DE ECHTE BRES COLUMN 12

Een week na de verkiezingen, en ik ben nog steeds vertiefd, ik merk wel hoe ouder ik word hoe minder ik tegen mijn verlies kan. Maar het zal wel mijn achterdocht zijn maar van de uitslag begrijp ik niks, en dat kunnen maar twee dingen betekenen. Dat ene is dat er is gesjoemeld met de stemmen, en dan zeg ik hier gelijk er bij dat ik daarmee niet de vrijwilligers bedoel en de tellers want ik heb daar nog wel zoveel vertrouwen in dat die mensen geen blaam treft.

Maar ik bedoel dan natuurlijk dat er onafgesloten vaten vol stembiljetten effe werden op geslagen in loodsen of weet ik waar, en ja dan is het niet moeilijk om die vaten om te wisselen als jullie begrijpen wat ik bedoel, maar ja dat is mijn gevoel gewoon. Op twitter schreef ik dat ook, en hup daar komen dan de trollen weer uit hun holen en ben ik natuurlijk weer de nazi of Hitler….maar nogmaals ze kunnen allemaal aan mijn pijp zuigen want het pijpie hangt erbij.

Dus heb ik besloten dat ik me eigen niet meer zo druk ga maken om dat soort dingen, ik ga lekker mijn eigen koers varen zo als ik altijd heb gedaan en mijn mening geven en dan daar niet meer op te reageren of antwoord te geven. Want oké een goeie discussie is nooit weg, maar op twitter mag je maar 140 tekens neerzetten per tweet en dan word het echt een heen en weer gelul waar ik dan meestal niet meer uit kan komen, of ik mot dertig tweets schrijven om het uit te leggen voordat ze het allemaal snappen. Sommige linkse kneuzen ook wel trollen of wegkijkers en deugmensen genoemd zijn daarin de ergste soort.

Ik heb ook op verschillende programma’s waarvoor ik was gevraagd nee gezegd en besloten om het lekker niet te doen, want je zit voor toch lul want het is hun programma en je heb het gezien aan Baudet die kwaad wegliep wat natuurlijk ook logisch was.

Nee, ik ben nu lekker weer met mijn boek *DE BRESJES* bezig of liever gezegd er een beetje reclame voor maken want Jan Dijkgraaf is natuurlijk de schrijver van ‘De Bresjes’ die deze week weer te koop is. Het is een geactualiseerd boek, en ik zeg het niet graag over me eigen maar het is een leestip!!

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden als jullie het gelezen hebben, en ik zou zeggen laat het mij effe weten a.u.b. en natuurlijk ook als je er geen klote aan vind wat mij stug lijkt lol ;-)).

Jimmy is de laatste paar dagen niet erg lekker geweest, maar hij gaat nu weer wat eten na twee dagen dus dat zal ook wel weer goed komen hoop ik. Terwijl ik dit zit te schrijven is het de eerste lentedag, en dat kan je buiten toch wel merken want op de hondenuitlaatplek is het heerlijk vertoeven in het zonnetje, alleen morgens is het nog stervens koud en heb je nog wel een winterjas nodig.

Maar ik zal zo blij zijn als mijn buurman Peter met zijn zoon Nick de tuin komen spuiten met een hogedrukreiniger, lekker daarna alles er weer inzetten, het gras, mijn zitje en alle spulletjes aan de schuttingen hangen en het gewoon kortom super gezellig maken en maar hopen op een heerlijke warme hete zomer. En dan ook maar hopen dat de tuincentra gewoon open mogen, want op afspraak en dan een kwartiertje de tijd hebben daar zie ik niks in. En lukt dat niet dan ga ik wel effe door het Westland rijden en kijken waar je wat leuke plantjes kan scoren bij die tuinders.

Ja, en om maar weer eens een keertje af te sluiten met  twee dingen die mij helemaal niet bevallen. En een daarvan is die gore smerige pedo partij PNVD die door sommige de politica’s bijvoorbeeld Grapperhaus om er maar eentje te noemen het hand boven het hoofd worden gehouden. 

Gewoon omdat meneer de politicus (*likmelul* Grapperhaus) gewoon geen wet wil gaan maken om seks met lijken te verbieden, ik heb daar uitgebreid over geschreven in mijn vorige column maar ben nu zo kwaad geweest dat ik eerdaags (en ik hou jullie op de hoogte) voor het Tweede Kamer gebouw als protest anti pedo stickers gaat uit delen, en natuurlijk vragen aan de mensen of ze het burgerinitiatief willen tekenen.

Ja, en dan wil ik graag  weten of Mark Rutte (misschien) in opdracht van D66 leidster Sigrid Kaag wel de avondklok effe gaan afschaffen, want de Ramadan komt er aan en dan is het vervelend voor deze mensen dat ze niet gezellig bij elkaar kunnen eten en op visite kunnen gaan na negen uur……ik zeg dat hij er af gaat omdat het dan in eens wel mee valt met het Corona virus en idem dito gebeurd er ook met het offerfeest (ik noem het martel feest) dat moet gewoon doorgang kunnen hebben want anders gaan er zo’n 50.000 Turkse of Marokkaanse boze mannen de straat op schreeuwend dat we hun cultuur met rust motte laten.

En die willen ze niet voor een auto gooien, op hun kop slaan, en door een politiehond laten bijten. Want als dat zo zou zijn dan krijgen ze in hun oortje te horen ’terug trekken mannen laat het niet escaleren’ terwijl bij die vreedzame wappies (niet allemaal natuurlijk) ze in hun oortje horen ‘vegen mannen, en dan de lange lat er over want dan durft onze hermandad ineens wel.

Tot volgende week!
Lieve groet van Henk Bres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven