DE ECHTE BRES COLUMN 09

Ik heb het al in mijn vorige column geschreven dat mijn mooie Nederland niet meer bestaat, maar als je denkt dat je dan alles al heb gehad, gehoord of te hebben gelezen nou mooi niet dus. Het kan altijd erger want van de week in Amsterdam ging een vrouw met haar dochtertje het huisvuil in een container dumpen toen ze ineens gehuil hoorde. Zij heeft daarop gelijk 112 gebeld, en daar deden ze eerst een beetje zo van ‘ja hoor het zal wel’ maar gelukkig waren ze snel ter plaatse om het pasgeboren meisje die in een gele supermarkt tas lag uit die vuilcontainer te halen.

Gelukkig waren ze er op tijd bij, maar mijn vraag is wat is er toch godverdomme aan de had met die jonge lui van tegenwoordig, de politie heeft de ouders (ze zijn die naam niet waard) opgespoord en het bleken een jonge en een meisje van 17 jaar te zijn. Oke ik hoor het de mensen al weer zeggen ‘ja ze zijn jong en onervaren en ze dachten niet na, en dat kan gebeuren in deze moeilijke tijd die de jeugd nu mee maakt’.

De tering voor die geitenwollen sokken figuren die er zo over denken, ze zijn mans genoeg om hem stijf te maken, erin te douwen en klaar te komen, dan moet je ook de verantwoordelijkheid dragen vind ik. Nooit gehoord van condooms of te wel ook kapotjes genoemd of voor het zingen de kerk uit. Nee als ze dat allemaal kunnen dan klopt er geen klote van. Ze dachten dat het kindje dood was, terwijl die reddende engel het kindje hoorde huilen. Nou als een kindje dood is huilt het niet hoor, en dan gooi je het godverdomme niet weg als een stuk oud vuil.

Dan ga je naar een instantie die je helpen kan want die zijn er genoeg, en ook zijn er nog van die bakken waar je zo’n zielig hoopje mens ter vondeling kan leggen. Nee ik heb er geen goed woord voor over en als het aan mij zou leggen dan leefde deze twee zeventienjarige klootzakken (ouders) ook het eerste half jaar in dezelfde container met af en toe een flesje water en een stuk droog brood erin. Echt lieve lezers je kan mij niet kwaaier maken dan met dit soort dingen en natuurlijk ook mishandeling van al die ouwe mensjes en dieren de laatste tijd.

Maar goed ik hoop maar dat het goed gaat met dat kleine meisje en dat ze nooit te horen krijgt hoe haar ouders haar hebben gedumpt want dan heeft ze haar hele leven lang een trauma. En ik hoop ook dat deze twee zwaar zieken randdebielen hun wel verdiende straf krijgen en die twee motte blij zijn dat ik geen rechter ben.

Ja, en dan WEER over het burgerinitiatief want dat loopt nog steeds voor geen meter. Ongelofelijk dat de mensen dit niet oppakken, het lijk wel of het niemand meer wat kan schelen of opa Jan, oma Riet, kleuter Esther en geit Arie seksueel misbruikt worden. Sterker nog ik moet mijn burger initiatief tegen sommige zelf gaan uitleggen omdat er dood gewone enge linkse klootzakken zijn die vragen of ik het verschil wel weet tussen een pedoseksueel en een pedofiel, een gerontofiel en een gerontoseksueel om over bestialiteit maar te zwijgen.

Ook komen ze met ouwe filmpjes waar ik door Frits Wester en consorten word afgezeken en ik word hier zo misselijk van en ik zou haast zeggen ik hoop dat het jullie kinderen, ouders en dieren het zo overkomen, maar dat wens ik niemand toe. Maar geloof mij nou maar dat ik bij deze goedpraters van dit soort voor mij onbegrijpelijke dingen niet meer beantwoorden en ze gelijk blokkeren want ik ga het moe worden dat vechten tegen de bierkaai.

De tegenwoordige mens (niet iedereen natuurlijk) sporen niet meer, zijn van het padje af want als je dit soort shit probeert goed te praten door aan mij te vragen wat ik dan in mijn hoofd denkt wat ik met dit soort viezeriken zou doen, martelen of doodmaken of zo. Nee zo denken pedofielen aan kinderseks, en die doen het ook niet zeggen ze dan maar wat jij denkt dat mag wel maar wat hun denken dat mag niet volgens mij. Nou dan heb je het lekker begrepen!! .

Dat was 6 september 2011 wel anders tegen die smerige pedo vereniging “Martijn”, oké daar kreeg ik ook bakken stront over mij heen, en dat vind ik echt niet erg van die smeerlappen maar toen had ik WEL 72.000 handtekening in een paar maanden! Dus ik ben er bijna van overtuigd dat ik deze ronde aan het verliezen ben van die gore kleuterneukers. kippeneukers en lijkenneukers en dat zit me helemaal niet lekker.

Nou om deze column effe gezellig te eindigen hoor ik net op de radio dat de belasting dienst weer hele grove fouten heeft gemaakt door arbeidsmigranten duizenden euro’s te veel uit te betalen. In 2016 wisten ze bij de belasting al dat ze fout zaten maar nu komt de shit naar buiten. In 2020 kregen 5.000 arbeidsmigranten (merendeel Oostsblokkers uit Roemenië en Polen) per jaar een bedrag uit gekeerd  van €32.40 waar ze geen recht op hadden.

En dat vele jaren lang (sommigen 6 jaar lang) en het mooiste daarvan is dat de migranten zelf ieder jaar de belasting berichten (en niet 1 x nee gewoon ieder jaar trokken ze aan de bel) dat ze dat bedrag te veel kregen maar de belasting doet er niks mee omdat het systeem geautomatiseerd is WIE IS HIER NOU NIET TOF??

Leuker kunnen we het niet maken…..WEL MAKKELIJKER!

Tot volgende week allemaal.

Lieve groet van Henk Bres!!

5 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 09

  1. Een goede column Henk. Ik ben het helemaal met je eens.
    Ja ik had het gelezen over die arme baby…
    Woorden schieten tekort. Wat voor “mens” ben je dan dat je je baby op zo’n manier dumpt?
    Onbegrijpelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven