DE ECHTE BRES COLUMN 51

Ik weet zeker dat op dit moment Mark Rutte en Hugo de Jonge het zelf ook niet meer weten, hoe, wat, wanneer, motte we hoog, motte we naar beneden of motte we misschien op zijn kop gaan zitten. Kortom ze weten het niet meer, en hoe in hemels naam is het mogelijk dat als ook de virologen onder ons allemaal een ander verhaal vertellen en het ook niet schijnen te weten.

Ik weet het namelijk ook niet meer, natuurlijk pas ik mij aan de regels aan maar gewoon om de dood eenvoudige reden baat het niet dan schaad het ook niet. Maar moeilijk is het wel hoor, zeker voor de ondernemers met name in de horeca. Echt deze mensen hebben er echt alles aan gedaan om hun bedrijf volgens de regels in te richten, de anderhalve meterregel spuugkappen, niet meer dan zoveel mensen tegelijk en weet ik het allemaal. En om ze dan met een lockdown een trap na te geven vind ik verschrikkelijk. Kijk niet in het begin van deze afgelopen week hoor want toen dacht ik nog dat die regels voor iedereen golden.

Totdat ik van de week las ergens (inmiddels is het weer terug gedraaid) dat de Hema open mocht blijven zodat de mensen er hun rookworst en taart konden halen maar als je dan effe een paar sokken nodig had mocht je die niet kopen omdat je dan kans had op het corona virus. Echt ik verzin dit niet hoor, ook de Wibra en de Action (ook inmiddels gesloten) mochten open blijven en die kleine zaakjes die moesten dicht.

Ja, natuurlijk hebben ze het terug gedraaid want anders had volgen mij de pleuris uitgebroken, en wat ik dan ook terecht had gevonden omdat dit toch echt een staaltje was van meten met twee maten. Maar dat gebeurt wel meer dacht ik zo, ook wat mij opviel is dat er een enorme verdeeldheid heerst onder de Nederlandse bevolking.

De ene zegt jullie zijn moordenaars om zonder kapje de winkels binnen te gaan (principiële weigeraars) en de andere die zeggen we laten ons door de overheid ringeloren en luister niet want dadelijk motte we verplicht zo’n injectie krijgen en wie weet wat ze in je lijf douwen. En dan komen ook die complottheorieën weer naar boven natuurlijk. Dus je weet niet wat je geloven moet.

Nu zat ik vanmorgen een filmpje te kijken van een verpleegkundige (ik weet niet meer waar het was, maar niet in Nederland). Zij was een van de eerste geïnjecteerde dus ik denk dat het in Amerika was. Terwijl deze dame een interview aan het geven en vertelde dat zij de een van de eerste was die het vaccin had gehad werd ze na een paar minuten onwel en hup daar lag ze ineens bewusteloos op de grond met allemaal gewichtige dikke kerels om haar heen in witte jassen ook wel doctoren genoemd.

Update: vrouw inmiddels overleden!

Ook zie ik filmpjes van mensen die een injectie krijgen terwijl je duidelijk ziet dat het nepinjecties zijn, en ook heb ik een interview gezien met Henk Krol, Thierry Baudet, van de Staaij en Farid Azarkan van de politiek die eerst de kat uit de boom gingen kijken omdat ze de bijwerkingen niet konden en namen dus een afwachtende houding aan en daarbij nog dat filmpje dat die verpleegster bewusteloos neer pleurt.

Nee dank u, ik pas ook, en nogmaals ik zeg niet dat ik het weet maar ik neem ook het onzekere voor het onzekere en ik laat het ook niet doen, natuurlijk wil ik het wel laten doen maar dan wil ik erbij zijn dat ze dat spul (vaccin) in die naald proppen zodat ik weet dat het er echt inzit. En dan Koning Willem Alexander die naald in zijn lijf leegspuiten en ook daarnaast al zijn kinderen en ook Maxima mot er bij mij aan geloven.

Misschien ben ik een lafaard en durf ik het gewoon niet aan, maar als de gehele koningklijke familie na een half jaar nog springlevend is wil ik er is over na gaan denken want als we dan toch aan het doemdenken zijn (er is natuurlijk overal tegengif voor)…..zucht.

Nee mensen jullie hebben niks aan mij want nogmaals ik weet het echt niet en laten we het beste er maar van hopen. En dat er a.u.b niet meer met twee maten wordt gemeten, en ook dat die boa’s of beveiliging die in Den Helder die ouwe man aan zijn voeten de winkel uitsleepte toch minimaal uit hun functie worden gezet, want hoe je er ook over denkt dat doe je niet bij een ouwe man.

En tot slot, laat ze dan ook eens in kerken en moskeeën al die mensen eruit tiefen of die grote feesten geven, studenten, moslims christenen of lui die niet geloven aanpakken en niet met twee maten meten. Lezen jullie dat Grapperhause, de Jong en Rutte en laten we dan ook het OM en Justitie meepakken. Ik geef jullie een goeie raad om jullie gezond verstand te gebruiken dan zijn wij de gewone man/vrouw/burger is een keertje niet de lul.

Ik wens iedereen een zalig kerstfeest en tot volgende week!!!!!!!

Henk Bres!!

PS: TEKEN A.U.B HET BURGERINITIATIEF DOOR OP DE ANTI PEDO-STICKER TE KLIKKEN, WANT DE HEREN VAN DE PNVD WORDEN BRUTAAL, EN DAT MOTTE WE NIET HEBBEN TOCH!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven