DE ECHTE BRES COLUMN 13


Ach, ach ,ach wat kunnen deze nu zittende politica’s liegen alsof het gedrukt staat, en niet enkel liegen maar ook gewoon de boel in de zeik nemen en ik denk dat bijvoorbeeld Rutte, Ollongren, Grapperhaus en Kaag niet meer te vertrouwen zijn. Er worden dingen gezegd door Rutte op de tv die hij later glashard ontkent en hierbij 1 klein voorbeeldje: (tijd) de avondklok is alleen effectief als die begint tussen 21.00 en 22.00  uur anders neemt de effectiviteit af met andere woorden dan help die hele avondklok niet meer.

Nee, dan onze Rotterdamse Burgervader Ahmed Aboetaleb die doodleuk vertelde dat de moslims toch wel in grote moeilijkheden kwamen vanwege de avondklok omdat de Ramadan tot 21.00 uur duurt en ze dan vanuit de Moskee nog naar familie toe gaan om gezamenlijk te eten. En ze daarom de avondklok niet zullen respecteren, nou wat zegt de heer Rutte (de liegende Minister President) na dit berichtje. We gaan de avondklok maar eens een uurtje opschuiven want het maakt niks uit of je nou om 21.00 uur ermee gaat beginnen of om 22.00 uur.

Dat is dus al betrapt op een grove forse leugen, daarbij komt nog bij dat ZE dan allemaal vanuit de Moskee bij elkaar aan tafel gaan zitten, dus dat is al de tweede overtreding die ik constateer, omdat je maar 1 persoon tegelijk op bezoek mag hebben. Nou en zo kan ik dan nog wel een uurtje doorgaan over wat deze pathologische leugenaar voor leugens verspreid.

Nog 1 klein dingetje ga ik als voorbeeld geven, en dan ben ik er helemaal klaar mee voor nu. Mark Rutte zei,”als het om politieke redenen uitkomt dan schuif ik de wet opzij” en dat heeft hij dan ook nog eens onder ede te hebben verklaard. Ja en zo heeft hij natuurlijk veel meer weggelachen en gedaan, en het is mij nog steeds een godswonder dat de VVD weer als grootste Partij uit de verkiezingen te voorschijn is gekomen. Dat kan maar eigenlijk twee dingen betekenen en nummer een is dat de mensen die op de VVD hebben gestemd nog veel minder hersencellen hebben dan een kikkervisje, of er is gewoon geschoemeld met die verkiezingen en dat heet fraude.

OPLOSSING: NIEUWE VERKIEZINGEN!!

Maar er is nog meer waar ik me eigen over heb opgewonden en dat zijn natuurlijk die twee smeerpijpen (BN’ers) die dat jongetje van 12 jaar door middel van geld te bieden (โ‚ฌ 17.000) zijn piemeltje moest laten zien. Nou zeggen er een hoop mensen natuurlijk dat het een geintje was want je piemeltje kan niet zien en en een beetje een uit de hand gelopen grapje maar dat vind ik niet.

Die acteur/pedo Bilal EL Mehdi Wahib die ooit wel eens een gouden kalf heeft gehad voor de beste mannelijke bijrol en zijn maatje Oussama Ahmmaoud zijn oud en wijs genoeg om aangemerkt te worden als vieze gore pedo’s en iedereen weet wat daar mee mot gebeuren minimaal 20 jaar cel op water en brood, en dan hou ik het verdomme nog heel erg netjes vind ik maar God hoort me brommen!

Ik ga daarom (was het al van plan) aanstaande dinsdagmorgen op het Plein staan voor de Tweede Kamer om daar handtekeningen te vragen tegen die gore smeerpijpen partij de PNVD, (favorietenclub van Grapperhaus en Demmink) en ik heb er nu al zo’n kleine 7.500 maar dat moeten er 50.000 worden en daarbij heb ik nog een lading stickers over van een paar jaar geleden met de strijd tegen pedofielenvereniging ‘Martijn’ en die ga ik dus GRATIS uitdelen op het Plein, hopende dat iedereen die sticker op zijn auto, brommer, scooter, scootmobiel, vrachtauto of van mij part op zijn boot plakt.

Ja en weten jullie wat ik ook niet leuk vind dat is bijvoorbeeld dat de Nederlandse media met name de NOS wel brengen dat er doordat er een schip overdwars ligt in het Suez-kanaal en geen plastic teringzooi meer verkocht kan worden bij de Action omdat de bevoorrading niet door kan gaan.

Maar helemaal niks hoor je dat er denkelijk 20 schepen ook vastliggen vol met dieren die ook geen kant uit kunnen natuurlijk en op elkaar geplakt staan in hun eigen stront (een hel moet het zijn) op weg naar de slachthuizen. Nee het is geen nieuws dat die dieren op die boten worden afgemaakt omdat ze zijn uitgedroogd in hun eigen stront staan dood te gaan en dan overboord worden gepleurd.

En dat zegt dan weer genoeg over de media die brengen wat zij willen. Ik heb altijd gedacht dat de media er was om het echte nieuws ongeacht wat het ook is gewoon op tv lieten zien, maar ik heb het idee dat we allemaal erg blij moet zijn met Twitter en andere nieuws bronnen want als het aan de gewone media ligt worden we net zo bedonderd als wat de heer Mark Rutte doet met zijn veertig rovers.

Ik ga vanaf volgende week heerlijk van het mooie weer genieten, en ik hoop dat ik jullie dinsdag in grote getale te mogen ontmoeten op het Plein met de handtekeningenactie en de stickers uitdelen. Maar laten we dan wel de anderhalve meter regeling in acht houden want anders hebben we weer big trubbels in Den Haag.

Tot volgende week!

Lieve groet van Henk Bres!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven