DE ECHTE BRES COLUMN 14

Wat ik nou serieus een paar dagen en nachten mij al heb af gevraagd is hoe in hemelsnaam is het mogelijk dat onze minister president Mark Rutte hier overal mee wegkomt? Niet te geloven, niet te filmen en vooral niet te begrijpen voor de gewone mensen, boeren, burgers en buitenlui. Hij liegt en bedriegt, hij misleid, lacht alles weg, heeft heel veel moeite met zijn herinneringen, en heeft denkelijk niet een bord voor zijn kop maar een heel flatgebouw.

Ik ga hier niet meer te veel woorden aan vuil maken want het is gewoon gedaan, over, uit en voor de hele wereld is bevestigd dat wij een Bananenland zijn, want een ieder die het debat heeft gevolgd is daar getuigen van geweest. Iedereen heeft gezien dat in de Tweede Kamer, het house of parlement, het Binnenhof, het Torentje tot aan in de achterkamertjes toe het volk (politica’s) wat daar leeft, werkt en woont nog erger is dan een doorsnee gemiddelde TBS kliniek. (op een paar goeie niet te na gesproken natuurlijk).

Zoveel corrupte bende slijmballen, engnekken en huilebalken bij elkaar heb ik nog nooit bij elkaar gezien, ja misschien in de torentjes of Tweede Kamer van Gambia, Ghana, Benin, Botswana, Malawi of  Ethiopië. Alles is volgens mij ook gegaan zoals die politica’s (zonder respect) het hadden gewild, ik ga hier niet verder over ouwehoeren want hoe het werkelijk zit is iets waar wij nooit achter komen. Drie woordjes die een heel kabinet en oppositie bezig houden “Omtzigt functie elders” en er niet achter kunnen komen uit wie zijn koker dat komt.

Ook wie de bron is die gelekt heeft komt nooit boven tafel en wat ik ook niet begrijp is dat ons Tweede Kamer lid Mark Rutte leider van de VVD ermee weg komt door te zwijgen wie die bron was, want we motte niet vergeten dat ondanks dat er partijen hem daar zagen staan als minister president in plaats van een gewoon Tweede Kamer Lid. Maar ik zei dat ik er niet veel aandacht aan zou schenken omdat ik vroeger Bassie en Adriaan veel en veel geloof waardiger vond dan dit stelletje liegende randdebielen.

Zelf heb ik voor de Tweede Kamer op het Plein stickers staan uitdelen tegen die smeerpijpen die seks met kinderen, dieren en lijken willen gelegaliseerd hebben, en die vonden gretig aftrek. Een hoop lieve mensen namen er een hele stapel mee en zijn ze uitgaan delen of hebben ze ergens opgeplakt. Maar helaas is het resultaat eigenlijk nog steeds een beetje zielig want de teller van het burgerinitiatief staat nog steeds onder de 8000 helaas.

Tijdens die anti-pedo sticker actie was ook Edwin Wagensveld aan het demonstreren op het Plein tegen de komst van Kauthar Bouchallikht de nieuwe met hoofddoek Groen Links ster wier vader banden zou hebben met de Moslimbroederschap. Jawel dat zit in de Tweede Kamer nu en weet je wie ook onze Sylvana Simons voormalig paaldanser van de IT.

Maar goed waar Edwin van Pegida verschijnt verschijnen ook altijd veel tegendemonstranten en die keer waren het milieu activisten en antifa figuren je kent ze wel ze hebben meestal bleke bekkies en hele felle ogen waar het kwaad en nijd uitspringen om eng van te worden. Zo ook nu waren er twee dames die riepen tegen Edwin stop de fascisten niet te weten dat zij de fascisten zijn met hun haat. Ook liep Jose en weer tussen, en dat ouwe lijk heeft altijd een heel schel fluitje waarop ze blaast als ze niks zinnig te zeggen heeft dus is ze constant aan het blazen.

Een van de twee dames liep op Edwin af met een verfbom in haar handen en Edwin (die ik nog nooit fysiek geweld heb zien gebruiken) waarschuwde netje drie keer zo van ‘niet doen mevrouw, ik waarschuw u’, nee en dan toch proberen te gooien maar gelukkig was Edwin net effe iets vlugger en spoot met rode verf het hele van haat vertrokken smoeltje hele maal rood, wat ik later hoorde dat het er minimaal 6 weken blijft opzitten.

Later werden er nog verfbommen in zijn auto gegooid en er tegen aan, maar de wouten waren razend snel en alles werd netje geregeld door oom agent.

Ja, en dan als uitsmijter werd ik gisteren gebeld door mijn oude vriend Sjaak Bral die mij vroeg waarom ik het beeld van Haagse Harry had beplakt met Anti-pedo stickers, hij vroeg dat uit naam van zijn advocaat want die had gezegd dat dat niet kon en omdat mijn naam ook op de stickers stond wist deze man dat het van mij afkwam. Sjaak kan er niks aan doen want die belde in opdracht van zijn advocaat, maar ik weet het niet hoor.

Wat ik wel weet is dat onze veel te vroeg overleden vriend Marnix Rueb (tekenaar van Haagse Harry) zich omdraait in zijn graf, omdat ze de sticker die iemand die mij steunt tegen de strijd tegen deze gore smeerlappen op het beeld van Haagse Harry heeft geplakt met spoed eraf hebben gehaald omdat zoals de advocaat tegen Sjaak Bral had gezegd Haagse Harry niet politiek was aangelegd.

Ik heb daar wel eens gesprekken over gehad met Marnix die het prachtig vond, en zelfs Harry en mijn bescheiden persoontje en een tekening heeft gemaakt tegen deze pedo’s (waar ik nu nog trots op ben) en het juist jammer zou vinden dat die advocaat van Haagse Harry deze sticker heeft laten verwijderen.

Dus Haagse Harry is duidelijk niet politiek aanwezig in de stad waar ik heel veel begrip voor heb maar ik steek mijn klauwen in het vuur dat hij net zo tegen die smeerlapperij was als ik….bij deze dit gezegd hebbende…..

Tot volgende week!

Lieve groet van Henk Bres!

PS: Oplossing van dit alles is heel simpel, gewoon nieuwe verkiezingen!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven