DE ECHTE BRES COLUMN 22

Het is mij nog nooit overkomen dat te beroerd was dat ik de *Start van de Nacht* verleden week niet heb gedaan! Echt een schande vind ik dat, want mijn moeder ze altijd “Henk niet klagen maar dragen” en dat was dan als ik weer een een paar klappen had gehad of ergens een pijntje had zitten. Dus eigenlijk komt dat in mijn woordenboek niet voor. Ook vind ik het echt belangrijk voor de continuïteit van het programma want al heb je maar 1 luisteraar of kijker die zit op je te wachten dan mot je er gewoon zijn. Nou daar is na 15 jaar dan een einde aan gekomen, want ik heb verstek laten gaan.

De reden daarvoor was dat ik een enorme (kies) pijn in mijn bek had en daardoor gewoon beroerd was en ik echt niet in staat was om 3 uur lang een programma te doen helaas. Ik wil de mensen die mij hebben gemist zaterdagnacht nogmaals mijn excuus aanbieden want de pijn was niet om uit te houden. Het was verleden week Pinksterweekend, dus toen ik dinsdag geholpen werd was ik gigantisch blij dat die twee pleuris dingen in het bakkie lagen nadat de tandarts die eruit getrokken had.  
Ik heb nu nog wel napijn maar daar is mee te leven en ons motto is natuurlijk niet voor niets * We gaan er voor* en we blijven altijd lachen. Maar genoeg geluld over de tandarts en we gaan weer over tot de orde van de dag.

En dat is dat ik me eigen de pleuris heb lopen ergeren aan weer een rechtsspraakblunder van hier tot aan de Berlijnse muur want wat is nu het geval, de 58 jarige E.F die wordt verdacht van doodslag (met een steek in haar borst waarna zij overleed) van zijn buurvrouw in een appartementen complex Parc Zonnehove in Oostkapelle. E.F werd door het O.M daarvoor vervolgt en had 11 jaar celstraf geëist. Die E.F is vrijgesproken omdat er te weinig bewijs was tegen hem. (MAG HIER GEEN RECHTBANK TEKENING PLAATSEN INVERBAND MET VEILIGHEIDSREDENEN *CENSUUR*)

Hij heeft al twee jaar in voorarrest gezeten, en dat schijnt dan genoeg te zijn vind de een of andere debiele rechter. Alle bewoners van het huis zijn in paniek want deze griezel terroriseerde het hele flatgebouw en de buurt daar. Een van de bewoners een oude dame van over de tachtig die durft verdomme de post niet uit de brievenbus te halen gewoon omdat deze sneue randdebiel waarschijnlijk weer terug komt in het appartementen complex, (zit nu effe twee weken ergens anders van jullie belastings centen).

Alle bewoners waren het er over eens dat het een lieve zorgzame vrouw was die met grof geweld om het leven is gebracht en haar echtgenoot die samen met haar nog vele mooie reizen op stapel hadden staan zegt dat hij nu nog enkel maar leeft om zijn ogen te sluiten, met andere woorden die man heeft er ook geen zin meer in.
En eerlijk mensen dan vraag ik me eigen af waar het is misgegaan in Nederland, oké dat van die slappe uit hun mondstinkende D66 rechters daar zijn we nou al aan gewent maar waar ik nou echt geen touw aan vast kan knopen is de vraag heeft deze vrouw geen kinderen?, een stevige schoonzoon, lieve vrienden met zonen die in de bloei van hun leven staan en dus goed uit de voeten kunnen.

Waarom doen die mensen niks, zelfs het O.M acht doodslag bewezen. Geen moord want het was volgens het O.M niet bewezen dat het met voorbedachte raden was. Een paar dagen voor de moord had de E.F nog aan de deur staan bonken en schreeuwen omdat hij vond dat de visite van het slachtoffer hun auto niet goed parkeerde. Maar ze was niet bang voor hem en had altijd haar woordje klaar. En niet enkel viel hij haar lastig nee de hele buurt had last van hem, en die 11 jaar die het O.M eiste was al een mooie straf geweest voor het terroriseren van de buurt de moord nog buiten beschouwing gelaten.

Maar nogmaals, want ik dwaal weer van de vraag af of deze familie geen potige familieleden heeft, want ik kan jullie garanderen als dit mijn moedertje was geweest dan was hij echt voor mij geweest want ik had hem 11 jaar lang opgesloten, en hem daarbij iedere dag komen martelen en daarna had ik hem zijn kop eraf gehaald.

Echt hè, dat zijn gewoon mijn gevoelens als je zoiets hoort, leest of ziet op de tv……..echt geloof mij hij was mijn geweest want als de overheid zoals iedere dag zulke steken laat vallen dan weet ik het niet meer hoor, alleen bekruipt mij dan het gevoel dat ik zelf maar voor mijn recht op moet komen.

Maar mijn ouders zijn wat dat betreft (gelukkig) overleden dus deze misstap kan ik niet meer begaan, maar echt komt niet aan mij of aan mijn naasten want je vervloekt je eigen vader en moeder dat ze jou op de wereld heb gezet.

Maar goed ik ben het weer effe kwijt, het zonnetje schijnt dus ik ga heerlijk met mijn Corretje in de tuin zitten genieten.

Tot volgende week!

Lieve groet van Henk Bres!

5 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 22

  1. goed geschreven, ik begrijp je woede, ik denk dat iedereen die dit leest zit te stuiteren van onbegrip, die rechter weet niet wat hij heeft aangericht met vrijspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven