DE ECHTE BRES COLUMN 30

Het is toch niet te geloven hoor, nou is er weer zo’n kutraadslid van GroenLinks die de ontzettend gave TRAM genaamd de ‘BIKINILIJN’ (Lijn 1) seksistisch vind.

De Beach tram die (logisch) op Scheveningen rijd is benoemd naar een idee van trambestuurder Nathalie Storm om de mensen alvast in de stemming te maken voor hun daggie strand. De HTM vind het zelf ook erg leuk want binnen in de tram krijgen de passagiers ook strandgeluiden te horen, en is er een heuse strandgeur te ruiken.

Nee, en dan komt er zo’n GroenLinks raadslid Marielle Vavier jullie weten het wel zo’n verschrikkelijk feministische kut die denkt dat ze het buskruit heeft uitgevonden omdat ze vind dat dit echt niet kan vertelde ze tegen de mannen van de de HTM, dit is verschrikkelijk seksistisch en heel ouderwets.

Ik zweer je dat zo’n strontzak echt bij GroenLinks zit om de gezelligheid uit het leven te halen, en ook alle leuke dingen motte verdwijnen, want stel je voor dat de mensen het leuk vinden. Nee hoor de Bikinilijn tram verwijst naar de schaamstreek, en hoho daar mot je niet aankomen bij deze zwaar feministische Marielle (alsof ik dat zou willen).

Dat er zulke vrouwen nog bestaan begrijp ik helegaar niet, maar dat ze nog in de Gemeenteraad zitten is voor mij helemaal een godswonder……..Wat vind ze dan van *Haagse Tieten* *Het Strijkijzer* *De Broodtrommel* *De Put* *De Vulpen* en *Het IJspaleis* om er maar een paar te noemen.

Zo heeft iedere stad zijn bijnamen en dat komt omdat de mensen die daar wonen het leuk vinden en er trots op zijn. En als je dat al niet begrijpt en de Bikinilijn seksistisch vind, en het liever *De Vloedlijn* noemt (dan denk ik aan iets heel anders, iets wat vrouwen 1 x per maand hebben) dan spoor je als vrouw al niet maar zeker ben je ongeschikt als raadslid maar daar hebben ze er bij GroenLinks wel meer van.

Nou, en omdat deze column toch een antireclame is voor GroenLinks nog een goeie want het raadslid Tirza de Fockert is in gesprek gegaan jongerencoach Rosana en bokstrainer Digna hoe boksen kan helpen om schulden te voorkomen bij jongeren.

Hahahahaha….we weten allemaal over welke jongeren we het hier hebben en die jongeren (gelukzoekers uit veilige landen) die mensen bedreigen en overvallen. En die willen ze dan op boksles hebben de randdebielen van GL. Wel makkelijker voor hun want de slachtoffers liggen dan sneller nock-out.

Geef ze een opleiding om te gaan werken, in de groenvoorziening of zo, goed Nederlands leren, of er is zoveel te bedenken voor die gekken. Maar op boksles te doen? nee, dan kun je ze beter gelijk een wapenvergunning geven en op een schietvereniging sturen dan help je ze veel meer en hebben ze gelijk een betere status.

Ja, en dan nog wat: willen die buschauffeurs niet meer boos toeteren naar burgemeester John Jorritsma van Eindhoven als hij over de busbaan scheurt om boodschappen te gaan doen. Want het is toch normaal dat deze burgemeester over de busbaan mag rijden in zijn eigen stad?

Tjonge jonge, dit zinnetje hierboven krijg ik bijna niet uit me strot want nee natuurlijk mag die lul niet over de busbaan rijden, die zijn er namelijk alleen voor bussen, politie, brandweer en ambulance. Die vlug naar mensen of dieren in nood moeten, en die busbaan is er niet voor de burgemeester om zijn boodschapjes op tijd binnen te krijgen of naar een privé afspraak te gaan. Volgens mij heeft hij zijn eigen een ontheffing gegeven en wie weet wat voor nog meer privileges hij heeft gesjoemeld.

Valt mij mee dat hij nog niet de een af andere BLM aap achter zich aan heeft met een bord waarop staat ‘de burgemeester van Eindhoven is een zure boze witte oude man die snel met zijn auto door de stad wil scheuren.

Maar wat niet is kan nog komen want als ik deze column zo terug leest lijkt het wel of al die linkse klootzakken steeds gekker worden en eerdaags naar het PBC toe kunnen om van daar uit gedwongen behandeling te krijgen bij Parnassia….want ik ben er van overtuigd dat dit soort zware randdebielen zoals hier boven beschreven nooit maar dan ook nooit de overhand motte krijgen bij de overheid (snappie) want dan zijn de gewone burgers pas echt goed de klos.

Ik zou zeggen, geef effe een reactie hier of jullie het met mij eens zijn of niet natuurlijk!!

Lieve groet van Henk Bres!

7 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven