DE ECHTE BRES COLUMN 33

Hier zijn we weer met een nieuwe column, en ik vraag mij voor de zoveelste keer af in wat voor een land wij de laatste jaren leven?. Neem nou bijvoorbeeld het burger-initiatief wat ik heb opgezet op 20-1-2021 tegen de PNVD oftewel die gore smeerlapperij, een kliek die kinderen, lijken, en dieren willen gebruiken om seks mee te hebben. Allen het idee dat er mensen zoals hun hier in Nederland rondlopen met de gedachte alleen al is te walgelijk voor woorden.

Dit burgerinitiatief waar ik nu al 10 maanden mee bezig ben moet 45.000 handtekeningen hebben zodat er in de Tweede Kamer vragen over gesteld kunnen worden. Net zoals het burgerinitiatief in 2011 waar we toen binnen het half jaar totaal meer dan 72.000 handtekeningen had opgehaald, om die gore rot club van Martijn te laten verbieden. Ik kan het helaas niet alleen doen en heb jullie medewerking echt nodig om de actie uit te breiden door heel Nederland.

Op zeker hebben jullie (mijn fans) allemaal getekend, want een normaal denkend mens hoeft daar geen seconde over na te denken, maar op de een of andere manier wil het met dit burgerinitiatief niet lukken. Misschien gebeuren er in de wereld te veel andere dingen zoals het water overlast, en om een heleboel ellende tegelijk op te noemen een liegende minister President Mark Rutte en ook een liegende Hugo de Jonge.

Doe daarbij nog eens alle stinkende gore gelukzoekers die voor onrust, steek en schietpartijen en alles hier gedaan krijgen met een mix van Corona ellende, en hup dan word seks met kinderen, lijken en dieren effe weg gedouwd en ik kan mij daar echt wel wat bij voorstellen hoor, echt wel. Maar dadelijk als het hopelijk weer een beetje normaal word hier in Nederland en we hebben een geheel nieuw kabinet. Rutte en consorten lopen in Marokko, Senegal, Zimbabwe of weet ik waar gelukzoekers op te vangen in opdracht van die criminele organisaties zoals Greenpeace (grote rotsblokken in zee gooien), en Artsen zonder Grenzen (illegalen vluchtelingen oppikken en aanland zetten) bijvoorbeeld.

Dan is daar de partij PNVD die misschien al in de Tweede Kamer zitten of zich ergens diep hebben geworteld waar ze niet meer weg te denken zijn hun smeerlapperij en gif kunnen botvieren op de zwakkere in deze maatschappij, want dat zijn het laffe vieze honden die kinderen, lijken en dieren kunnen gaan misbruiken zonder dat ze dan een strobreed in de weg kan worden gelegd.

En dat is nou precies de reden dat ik niet wil opgeven, dat de teller nu nog maar op 7.866 handtekeningen staat is op zich al een schande. Omdat de mensen zich niet realiseren dat deze goorlappen dadelijk vrij spel hebben omdat wij het even hebben weggeduwd doordat we zelf sores hebben. En het ergste van alles is dat ze nog medestanders ook hebben, ja echt walgelijke mensen zoals Arnon Grubberg en 50 andere BN’ers die te samen een brief hebben geschreven in de Volkskrant en daarin de Hoge Raad op riep om maar geen verbod uit te spreken op die smeerlappen pedofielenvereniging van ‘Martijn’,

En natuurlijk Marthijn Uittenbogaard hemzelf, ‘strijder voor mensenrechten.’ ‘Jong en oud’ staat er in zijn bio op twitter met daarop ook tweets zoals: ‘onze voorzitter en ex voorzitter te samen op de Pride Walk in Amsterdam’ (iets met Child-Love). En die smerige pedoseksueel Nelson M was daar natuurlijk ook aanwezig….en dat kan allemaal maar hier in Nederland.

Dan hebben we ook nog figuren zoals de Nederlandse schrijver A.H.J Dautzenberg die lid was of is van die club ‘Martijn’ wat hem tot een paria maakte zoals hij zelf vertelde (normaal toch, of niet soms). Want ik vind dat als ik lid word van een vis vereniging ik lekker gaat vissen met mijn vrienden, wordt ik lid van de hobbytuinen club ga ik lekker tuinieren, en wordt ik lid van de Linda en dan ga ik die iedere week lezen.

Maar waarom vindt het linkse zooitje imbecielen het dan zo gek (dat ik zelfs denk) dat als je lid word van ‘Martijn’ dat je geen kokosnoten gaat kweken in Schubbekutterveen, maar dat je dan ook gaat doen waar deze smerige smeerpijpen club voor staat. Basta!!

Genoeg over dit walgelijk volk want ik word er depressief van, er is nog genoeg over te zeggen want je heb mensen zoals Bart Swier die deze smeerlappen verdedigen en mij proberen aan te vallen op wat uitspraken zoals Kamerlid Sidney Smeets.

Ik kijk het nog even aan en hoop echt dat meen ik met heel mijn hard dat er een wonder gebeurd en dat we heel gauw die handtekeningen voor elkaar hebben zodat deze PNVD geen recht meer zal krijgen of hebben in Nederland, en dat hij verboden wordt, en alle leden en mensen die zicht voor dit soort bagger inzetten is flink gaan aanpakken en natrekken (misschien een idee voor het OM)

Zodat onze kinderen dieren en lijken krijgen waar ze recht op hebben….en dat is rust.

Allemaal bedankt, en de link naar de petitie/burgerinitiatief kunnen jullie vinden hier naast de column…..gewoon effe met de muis op de antipedo sticker klicken en jullie handtekening zetten.

Tot volgende week,

Lieve groet van Henk Bres!


6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 33

  1. Top geschreven triest dat dit moet. Ik zat te denken. Kun je dit alleen online tekenen of is er ook de mogelijkheid dat het wordt uitgeprint als officieel document zodat ik in alleen in mijn 2 appartementsgebouwen waar ik woon al 200 handtekeningen op kan gaan halen aat staan wanneer ik ook de wijk in ga en bijv een middag bij de supermarkt ga staan.
    Ouderwets de straat op, langs de deur. Naar de mensen toe.
    Is het een idee?

  2. Ik hoop dat je genoeg handtekeningen krijgt anders nemen we het recht in eigen hand .dan pakken we dat smerige tyfus tuig zelf aan

  3. Het is nog vele malen erger,die elite kliek doet er aan mee.ben er jaren geleden achtergekomen, ik heb jou petitie al poos geleden getekend, succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven