DE ECHTE BRES COLUMN 08

Het is toch echt niet te filmen allemaal want als je alles zo is na gaat dan bestaat het fijne, mooie, gezellige, authentieke, gastvrije, prachtige, schitterende, geweldige, gave, fantastische, toffe, bezienswaardige, super, te gekke Nederland niet meer. En zo denk ik niet alleen hoor, maar met mij heel veel normaal denkende mensen uit alle lagen van de bevolking.

Want hoe is het in Godsnaam mogelijk dat er binnen een paar dagen een spoedwet doorheen is gekomen (avondklok) terwijl als je vraagt om de wet te veranderen m.b.t. tot de grote geldverslindende asiel stroom hier in Nederland, wat mede verantwoordelijk is voor datgene wat ik hierboven heb geschreven dan kan dat niet. Het is echt van de gekke en zulke dingen gebeuren niet eens in een bananenrepubliek zonder dat de bevolking in opstand komt. En dan bedoel ik niet de opstand van al die wappie gekken en volgelingen van Willem Engel want een grotere griezel bestaat er haast niet.

O nee sorry want je heb nog veel meer griezels zoals Erik Mouthaan of Peter R de Vries en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan, maar dat duurt te lang en zullen we het maar in 1 woord omvatten, en dat is natuurlijk LINKS.

Maar oké, ik mot die Engel nageven dat hij wel gelijk had om tegen deze avondklok te vechten met als gevolg dat de rechter hem in eerste instantie gelijk gaf. Maar Rutte en zijn veertig rovers zijn niet voor 1 gat te vangen en lappen de gehele rechtstaat aan hun laars en doen gewoon wat ze willen. En de uitspraak van de rechter a.s vrijdag heeft ook helemaal geen ene moer zin want Ali Rutte en zijn bende hebben ondertussen gewoon effe een spoedwet er doorgeramd.

Ongelooflijk, en dat alles in een bestek van een paar dagen, waar andere mensen maanden zo niet jaren moeten wachten op hun hoger beroep of uitspraak, dat fiksen de dames en heren van dit demissionaire kabinet?, binnen een paar dagen zolang het maar in hun voordeel is lijkt gewoon alles te kunnen. Het is gewoon misselijk makend dat dat zooitje ongeregeld en mee wegkomt, de ene uitglijer na de andere zien we op de tv en in debatten voorbijkomen. Alles word weggelachen (een paar voorbeelden, Grapperhaus zijn bruiloft, Wopke Hoekstra gaat heerlijk schaatsen) en niet eens meer verborgen gehouden. Want of wij het volk, het nu weten of niet het zal hun een reet roesten want zelf die schaamte hebben ze niet meer en gaan ze ver voorbij.

En dan wij het gewone klootjes volk pikken het allemaal maar, ja oké nogmaals die Willen Engel (afgestudeerd als bio farmaceutisch aan de RU in Leiden) en zijn beroeps demonstranten ondanks dat hij deze keer gelijk heeft gehad wil ik echt niet (en dat meen ik echt) dat zo’n rare kwibus die ook lid is van BLM (samen met zijn vrouw) dat die het voortouw nemen om ons mooie landje te redden want daar heeft deze man de capaciteiten niet voor en God bewaren ons er voor dat hij met zijn kompanen het hier voor het zeggen krijgen.

Ja, en dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen van het coronavirus gehad tenminste de maatregelen ervan, want dan heb ik een column nodig van minimaal twintig bladzijde. De voedselbanken rijzen de pan uit, ouwe mensen worden op de straat gezet omdat ze de huur niet meer kunnen betalen, alles word ze afgepakt en als uitleg krijg je dan te horen bijvoorbeeld “er mag geen vuurwerk worden afgestoken om dat dat de IC in de ziekenhuizen overbelast zouden worden met wellicht 800 tot 1000 gewonden” nee, maar er mag wel worden geschaatst mits de anderhalve meter afstand word gehouden. Resultaat 40.000 gewonden in het ziekenhuis waarvan er 10.000 moesten worden geopereerd, snappen jullie het nog??

Nou ik niet meer hoor, en dat is dan nog maar het toppie van de IJsberg…..want er is veel meer aan de hand…..en ik hoop echt dat iedereen goed gaat stemmen en dan bedoel ik natuurlijk rechts gaat stemmen zodat we Mark Baba met zijn veertig rovers naar het gevang kunnen sturen want dat ze dat verdiend hebben daar is geen twijfel over mogelijk vindt ik.

Echt mensen, doe het ga stemmen op de tweede partij van Nederland, want deze man heeft nu ondertussen wel bewezen dat hij met heel zijn lijf en leden van Holland houd en zeker goede mensen om hem heen heeft om Nederland weer net zo mooi te maken als in het begin van deze column. Want we zijn alles spuug en spuugzat en worden constant voorgelogen door de politica’s, virologen, specialisten en door die hele gore linkse elite kliek.

En geef dan ook nog gelijk effe jullie handtekening op het stickertje naast de column, want die smeerlappen partij van die pedoseksuelen motte we hier in ons Nederland niet hebben, ik durf het bijna niet te zeggen, maar toch doe het, omdat volgens mij de politiek en pedofilie hand in hand gaan, de goeie niet te na gesproken natuurlijk.

Vraag van de week: deze keer aan de Minister President Mark Rutte,

Waarom mag een kapper wel naar een fysiotherapeut, maar een fysiotherapeut niet naar een kapper??

Tot volgende week allemaal.

Lieve groet van Henk Bres!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven