DE ECHTE BRES COLUMN 05

Wat een tyfusgasten zijn dat zeg die de rellen hebben gemaakt, oké je bent het niet eens met het beleid en demonstreren mag, maar wat deze randdebielen hebben gedaan slaat alles. Winkeliers plunderen die het water al tot hun lippen staat, auto’s in de brand steken, agenten bekogelen met zwaar vuurwerk. Die gasten maakte er gewoon een grote kankahzooi van, niet te filmen.

En het ergste van dit alles vond ik dat de overheid en zeker de media die gore klootzakken zelfs niet durft te benoemen. “Kom op zeg hé” iedereen heeft het gehoord en gezien dat het met hoofdzaak (Nederlandse) Marokkanen, Antillianen, Turken en een hele hoop van die gelukszoekers uit andere landen zijn.

Doe daarbij nog een stelletje Hollandse meelopers met het IQ van een zieke garnaal en walla je heb zoals de media en overheid zegt je “groep jongeren”.

Laat je verdomme nakijken, en pakt het nu eens en vooral goed aan en pleur die teringlijders met een dubbel paspoort gelijk het land uit (met de gehele ganse familie), en die geen dubbel paspoort hebben gewoon 10 jaar op water en brood laten brommen in het slechtste en strengste bajes regiem van Nederland (als we dat nog hebben). Natuurlijk ben ik het ook met Geert Wilders eens om het leger in te schakelen net zoals ze deden bij die boeren demonstraties.

Oke is dat, maar we vergeten 1 ding en dat is dat de boeren zich voorbeeldig gedroegen, en zelfs de mensen van de stad waarin ze demonstreerden op een ontbijtje trakteerde, en deze ontspoorde bontkraagjes en kanspareltjes wel zwaar geweld gebruikten tegen alles wat maar in hun weg stond.

En om dan het leger in te schakelen heeft volgens mij helemaal geen zin, want ik kan mij nog herinneren dat de soldaten van Nederland niet mee konden doen met oefeningen om dat ze (niet lachen) geen munitie hadden en geen uitrusting.

Zie je het al voor je twee linies Nederlandse soldaten die als enige mogelijkheid heel hard poef te roepen, en misschien om wat lawaai te maken hun pannenset hebben mee genomen. En dat ze dan daar tegenover een horde gewapende heethoofden staan die toch al lang het idee hebben dat Nederland eerdaags van hun is.

Nee volgen mij is het heel simpel, grenzen dicht (wat ik al jaren roep) geen geld meer naar het buitenland, nexit, paspoort afpakken en hup retour homeland en ook papa, mama, boertjes en zusjes mee want dan doen ze het niet zo gauw mochten die andere ook zin krijgen in rellen.

Wel vind ik het een pluspuntje dat Nederland (de gewone burger dan hè) het opneemt voor de slachtoffers van dat zooitje randdebielen en dan bedoel ik natuurlijk dat de mensen massaal elkaar te hulp schieten en geld in zamelen om hun winkeltje weer op te bouwen. En natuurlijk niet te vergeten de supporters van de voetbalclubs die hun eigen stad zijn gaan beschermen.

En je ziet het heeft geholpen want oom agent heeft hier in Nederland dan wel het gewelds monopolie maar die mogen niks van hun superieuren terwijl ze dolgraag zouden willen denk ik.

Maar enkel de dreiging van een zooitje voetbalsupporters al genoeg is om die relschoppers op te laten zouten, omdat ze weten dat die niet ophouden als ze huilen op de grond liggen te smeken om op te houden met al dat geweld tegen ze.

Vatten jullie hem nog, want ze zijn nog zo laf als de tering om bij hardwerkende mensen auto, ramen en echt alles te vernielen en te slopen, maar als ze zelfs maar denken dat ze wel eens klappen kunnen krijgen dan zijn het net een stelletje huilende hoeren die niet betaald krijgen!

Ook ben ik weer bezig (al dik een jaar) met onze wethouder van Asten die beloofd heeft om op de kruising Loosduinsekade hoek Medeblikstraat er voor te zorgen dat er een zebra pad komt met een knipperbol. Sebastiaan Kruis van de PVV gaat weer raadsvragen stellen, want hem was ter oren gekomen dat de wethouder het wel wilde maar dat de Brandweer het nu niet goed vond omdat er dan iets niet goed ging met de doorgang.

Nou daar geloof ik helemaal geen klote van want ik durf mijn handen er voor in het vuur te steken dat de brandweer juist wil dat het overal even veilig oversteken is in de stad en zeker ook op dat punt en geloof mij nou maar als hun met toeters en bellen rijden iedereen die daar wil oversteken wel netje even wacht tot de brandweer voorbij is.

Dus geen kutsmoesjes meer tegen mij of Sebas, en zorg dat ze er heel snel mee kunnen beginnen zodat er weer levens worden gespaard.

Tot volgende week allemaal,

Lieve groet van Henk Bres!!

3 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven