DE ECHTE BRES COLUMN 10

Twee vorige columns waarin ik heb geschreven dat het niet gekker kan in Nederland….nou mooi wel, want nou gaat de NPO de televisie vervuilen met een programma dat heet “Gewoon Bloot” en daarin vraagt een groep kinderen onder het bezielend oog van presentator Edson vijf volwassen normale mensen (tussen aanhalingstekens) hun het hemd van het lijf, en dat dan wel letterlijk want de vijf volwassenen staan helemaal naakt.

Met het programma willen de makers de kinderen laten ontdekken dat bloot heel normaal is, en ik heb effe een stukkie gehoord van dat programma waarin ene meneer Gerben Bakker die daar dan pontificaal in zijn blote lul staat te vertellen waarom hij een prins Albert heeft.

Terwijl ik dit zo terug lees wordt ik gewoon onpasselijk, oké ik ben niet modern, ben een ouwe lul en heb nergens verstand van, maar god beware de volwassen man of vrouw die een van mijn kinderen (als ik ze had) hun blote kut of snikkel zou laten zien met daarin een piercing en dan nog wel op de nationale tv, die kreeg zware problemen.
Voor de leken onder ons dat is een piercing door zijn eikel heen en beantwoord hij de vragen van de kinderen zoals: deed het plaatsen zeer, heeft u hem altijd in en waarom heeft u zo’n ding door uw lul!.

Vroeger stonden die lui godverdomme achter een bosje of hadden een lange jas aan, gewoon omdat ze er geil van werden om hun ding aan kinderen of jonge mensen te laten zien en heette ze pedoseksuelen of potloodventers en werden ze opgejaagd door de Hermandad of beter bekend de politie.

En nou krijgen ze de kans die viezeriken om hun perverse neigingen op tv te laten zien onder het mom van dat de jeugd leert en ontdekt dat bloot heel normaal is. En ja de ene heeft een kleine lul en de andere een grote en dat geen lichaam het zelfde dat is zo, maar mot dat dan op tv in een programma uitgelegd worden door een stelletje potloodventers aan een groep kinderen.

Ik ben in staat om deze viezeriken allemaal aan te klagen, maar mijn grootste angst is dat het allemaal maar normaal word gevonden. En dat alleen niet met seks maar gewoon alles, vrachtwagens die door Kerstmarkten heen razen met zoveel doden tot gevolg, mensen die worden afgeslacht onder het mom van een geloof, en zo kan ik uren doorgaan maar dat weten jullie zelf allemaal wel.

Ik zeg het zo vaak “het mot niet gekker worden” maar ik denk dat ik beter mijn bek kan houden want iedere keer is er wel weer wat gekkers aan de hand.

Maar dit is misselijkmakend, en ik hoop wel dat al die perverse lui die het ‘mooie leerzame’ NPO/NTR programma “Gewoon Bloot” rukkend of trekkend gaan zitten bekijken dat die spontaan inplaats van een zaadlozing een maagkanteling krijgen gadverdamme.

Ja, en dan die overheerlijke chocolade dame (weet niet meer hoe ik ze noemen mot, neger, nikker en bruine mag niet meer) Jeanette Chedda de nummer 4 op de lijst van BIJ1 (jawel ook van deze overheerlijke zwarte chocolade dame Sylvana) die van de week op twitter (zie tweets hieronder) “Witte gehandicapten die zich niet bewust zijn van hun witte privilege. Gratis advies: ga terug naar start en doe je huiswerk”.

Natuurlijk kreeg deze dame daar reacties op en haar reactie daar weer op was: “Ik reed over teentjes heen met deze tweet 😂 hou je witte fragiliteit bij je a.u.b, so so lobie”.

Zou je zo’n wijf nou niet ter plekke….arresteren en op water en brood zetten (dacht heel wat anders maar schrijf dat maar niet op). En dan ook gelijk maar die Sylvana Simons want ik begrijp een ding niet, ben je zwart dan mag je alles zeggen, mag je alles doen, krijg je alles voor elkaar en wat ik vooral niet snap van die linkse kut tv krijgen ze allemaal een platvorm van deze omroepen.

Ik weet zeker dat er een frisse wind mot gaan waaien door politiek Nederland en medialand, want wat er nou allemaal zit dat liegt, bedriegt, haat, alles wat maar (blank) wit is en probeert ons Nederland met zijn mooie tradities helemaal kapot te maken, want anders zou er toch wel opgetreden worden tegen dit soort misstanden.

Nee, nogmaals lieve mensen teken mijn burgerinitiatief hiernaast (ik geef niet op) en stem in Godsnaam op Wilders want dat heeft ons land nodig……STEM PVV!!!

Tot volgende week allemaal.

Lieve groet van Henk Bres!

8 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 10

  1. Stel het strafbaar die achterlijke narcistisch pedofiele gedrag ! Zowel die mensen die naakt gaan voor kinderen op tv als ook de ouders van die kinderen … opsluiten en de sleutel weggooien , wat een achterlijke imbecielen.. . Haal hun stemrecht weg , maak ze stateloos , uitkering?/ wao, pensioen.. ? Stoppen ermee , en ook de hele tv ploeg die hieraan meedoet … ! Met een beetje verstand zeg je toch tegen de NPO ..NEE IK DOE HIER NIET AAN MEE ! En Henk haal die foto weg !

    1. Ook helemaal met je eens Victor, het zijn gewoon een stelletje smeerpijpen 🤮🤮🤮🤮 misselijkmakend, en nee natuurlijk haal ik die foto niet weg. Waarom zou ik ??

  2. Ongelovelijk hoe de pedofilie om zich heen geijot als een gezwel dat eigenlijk uit de mensheid gesneden zou moeten worden! Maar zoals al eerder gezegt als een pedo partij kan bestaan, televisie programma’s voor kleine kinderen waarbij bloot en seks opgedrongen wordt dan vraag ik me af waar zitten nog meer pedofielen achter? In de politiek, het rechtssysteem, en nu in medialand! Als in om me heen kijk zie ik vaak volwassen mensen die een tiener na kijken met een blik van nou! Me maag draaid om als ik dat zie terwijl ze thuis een volwassen vrouw hebben. Is toch niet normaal Henk, of mensen die op een macht positie zitten en die misbruiken! Misschien ben ik ouderwets opgevoed maar van kinderen blijf je af..

    Het liefst zou ik dat al die pedofielen, man of vrouw, hoog of laag in de samenleving opgejaagd zouden worden. In kampen willen douwen en dan hoppa weg ermee! Maar dat mag weer niet van vadertje staat waar helaas te veel pedo’s tussen zitten….

  3. Mooi verwoord…dacht eerst dat het een dolletje was..en kon het haast niet geloven.omdat ik het programma niet ken.en gelukkig maar.want zou er misselijk en boos om worden.js lieverd..deze tijd waarin we leven is misselijkmakend.waar gaan we na toe in deze tijd..maar laten we genieten van onze dierbare en ondanks alles maar positief blijven.hoe moeilijk het soms ook is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven