonstreren, ik er dwars doorheen rijd met mijn scootmobiel met in mijn handen dan een flink eind hout.

Ik weet dat een hond gek is op een stuk worst, maar dan wel een stukkie leverworst, en niet de een of andere snikkel waar nog een vent aan hangt. Of wat te denken dat je als vent na een dag hard werken thuis komt en Kazan lig op het bed de scheur van het vrouwtje uit te likken, natuurlijk houd Kazan er van om een pannetje uit te likken waar wat lekkers heb in gezeten, maar om nou de muts van je vrouw leeg te lebberen…..nee ik pas!

Ik gaat nog effe braken, en ik zou zeggen tot volgende week,

Lieve groet van Henk Bres!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven