DE ECHTE BRES COLUMN 11

Ach, ach, ach en weer kan het gekker hier in deze bananen republiek Nederland genaamd want (hou je vast) minister van Justitie en Veiligheid de heer Grapperhaus weigert (ja jullie lezen het goed) weigert ondanks verzoeken van een hoofdofficier van Justitie, en drie nabestaanden van een overleden persoon, om een wet te maken of te veranderen dat seks (jawel) seks met lijken verboden mot worden hier in Nederland.

Er zijn verschillende Kamerleden, en ook experts die willen net zoals iedere normaal denkend (dus gezond) mens dat seksueel misbruik van een overledene en lijkschennis strafbaar wordt. En ik weet wel bijna zeker dat 98 % van de Nederlandse bevolking er ook zo over denkt, maar nee onze minister Grapperhaus wil seksueel misbruik van een lijk niet bij de wet strafbaar stellen.

En geloof het of niet ik word daar echt effe stil van, en ik ga dan toch echt denken dat deze minister van Justitie en Veiligheid een fervent lid of aanhanger is van nog steeds niet verboden smeerlappen partij PNVD (Partij voor Naastenliefde, vrijheid en Diversiteit). Ik word hier onpasselijk, misselijk en stontziek van en vind het al erg dat er smeerlappen zijn die lid of sympathisant zijn van deze smerige gore partij of vereniging. En dan al helemaal een minister, want dan vind Grapperhaus het ook goed dat ze met dieren neuken en met kleine kinderen, want dat is waar ze voor staan de PNVD.

Ik zou willen dat ik als gewone burger een minister aan kon klagen, want dan stapte ik gelijk naar de politie om deze Grapperhaus aan te geven wegens het sympathiseren van, en het weigeren van zulke clubs hier in Nederland.

Echt lieve mensen ik ben hier niet alleen verdrietig van maar ik ben hier echt gewoon goed ziek van tot aan het misselijke toe.

Dat een man op zijn positie die dit durft te weigeren niet meteen wordt ontslagen, en minimaal door het PBC (Pieter Baan Centrum) onderzocht mot worden. Ik begrijp hier helegaar geen ene klote meer van. Hoe ver zijn we verdomme gezonken als er in een (ons) land een minister is die seks met lijken niet wil verbieden of in ieder geval de wet niet wil aanpassen.

En geloof mij nou maar minister Grapperhaus, als het mij het zou overkomen dat iemand die mij erg dierbaar is of waar ik veel van hou…..(als ik er al aan denk)…..en ik zou meemaken wat deze drie zussen hebben meegemaakt met hun moeder ik u ter verantwoording zou roepen op mijn manier.

En geloof mij dan maar dat u niet te feliciteren was…….dus bij deze een dringende oproep aan u, verbied het, stop het, jaag die viezeriken op en laat de hele wereld weten dat hier in Nederland zulke dingen niet mogen gebeuren, nu niet nooit niet. De drie nee’s: nee tegen seks met overledenen, nee tegen seks met peuters, kleuters of baby’s en nee tegen seks met dieren.

Ik weet zeker dat deze column niet door u gelezen word (wat ik wel hoop) en zie deze column dan niet als een bedreiging maar wel als een belofte aan u……..want ik ben klaar met dit soort wantoestanden hier in ons mooie Nederland. En ik hoop dat u begrijp dat ik misselijk, ziek ben en dat ik braakneigingen krijg bij het horen dat u er niks aan wil doen. In mijn ogen ben je dan nog erger dan de dader want die zijn volgens mij allemaal knettergek en hebben ze niet allemaal op een rijtje meer.

Maar hey Grappie effe tussen ons, ik weet bijna zeker dat jij ze nog wel allemaal op een rijtje heb zitten (al twijfel ik soms wel eens)….dus doe er wat aan verdomme, en zorg dat deze gore PNVD einde oefening is. Opzeker heb je dan weer bij de meeste weldenkende burgers weer een beetje ‘no how’ en dat kan jij zeker wel gebruiken vind je niet?

Ja, en dan heb ik vandaag  om maar effe over wat anders te praten (omdat ik zo nog mot eten en deze column is nou niet bevorderlijk voor mijn eetlust), heerlijk in Duindorp geflyerd voor mijn favoriete partij de PVV. Heerlijk om mensen te zien en om mee te praten waarbij je met elkaar op 1 lijn zit, okΓ© je mag best van mening verschillen en een goeie discussie is nooit weg dat weet iedereen wel.

Oja, ik heb ook nog het debat van de week gezien op NPO1 tussen Geert Wilders en Mark Rutte onderleiding van Jeroen Pauw en ik heb daar van genoten. In de eerste plaats vond ik Rutte erg zwak omdat hij voortdurend ouwe koeien uit de sloot haalde en vond ik persoonlijk Wilders dus de winnaar. Maar ik mot eerlijk toegeven dat (had ik echt niet verwacht) Jeroen Pauw een hele goeie gastheer was die de beide opponenten liet uitpraten en het debat in goeie banen leidde, en dat mag ook wel eens gezegd worden!!


Tot volgende week allemaal.

Lieve groet van Henk Bres!

16 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 11

 1. Hoi Henk.
  Ik volg jou al jaren op de achtergrond bij Twitter en Facebook en ik lees je collums.
  Normaal reageer ik niet zo maar nu wordt het tijd dat we allemaal tegen deze waanzin opkomen.

  1. Ha die Ben, super bedankt voor je reactie en het word zeker tijd om deze klootzakken aan te pakken. En blijf mij volgen topper πŸ‘πŸ»πŸ‘ŠπŸ»

 2. Te walgelijk om er over na te denken. Pak ze maar flink aan die smeerlappen Henk. Laten we die engnekken op 17 maart naar huis sturen.

  1. Geweldig. Ben alleen bang dat dat vieze mannetje het niet leest, toch niet normaal je mag je oma niet knuffelen, maar als ze dood is mag ze heel plat gezegd wel geneukt worden door wie dan ook. Om te kotsen dit. Maar top geschreven

  2. Ik blijf het ongelofelijk vinden dat Grappie nog niet op is hoeven stappen. Nederland is een gevaarlijk landje met al die viezeriken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven