DE ECHTE BRES COLUMN 34

Hier dan weer een nieuwe column, en ik val jullie nou maar gelijk rauw op jullie dak want wat is er eigenlijk in ons gevaren de laatste jaren? Wat bedoel je daar mee dan Henk zullen jullie vragen, nou dat is een heleboel want hoe halen wij het nou in ons hoofd om mensen/Nederlanders die niet gevaccineerd zijn (zogenaamde wappies) te bekritiseren, te mijden en het liefst nog helemaal verrot te schelden.

Zo ook anders om, mensen die niet gevaccineerd willen worden (om wat voor reden dan ook) lopen te demonstreren, en die vervloeken de gevaccineerde omdat ze zich met gif hebben laten inspuiten in opdracht van de regering, en zeggen ze die lopen nu met een chip in hun armen zodat iedereen weet waar ze zich bevinden op ieder moment van de dag en de nacht. Ook zullen ze omkomen door de vele bij werkingen en geloof ons jullie zullen het zien.

Mijn moeder zei altijd *Verdeel en heers* en o wat heeft dat ouwe mensje weer gelijk gehad, want dat is nou precies wat er gebeurd. Verdeel het land in twee groepen en leid ze af van de overheid en wat voor instanties dan ook want dan kunnen wij als demissionair Kabinet gewoon doorgaan met regeren, en doen wat we willen want dat gepeupel is druk bezig om elkaar te schofferen of ze nou wel of niet geprikt motte worden.

Iedereen mot het toch verdomme voor ze eigen weten of ze nou wel of niet willen vaccineren, gingen ze vroeger niet naar Azië, Cambodja, Bali en kregen ook spuiten in hun donder. En als je die prikken niet wilde dan ging je lekker naar de camping op de Veluwe, waar ook helemaal niks mis mee is.

Nee het gezegde verdeel en heers klopt, want we gaan wel dood aan kleine jongetjes van 12, 13, 14, 15 jaar oud die te pas en te onpas een klewang in je rug of borst pompen wel of niet tijdens een overval of gewoon op straat tijdens een woordenwisseling. Laten we daar eens wat aan gaan doen want het loopt de spuigaten uit met die teringlijertjes. Iedere dag komen er meer licht getinte randdebielen Nederland binnen zogenaamd als vluchteling.

Ook een voorbeeld van hoe we gestuurd worden door de overheid, weten jullie nog iedereen stond achter de horeca. Iedereen met Facebook veranderde hun Ava met daarin de tekst *Red de Horeca*. Nu gaan er brieven rond op Facebook, gemaakt met regels waar je je aan te houden heb, en om binnen te mogen.

En wat staat er in die brief op het eind * dan gaan we toch lekker niet naar binnen want ze hebben ons nodig en wij hun niet. Ik kan mij nog herinneren dat de eerste keer dat de mensen het terras op mochten, koud als de pleuris en dik aangekleed. Ze zaten te sterven van de kou maar het mocht weer, en dan nu weer geheel anders aan het denken. Zien jullie dan niet wat er gebeurd?? *VERDEEL EN HEERS* dat is wat er gebeurd op dit moment in Nederland!

Mensen (met een gezond verstand) van sommige politieke partijen die hebben er voor gewaarschuwd dat je de oorlog en ellende binnen haalt. Hele bende oorlogen worden er uitgevochten, want die gelukzoekers hebben niet het IQ van hun klewang want die is vele malen groter dan hun herseninhoud. Je kan het die grafbakken niet eens kwalijk nemen dat ze die zielige ouwetjes, jonge mensen en kinderen beroven, vermoorden.

En waarom om dat ze door de incompetente regering van op dit moment Rutte, Kaag en nu dan misschien ook nog een samenwerking tussen Groen-Links en PvdA het hand boven hun hoofd word gehouden…..hoe misselijk kan je daarvan worden. Vraag het de man/vrouw op de straat, buschauffeurs, cafetaria’s, juweliers kermissen.

Want ik zag gisteren nog een filmpje van een kermis in Almere die voortijdig moest sluiten omdat jongeren het terrein bestormde en geloof het of niet ik zag tussen die ‘jongeren’ geen enkele blanke maar alleen weer die verdomde licht getinte waar ik zo onderhand nu wel eens spuugzat aan het worden ben.

Boeren, horeca, en noem maar op wat er allemaal kapot word gemaakt door *verdeel en heers* techniek. Zeg maar dat ik gek ben, maar zo zie ik het verdomme gewoon. Geen gouden kalf meer voor mannen of vrouwen nee dat is een kalf voor beide omdat er geen verschil meer mag zijn tussen man en vrouw. Er is tegenwoordig zelfs een non-binaire zwangere man in Nederland…..HOE GEK MOT JE HET HEBBEN!!!!

Alles word je door de strot geduwd en ik ben dat spuugzat, ik zal nog een voorbeeld nemen van onze vrouwelijke burgemeester Femke Halsema die wil dat er NSB’ers in haar dienst komen die agenten stiekem gaan controleren op etnisch profileren. Dus de baas van de politie laat haar mensen bespioneren en verraden bbbrrrrrr…… als ik de politiecommissaris van Amsterdam zou zijn dan hield ik al mijn agenten binnen net zolang als dat die kut burgemeester persoonlijk haar excuus had aangeboden aan alle agenten, en de pleitterik had  gemaakt.

Zo’n wijf is niet geschikt als bestuurder van een hoofdstad zoals Amsterdam. Ja, en dan die posters langs de weg dat we minder zuivel motte gaan gebruiken, het lijk verdomme wel een bananen-land hier, en dat kan eigenlijk wel kloppen met als die lichtgetinten die hier nu binnenstromen.

Over Afghanistan hou ik maar helemaal mijn mond wat wat er daar allemaal fout is gegaan door onze demissionaire ellende, en natuurlijk niet te vergeten onze vriend Biden die ook door slinkse trucjes naar voren is geschoven door dat linkse tuig.

Nee, ik denk dat we motte kappen met elkaar overal de schuld te geven, over al die onbenulligheden en eens een keertje als we het lef hebben en we elkaar weer recht in de ogen aan kunnen kijken naar dat Binnenhof motte stappen met 10 miljoen echte Nederlanders.

En dan eisen dat er gewoon nieuwe verkiezingen motte komen en dat de wet veranderd word….gewoon de drie grootste partijen gaan laten regeren dat mot wettelijk vastgesteld worden, en dan zijn we volgen mij al een stuk verder. En dan het gehele demissionaire kabinet met Groen-Links en de PvdA naar het Pieterbaan centrum (PBC) sturen om na te laten kijken en daarna voorgoed op te sluiten.

Maar nogmaals wie ben ik…..ik ben maar een stuk gepeupel in hun ogen die ze het liefs uit de weg willen hebben, want het is een kwestie van tijd dat deze column of  andere columns van gelijke strekking verboden zullen worden. Nu is het nog net leven de Vrijheid van Meningsuiting, maar er wordt overal al flink op gecensureerd en is dadelijk helemaal van de baan……amen!!

Tot volgende week,

Lieve groet van Henk Bres!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 34

  1. Henk denk aan je hart .je hebt gelijk maar een paar man kunnen dat niet veranderen Nederlanders zijn het lafste volk wat er is .ze kijken op een afstand toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven