DE ECHTE BRES COLUMN 52

Terwijl ik deze column zit te schrijven op de derde Kerstdag waait de storm Bella met windkracht 12 lang de kust hier, en geloof mij nou dat is een knappe woei hoor. Vanochtend vroeg Jimmy uitgelaten, en als zelfs hij terug wil naar huis dan is het echt bar en boos.

Maar mij kan het niks verdomme want het is nu zelfs driemaal zo gezellig in huize Bres, heerlijk luisteren naar de storm die over je huis heen raast. Onder het genot van een lekker Haags bakkie met een Kerstkransje erbij en dadelijk effe lekker relaxen, en vanmiddag een heerlijke Kerstfilm erbij en mijn dag kan niet meer stuk!!

Ja, en dan natuurlijk Donald Trump in Amerika is nog steeds aan het knokken tegen zijn verkiezings- fraude. Want eergisteren was het een zeer belangrijke dag voor Trump omdat de staten hebben hun kiesmannen verdeeld en die griezel van een Biden heeft er genoeg gekregen om president te worden.

Maar er is groot en breaking nieuws want voor het eerst sinds de 18de eeuw hebben 7 staten hun kiesmannen onder voorbehoud ingediend door verdenking van Fraude.

Trump heeft door deze unieke kieswijze tot 20 januari 2021 de tijd, en al is het maar 1 fraude waarvan hij bewijs vind dan zullen deze staten switchen. En dat hoeven niet eens alle 7 staten te doen want een paar staten zijn genoeg, en dan wint Donald Trump gewoon, en let op mijn woorden dat is de manier waarop het gaat gebeuren……dus Trump weer voor 4 jaar president van de Verenigde Staten. En ik weet het zeker dat deze slimme zakenman en top president het beste is voor Amerika (beter dan dat kneusje Biden).

Over ADO Den Haag kunnen we heel kort zijn, en dat is gewoon dubbel kut!!!!!

Ja, en dan dat geouwehoer weer over Ruud de wild want die wilde het nummer *Niggas in Paris* aankondigen uit de top 2000 maar werd gelijk afgekapt door de reclame (ingezet door linkse schuimbekkende deugers), wat toevallig toch weer.

Haha…….wat ben ik blij dat ik wel de vrijheid krijgt om te draaien wat ik wil in mijn radioshow, en daarom eindig ik ook altijd met het mooie lied van de zangeres zonder naam *Hij was maar een neger, en die wil je toch niet in je huis lol ;-))*.

Ja, en dan zijn we zo zoetjes aan aan het einde gekomen van het jaar 2020, voor een hoop mensen een verschrikkelijk kut jaar in verband met de corona natuurlijk, geen werk meer, grote schulden en daar door ook hun gezin kwijt. En ik hoop voor deze mensen, en dat geld voor iedereen die zwaar getroffen is door dit gore klote virus dat het jaar 2021 een beter jaar zal worden.

Ik heb zelf niet te klagen in verhoudingen met deze mensen want de uitslag van Corretje is nog steeds goed, ze word goed in de gaten gehouden en ik heb ook meestal wel gekregen wat ik wilde. Maar laten we hopen dat mijn wens uitkomt, en doe het een beetje rustig aan allemaal met oud en nieuw want die wet geld nog steeds voor mij en dat is….* Handen af van Hulpverleners*…….

Maar mijn gevoel zegt dat je met oud en nieuw gewoon een avond klok krijgen. Ik hoop het niet, maar ik denk het wel want ze schijten in hun broek dat het gigantisch uit de klauwen gaat lopen, en dat is nou precies wat ik ook denk!!

En ook mot de media is stoppen met dat nep nieuws want uit goeie bronnen heb ik vernomen dat die *autobranden en in Veen* gewoon sloopauto’s waren.

Nou en als je nou is wist wat voor sloopauto’s hier vroeger in het Schilderswijk op het vuur door ons werden gepleurd dat willen jullie niet weten. Maar daar werd nooit moeilijk over gedaan, en werd netje op 1 januari opgeruimd door de gemeente Den Haag.

Dus het moraal van dit verhaal…..laat die jongens ook in hun waarde, en gun ze hun vuurtje en pak enkel die idioten aan die dat zware vuurwerk naar de hulpverleners gooien keihard aan, en slaat ze van mij part de tyfus zoals jullie dat vroeger ook deden toen wij nog jong waren….hou het netje van beide kanten!

IK WENS JULLIE ALLEMAAL EEN HELE PRETTIGE JAARWISSELING, EN EEN SPETTEREND EN EEN GELUKKIG, MAAR VOORAL EEN GEZOND…….

LIEVE GROET VAN CORRETJE, HENK EN JIMMY!!

Tot volgend Jaar!!

PS: TEKEN A.U.B HET BURGERINITIATIEF DOOR OP DE ANTI PEDO-STICKER HIER NAAST TE KLIKKEN, WANT DE HEREN VAN DE PNVD WORDEN BRUTAAL, EN DAT MOTTE WE NIET HEBBEN TOCH!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven