DE ECHTE BRES COLUMN 01

De eerste column van het nieuwe jaar 2021 alweer, en wat gaat het toch allemaal verschrikkelijk snel. Maar allereerst iedereen de beste wensen voor het jaar 2021 met heel veel geluk maar vooral gezondheid! Dat is in ons geval opzeker al en beetje gelukt want Corretje haar uitslag was de laatste tijd zeer goed, maar ik had maar € 10,- in de staatsloterij helaas, alles beter dan niks natuurlijk.

Ik hoop dat die corona heel gauw verleden tijd is want ik ben nou eenmaal een knuffelman en ik ben echt zo benieuwd of het een beter jaar gaat worden voor iedereen want dat hebben me met z’n alle wel verdiend dacht ik zo. Maar ik denk toch dat het aan de mensen zelf ligt, hou een beetje rekening met elkaar of je nu wel gelooft dat het erg is of dat je gelooft dat het een griepje is. Het enige wat we moeten doen is elkaars mening daar over respecteren en dan komt het zeker allemaal goed.

Corretje en ik hebben eigenlijk nog steeds een beetje een vrijwillige lockdown omdat we toch als risico groep bekent staan, en hebben oud en nieuw daarom heerlijk thuis gevierd. Heerlijk naar het vele vuurwerk dat (gelukkig) hier in Den Haag massaal werd afgestoken gekeken om twaalf uur, en gezellig met een hapje en een drankje naar de tv gekeken.

Zo rond een uurtje of half twee lekker naar bed gegaan want ik moest natuurlijk *de Start van 2021* voorbereiden wat volgen mij redelijk gelukt is, want ik heb alle groetjes gedaan en wensen doorgeven van de bekende en onbekende Nederlanders.

Maar ik zou geen Henk Bres heette als is niks te kankeren had ja toch. Ik zal het effe uitleggen, ik doe deze nieuwjaars-show nu al zo’n jaar of 15 en in al die 15 jaar is het mij niet gelukt om een woordvoerder van de Haagse politie aan de lijn te krijgen, gewoon omdat de luisteraars en kijkers er recht op hebben om te weten of de oudejaarsnacht rustig of juist chaotisch is verlopen.

Ik krijg zoals ieder jaar trouwens Mark Rutte aan de lijn die tijdens de uitzending live de groetjes aan de luisteraars en kijkers op radio Centraal doet, ik krijg sms’jes van Geert Wilders (met de beste wensen) en verschillende politici (ook uit de tweede Kamer) die het leuk vinden om telefonisch mijn gast te zijn of hun filmpje met groet hebben opgestuurd.

Nee, en dan zo’n klote woordvoerder van de Haagse politie die durven niet om wat voor een reden dan ook effe 5 minuten als gast aan de telefoon te vertellen wat er die avond allemaal is gebeurd. Nee zeggen ze dan wij zijn overal aan regeltjes gebonden en we mogen dat niet zomaar doen.

Het lijkt wel of ze op de een of andere manier bang zijn dat ik ze belachelijk wil maken, terwijl hoger geplaatste personen mij wel vertrouwen. Maar ja ik ga het gewoon dit jaar weer proberen en misschien heeft er een politie woordvoerder dan een keer het lef om bij mij in *de Start van 2022* effe zijn zegje aan de telefoon te komen doen.

Zo, en nou maar hopen dat die negers van de KOZP, BLM, met name Sylvana, Akwasi, Jerry Frituurpan en hun (ook blanke) aanhang dit jaar ontdekken dat Nederland helemaal geen land voor ze is, en dat ze met gezwinde spoed het eerste vliegtuig naar Verweggistan nemen.

Om dan de rest van hun zielige leventje boven in een klapperboom in de een of andere jungle door te brengen want dat willen ze volgens mij in hun zieke geest. En dan wens ik zelfs ook dat soort figuren een happy 2021 (in hun eigen land waar je geen discriminatie heb zoals hier in Nederland volgens hun eigen zeggen).

Dan hebben wij weer tijd en zin om onze gebruiken en tradities weer in ere te herstellen vooral door de NSB’ers onder de winkeliers met name de Hema, en nog veel meer die hun oren hebben laten hangen aan dat zooitje ongeregelde bende negers.

Maar om positie af te sluiten, mogen al mijn wensen voor jullie allemaal uitkomen en probeer een beetje te genieten van elkaar, respecteer en heb de VvMU hoog zitten en laat alle meelopers en azijnzeikers de zenuwen genieten. En maak er wat van die jaar, ik hou jullie weer op de hoogte.

PS: Willen jullie A.U.B nog effe op deze anti Pedo sticker klikken + tekenen, en geef het door aan heel Nederland want deze smerige pedo’s mogen nooit met hun walgelijk PNVD partij in de Tweede Kamer komen……bedankt alvast.

De lieve groetjes van Henk Bres en nogmaals HAPPY NEW YEAR !!!!!!

TOT VOLGENDE WEEK!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven