DE ECHTE BRES COLUMN 49

Bbbbrrrrrrr….wat is het verdomd koud buiten, ik ben net terug van Jimmy uitlaten en ik ben blij dat ik weer lekker thuis ben.


Ik ben nu lekker opgewarmd terwijl ik dit zit te schrijven in een heerlijk warme kamer met een bakje koffie er bij, want niks smaakt er lekkerder dan als je vanuit de koud lekker bij de warme kachel je bakkie pleur heb gekregen van mijn Corretje.

Eerst leuk nieuws natuurlijk want ik las dat bij hoge uitzondering de olifant Bubba bij zijn menselijke circusfamilie Freiwald mag blijven. Minister Schouten van landbouw ondersteunde de moties waarvan er een van de PVV was, die vond ook dat deze 45 jarige dame het dik verdiende om te mogen blijven.

Zelfs Geert Wilders vond het geslaagd, en was blij dat olifant Buba in een Buba waardig verblijf zit.

Ik wil ook iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de goede afloop. En jullie zien het er zijn ook goeie berichten, kijk maar naar de Loosduinse papegaai Charlie die ook gelukkig weer terug is bij zijn baasje.

Ja, en dat geouwehoer van Zwarte Piet met die klootzakken van een Jerry, Akwasi en Sylvana is ook weer afgelopen,  enne maar hopen dat al die figuren en vooral die linkse meelopers een mooie terugreis ticket hebben gehad naar Ghana en weet ik veel waar ze vandaan komen. En o ja, laten we hopen dat die monsterlijke misselijk makende KOZP lui volgend jaar voorgoed zijn opgezouten.

Ja, en nu verwacht ik toch ook weer net zoals verleden jaar dat in de grote steden van Nederland de Kerstbomen worden vernield omdat het geen geloof is wat die hoofddoeken en bontkraagjes accepteren. Maar ja het houd niet vanzelf op en we motte zelf maar maatregelen op gaan stellen want van de overheid krijgen we geen enkele steun of medewerking, maar dat zijn we nu inmiddels wel gewent!

Ik ben stiekem wel een beetje nieuwsgierig waar die longlijders met NSB aanhang zich eerdaags nu weer voor laten horen want het zijn nu eenmaal beroepsdemonstranten.

Ja, en om dan maar weer met een hoop links gezeik en wegkijkers af te sluiten, ik had een plaatje van internet geplukt en dat vond ik wel humor en daar stonden twee foto’s op. Een foto met immigranten en eentje met zwarte Piet. Daaronder een afvinklijstje: allebei zwart van kleur met 2 groene vinkjes. Is vriendelijk zwarte Piet een groen vinkje en de andere rood. Geeft cadeaus enz enz….!

Ik doe het plaatje hier wel onder dan kunnen jullie zelf zien of het humor is of kwetsend, de gore linkse kliek was in ieder geval weer woedend op mij. En ik heb er mooi schijt aan want dat je azijnpissers had dat wist ik maar dat nu door dat gedram met zwarte Piet zijn al die linkse rakkers volgens mij geraakt door een vuurpijl en hebben ze op zo’n manier hun humor en hun gezonde verstand verloren.

Wie ook nooit maar dan ook nooit humor heeft gehad is die Marcel van Roosmalen, want er stond een stukkie in de NRC dat Marcel van Roosmalen steeds meer moeite heeft om onze echte oorlogs-held Marco Kroon als oorlogsheld te zien. Wie in Godsnaam is die kruikenzeiker van een Roosmalen dan….deze lamstraal mag nog niet Marco Kroon zijn schoenen poetsen of aan de kont van Marco Kroon ruiken, of afvegen verdomme.

Deze man heeft voor Nederland gevochten en zijn Willems-orde niet gekregen, maar je word benoemd tot ridder in de militaire Ridders-orde door heldhaftig optreden in een gevecht met de Taliban zoals in deze. Dat die simpele columnist mij afzeikt oké daar kan ik nog wel om lachen, maar om iemand zoals Marco Kroon op deze manier te schofferen getuigd van geen respect en totale gekte, maar ja wat kan je ook verwachten van een kneus die enkel maar zijn toetsenbord als wapen mee neemt in een gevecht haha…..de wegloper.

Met vriendelijke groet van Henk Bres, en tot volgende week.!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven