DE ECHTE BRES COLUMN 02

Wat een zooitje was het ineens bij de bestorming van Capitool in Amerika, jullie weten dat ik een Trump fan ben en ik denk toch ook dat de fans daar in Amerika het spuugzat zijn om maar door het dragen van het welbekende rode petje word je daar al de tyfus geslagen en zo niet voor je klote geschoten. Ik weet niet hoe het zo uit de hand heb kunnen lopen maar ik kan het wel begrijpen. Getergd zijn de aanhangers van Trump die ook steeds meer genaaid wordt door de linkse media vooral.

Alles proberen ze in het kwade daglicht te stellen van wat deze man ook maar doet, terwijl het volgens de resultaten die hij heeft behaald in de 4 jaar dat hij aan de macht is het hem best goed is gegaan.

Maar goed heel erg dat er vier doden te betreuren, zijn maar ik heb toch sterke vermoedens dat het toch het werk is van ge-infiltreerde antifa kakkerlakken want die zie ik er best voor aan. Het lijkt mij stug dat een veteraan die alles voor zijn land over heeft, en een paar tours achter de rug heeft om daar in het Capitool de boel te gaan slopen.

Ook die vrouw die in haar nek werd geschoten vind ik een vreemd verhaal, en wat is dat gerucht over die brandweermannen die ook aanwezig waren bij die bestorming. Nee het hele zaakje stinkt aan alle kanten en ik weet zeker dat ze alles in het werk zullen stellen om Trump kapot te maken, want ze schijten in hun broek dat hij over vier jaar het weer als president gaat proberen. (en ik hoop daar op).

Ook weet ik bijna zeker dat die Tamara Harris die als vice President onder Biden gaat fungeren binnen het jaar de eerste zwarte vrouwelijke president word. Want die ouwe seniele Biden die laten ze vast en zeker een keertje struikelen zodat hij een paar jaar mot revalideren of ze sluiten hem op omdat hij raar lult en niet meer in staat is om een land zoals Amerika te leiden.

En hup bingo, dat is volgens mij allemaal voorop gezet en ik condoleer Amerika met twee van die hekkenspringers zoals Biden en Harris bbbbrrrrrr……hun liever dan ik!

Maar ja, hier kunnen ze er ook wat van hoor, en ik zweer jullie dat ik hoop dat Geert Wilders zoveel stemmen krijg dat hij maar 1 of 2 kleine partijtje nodig heeft om te kunnen regeren en dan komt het allemaal weer goed met Nederland.

Want eerlijk is eerlijk wat er nou zit is niet veel soeps en ze laten alles op zijn beloop. Grenzen dicht, de zorg, haat-imams die gewoon weer vergunning krijgen om hier in Den Haag weer te mogen komen om hun gif en haat spuien tegen de Nederlandse bevolking. Ik hoef het niet te herhalen omdat iedereen het nu wel weet hoe Geert Wilders erover denkt. Maar hier toch een stukkie uit de Volkskrant van wat hij wilt gaan doen als hij Minister President zou worden:

(Dat staat in het verkiezingsprogramma dat PVV-leider Wilders zaterdag heeft gepresenteerd. Zijn remigratieplan geldt ook voor ‘al die Nederlandse moslims die de islamitische regels belangrijker vinden dan de Nederlandse wetten. Als je volgens de regels van de islam en sharia wilt leven, vertrek je maar naar een islamitisch land!’ 

Ook komt er een verbod op ‘het verspreiden van de islamitische ideologie’. Wilders ziet een land voor zich ‘waar mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben, waar onze straten weer veilig zijn, waar ons geld gebruikt wordt voor onze eigen mensen, zonder hoofddoekjes maar met oer-Hollandse gezelligheid en respect voor ouderen, een land waar buitenlanders niet langer worden voorgetrokken en onze eigen mensen niet meer worden gediscrimineerd’.)

AMEN….dat is nou precies wat ik ook wil en met mij vele Nederlanders!!

Maar ik ga nu toch wel een beetje twijfelen of ik die prik (vaccin) wel of niet zou nemen, en ik zal dat effe uitleggen. Corretje en ik moesten afgelopen vrijdag weer naar haar oncoloog om de uitslag te krijgen van haar scan en bloedwaardes.

En weer tot onze opluchting was het goed nieuws want de imuum therapie die ze nu maandelijks krijg en 1 x in de zoveel tijd een infuus voor haar botten te laten genezen werpt de resultaten af waar we enorm blij mee zijn want het gaat heel erg goed met Corretje zei de oncoloog en de therapie slaat enorm goed aan, terwijl dat 3 jaar geleden wel anders was vertelde ze nog.

Toen we bijna klaar waren met het gesprek vroeg Corretje aan haar *effe serieus, als ik een oproep krijg om mij te laten vaccineren wat raad je mij dan aan* nou zei ze heel serieus * ik denk dat het goed is om jullie te vaccineren, ik krijg mijn prik (vaccin) morgen en ben er echt blij mee want als we het allemaal laten doen dan kunnen we weer terug naar het oude normaal* Ik zal jullie de technische uitleg besparen, maar het kwam hier op neer dat ze met het vaccin al zo’n twintig jaar bezig waren omdat het toch een soort van griep is alleen vele malen erger.

Toen ik s’avonds met Corretje in bed lag, en met Jimmy natuurlijk hadden we het er zo over en toen dacht ik bij mijn eigen *waarom zou een oncoloog die drie jaar voor haar patiënt (Corry) aan het knokken is om haar beter te laten worden een advies geven om een spuitje te laten geven waar ze mol van gaat*……Begrijpen jullie nou hoe moeilijk ik het vind, ja of nee, wel of niet (zucht).

Maar ja we komen er wel uit, en ik zou zeggen hopelijk weer tot volgende week

Lieve groet van Henk Bres!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven