DE ECHTE BRES COLUMN 50

Wat leven we toch in een raar land, een mooi land maar het lijkt wel of het allemaal niet meer klopt. Gewoon volgens mijn gevoel is het net of iedereen van het padje af is oftewel knettergek aan het worden is. Neem nou die Poolse winkels waar die aanslagen op worden gepleegd, oké die Polen kan je wel eens last van hebben omdat ze erg luidruchtig zijn en vaak hun eigen lam zuipen maar over het algemeen zijn het ook harde werkers.

Waarom die aanslagen dan is de vraag, maar als je dan verder gaat kijken is het zo dat er tientallen Poolse winkels in handen zijn van Irakese Koerden. Er zijn meerdere partijen die azen op deze markt aldus de eigenaar van twee Poolse winkels Mahmoed. Die Poolse supermarkten zoals Groszek, Super Sam en Polo Smak hebben tientallen filialen in ons land en die Mahmoed bezit er met familieleden er zo’n twaalf van.

Ik vind dat toch wel raar want je kan van die Polen zeggen wat ze willen maar om nou aanslagen te plegen op collega winkeliers vind ik er raar. Ik weet wel dat Erdogan een bloedhekel aan koerden heeft en het zijn dus misschien Turken die er achter zitten, maar nogmaals ik zit maar een beetje te denken omdat het mij gewoon opvalt…..er klopt gewoon iets niet.

Ja en dan natuurlijk de aankomende verkiezingen de VVD staat nu volgens de peilingen op 34 zetels en de PVV op 28 en het CDA op 16 zetels en dan vraag ik me eigen af of dat zooitje ook met elkaar wil gaan regeren want iedereen weet nog wel dat Geert Wilders toen NIET is weggelopen maar het CDA gooide roet in het eten en ik denk dat Mark Rutte nog liever met de feestpartij van Johan Vlemmix wil gaan regeren of met Denk dan dat hij met de PVV samen gaat werken.

Die klootzakken van de VVD zien niet in dat de Nederlandse bevolking een ruk naar recht wil maken, en proberen met klaver en Jetten liever zoete broodjes te bakken en ik denk als dat gaat gebeuren Nederland binnen het jaar na de verkiezingen helemaal naar de klote is. Nou denk daar nou eens over na, en tel daarbij op dat de grenzen nog steeds wijdopen staan terwijl iedereen het eigenlijk al weet maar de meeste het niet durven zeggen en dat is dat die buitenlandse mensen (netjes hé) veel meer de oorzaak zijn van Corona besmettingen.

Vaak word er gezegd ‘nee joh als Allah wil dat we ziek worden dan worden we dat maar’ en dan niet effe doordenken dat ze een hoop andere mensen aansteken met dat kut virus die er dan wel aan doodgaan. Ja wat is wijsheid, ik weet het ook allemaal niet meer hoor.

Maar ik denk dat als er dinsdag een algehele lockdown komt met een avondklok erbij en alle grenzen dicht, dat we een eind de goeie richting op gaan en dat wij in JANUARI WEER GEWOON KUNNEN LEVEN, MITS ER NATUURLIJK BESLOTEN WORD DAT DE GRENZEN NADIEN GESLOTEN BLIJVEN!!!!

Geen vliegtuig, boot of toerist zonder zware controle Nederland in of uit. En geloof mij nou maar dat de Nederlandse bevolking dan zegt van oké daar kunnen we mee leven, en dat dat dan ook gebeurd na een maand of wat.

Maar ik zeg nogmaals ik ben maar een leek met alles want zelf Hugo zit het niet meer zitten om lijsttrekker te zijn voor het CDA en trekt ook aan zijn stutten. Ik weet het gewoon zeker dat ZE HET ZELF NIET MEER WETEN….doe daarbij nog een slappe Minister President en dan zitten we in een situatie als deze, gewoon bijna niet uit te komen.

Maar laten wij ook ons zelf niet uitvlakken want wat een paar jaar geleden nog van vanzelfsprekend was is nu Gods onmogelijk. En dan bedoel ik natuurlijk niet de goede strijders om Nederland weer beter te maken maar die lapzwansen die het goed vinden om een pedopartij toe te staan hier in Nederland.

Echt verleden jaar had ik binnen een paar manden 72.000 handtekeningen op gehaald tegen “Martijn” die smeerlappen vereniging (werd daardoor verboden) en nu tegen dezelfde viezeriken die nu nog erger zijn geworden omdat ze nu ook met kleuters willen neuken, met dieren en overledenen.

Ja, jullie horen het goed het merendeel van de Nederlandse burger vind het goed dat deze PNVD in de tweede Kamer komt om dat allemaal te legaliseren….ik word hier misselijk van en weet niet meer wat ik er aan mot doen om aan die 50.000 handtekeningen te komen dit jaar want de teller staat nu pas na twee en een halve maand op 6.065.

Maar goed het is nog steeds het land waar mijn Corretje en ik graag met Jimmy willen leven en ik zal nooit stoppen om Nederland weer zoals een paar jaar geleden te krijgen, waar zwarte Pieten vrij mochten rond lopen,winkeliers niet werden bedreigt om een zwart poppetje, waar je respect had voor de wouten, waar vrouwen gewoon zonder lastig gevallen te worden door verschillende wijken konden lopen, waar vrouwen topless op het strand konden liggen, waar de Efteling nog kannibalen mocht tonen, waar een klein groepje zilverruggen niet de kans kregen om heel Nederland op zijn kop te zetten, waar de Feeststol nog Kerststol heette, waar Neger zoenen mochten, waar je nog neger mocht zeggen, waar de Hema worst nog geen Halal was.

Waar buschauffeurs niet door gelukzoekers bespuugt en geslagen worden, waar geen Asielzoekers centrums nodig zijn, dus minder steek en vechtpartijen, waar geen kopschoppers zijn, waar het niet stikt iedere keer van de autobranden, waar geen ISIS klanten man of vrouw welkom zijn, waar de namen Henk, Jan, Piet, Klaas, Adri, Hans, Leni, Maarten, Nel, Cobie, Ingrid, Loes en Bep normaal zijn inplaats van Mohammed, Fatima, Elif, Meryem, Deniz, Berat, Kerem en Semih, en geloof mij dat ik de helft van de ellende die ons door de mislukte diversiteit is overkomen nog niet eens heeft opgenoemd. Nogmaals de goeie niet te na gesproken maar ik vind de hele situatie mede door en eigenlijk hoofd verantwoordelijke D66, VVD, CDA, Denk, PvdA en vele anderen gewoon weg walgelijk.

Maar om te eindigen met verschrikkelijk goed nieuws is dat de imuum kuur van mijn Corretje aanslaat en dat ze nu op dit moment de bloedwaarde heeft van een gezond mens…….volgende maand weer door de scan maar dat is na de Kerstdagen waar wij dus heerlijk van kunnen gaan genieten.

Ik wens jullie daarom alvast ook een paar hele fijne Kerstdagen toe, blijf save, denk een beetje aan elkaar, en probeer iedereen zoveel mogelijk te laten tekenen. Doe maar net of jullie hand tekening een Kerst cadeautje is voor Corretje en mij en voor heel Nederland.

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven