DE ECHTE BRES COLUMN 23


Nou het is in ieder geval hier in Den Haag beter weer geworden, in andere delen van het land hoor ik niks anders dan wateroverlast en bomen op auto’s, code geel en nog meer van dat soort ellende. Gelukkig is het hier in Den Haag nog al redelijk gebleven en alleen af en toe een klein buitje met wat lichte donderslagen. Maar nu weer lekker de tuin in want er moet nog een hoop gebeuren voordat we klaar zijn om er van te kunnen genieten.

Ik heb me eigen natuurlijk weer dood zitten ergeren aan het bericht dat de meest beruchte 19 jarige Jihadbruid Angela B uit Soesterberg die in 2014 naar Syrië is gegaan om zich aan te sluiten bij de *IS* met kinderen terug word gehaald naar Nederland. Dat is voor mijn bekrompen hersens niet te bevatten want deze darm is daar getrouwd de Portugese jihadist Fabio, een voetballer die is geradicaliseerd.

Deze Fabio maakte deel uit van een griezelige media afdeling van de *IS* die executiefoto’s maakte, en ik zie zo’n klootzak er ook voor aan dat hij ook wel een paar nekken open heeft gesneden bij zijn onschuldige slachtoffers. Toen deze Fabio mol was gemaakt (want ze sterven daar niet van ouderdom) is ze weer hertrouwd met zo’n gore klootzak ene Nero Saraiva die veel bij gijzelingen betrokken was, later zwaar gewond werd en nu daar in de bajes zit.

Toen het kalifaat echter viel vluchtte Angela B net zoals veel van die andere enge mokkels in detentiekamp Al Holin alwaar haar dochtertje stierf (karma misschien). Maar  goed die smerige wijfen met die Angela B zijn nu dankzij de donaties van de familie van de bekende Samir A, hebben ze smokkelaars kunnen betalen om al die wijven te laten ontsnappen. De meeste van die stinkhoeren zitten nu in Idlib, en ik hoop dat ze daar tot hun dood toe blijven.

Alleen die Angela B met haar zoon reisde door naar Turkije en melde zich bij de Nederlandse ambassade….nou, en daar ging het helemaal fout want de Marechaussee vliegt met haar terug naar Nederland, en ze mot dan waarschijnlijk naar de terreurafdeling in de Zwolse gevangenis waar er nog een paar van die snollen zitten voor de tijd van ongeveer twee jaar.

Mensen van de politiek luister nou eens naar mij, die vrouw heeft meisjes geronseld en wie weet verkocht aan die jihadisten als neukvoer, misschien heeft ze er zelf wel een paar koud gemaakt, deze vrouwen zijn gehersenspoeld en haten alles wat niet in Allah gelooft. De dames die nog vastzitten bidden iedere dag naar Allah om het pad van Angela makkelijker te maken nu. Angstaanjagende berichten zijn dat, die wolven in schaapkleding, levensgevaarlijk zijn die wijven en die kinderen die ze mee terug nemen uit het kalifaat die zijn ook door en door verrot en geloven dat ze alle ongelovige met een mes in hun hoofd of nek motte hakken of afknallen.

Echt jullie halen de duivel binnen, want deze wijven zijn zo door en door verrot dat zodra ze vrijgelaten worden de oorlog tegen het mooie Nederland gaan beginnen. Die zijn niet te helpen, die zijn gek op die prevelende haatbaarden die ons ook kapot willen hebben. Die zijn niet tot reden vatbaar ondanks dat ze hier meteen een uitkering krijgen en in de watten worden gelegd. Let op mijn woorden dat de Nederlandse regering (demissionaire nog wel) de haat binnen haalt, en eerdaags niks anders dan ellende veroorzaken.

Een paar dagen geleden zag mijn maat in de mooiste Oranje straat van Nederland een haatbaard tussen al die oranje versieringen stiekem een zwart omgekeerd kruis op de muur schilderde, precies op de plek waar die jihadisten toen ook met *IS* vlagen stonden te zwaaien, gewoon open en bloot. Hij is hem nog achterna gerend, maar kreeg hem niet meer te pakken en misschien gelukkig maar ook want ze hebben altijd wel een klein zwaard of een groot mes bij zich om de ongelovige in de nekken te houwen.

De politie waarschuwde ook nog dat je voor dat soort lui moest uitkijken, en ik weet dat deze column wel een beetje hard is maar het is wel de waarheid (de goeie niet te na gesproken) maar ze zijn al onder ons en om dat nog zo’n stelletje van die smerige rothoeren (wie weet wat ze allemaal hebben uitgevreten) hier naar Nederland te halen omdat ze zielig zijn en vooral die kindertjes die hebben liefde en zorg nodig, dat zijn de ergste (zie  foto’s). Ik heb filmpjes gezien van deze kinderen dat ze mensen vermoorden, gewoon griezelig.

Maar goed ik ben het weer kwijt, maar ik hoop dat als er nog maar 1 iemand bijzit in deze regering met een druppeltje verstand dan stuurt hij deze monsters (een gevaar voor de Nederlandse bevolking linea recta retour naar het land waar toen hun zaligmakend kalifaat de dienst uitmaakte) om zo onze burgers te beschermen voor al het geweld waar deze lui mee zijn gehersenspoeld.


Tot volgende week!

Lieve groet van Henk Bres!

8 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 23

  1. Goedemorgen!
    Leuk, jullie “Oranje Huis”! Ik fietste er gisteren langs.
    De Bresjes zijn klaar voor het EK!

  2. je vraagt je af wat het doel is dit soort vrouwen terug te halen ze leven van het geld van de ongelovige dus ja wat is hun moordende stand punt waard niets het is geen liefdevol geloof het is geen liefdevol volk het is tuig van de richel laat ze maar weg rotte waar ze willen zijn bij de IS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven