DE ECHTE BRES COLUMN 48

Lieve mensen wat heb ik gisteren (afgelopen zaterdag) genoten van die troep (pik) zwarte Pieten die Den Haag, Rijswijk en Scheveningen hebben verblijd met hun komst, vriendelijkheid, zang, dans, humor en zakken vol pepernoten die gretig werden ontvangen door de vele kindertjes. Heerlijk om te zien waarvoor het sinterklaasfeest eigenlijk dient en dat is blije kinder gezichten, vrolijke ouders en een hoop plezier.

Dank jullie wel vrienden voor het laten genieten van deze ouwe Hagenees, en ik durf te zeggen en vele met mij dat jullie hebben laten zien dat het een echt kinderfeest is en niet van dat alles waarvoor de KOZP staat (totale chaos).

Oke, er was geen sprake van anderhalve meter afstand, maar toch mensen bedankt want ik heb genoten. Maar effe daar over terug te komen wat was het toch gewoon druk in de stad, de mensen hadden echt doodgewoon bout aan de hele corona maatregelen en ik denk dat door deze mensen met de Kerstdagen weer beperkingen worden opgelegd door onze Peppi en Kokkie van de lage landen doormiddel van een persconferentie.

Wat in hun ogen logisch natuurlijk, ik zat vanmorgen vroeg Hart van Nederland te kijken en daar stelde een journaliste een vraag aan meisje van ongeveer 16 jaar waarom ze juist nu met al die drukte is gaan winkelen terwijl er word gewaarschuwd door de Gemeente om het niet te doen. Haar antwoord was simpel *Nou gewoon omdat het Black Friday is, en dan mot je gewoon shoppen.* En dan heb ik weer zo’n raar gevoel dat er een steekje los is bij deze jonge dame.

Houd je je niet aan de regels voor jezelf nou dat zou mijn an me reet roestte, maar doe het verdomme dan voor de mensen die ziek zijn, en minder weerstand hebben en toon daar dan wat respect voor.

Ja, en dan weet ik het niet of jullie die soap allemaal hebben mee gekregen van die Thierry Baudet die van het FvD, het is niet te filmen. Maar ik mot eerlijk toegeven dat ik tot diep in mijn hart PVV’er ben en in het begin best een beetje een raar gevoel had over Thierry, gewoon omdat hij niet mijn taal lulde (de uil van Minerva en dat soort dingen). Ook zei hij in een interview wat ik toen van hem hoorde*Het is tijd voor een nieuwe elite*.

En laat ik daaraan nou juist zo’n gruwelijke hekel aan hebben aan de zittende linkse kliek die zichzelf ook al elite vind terwijl ze er bij lopen en uitspraken doen als of ze God Jezus Christus hem zelf zijn, en dan weer tijd voor een nieuwe elite nee ik pas dank u.

Maar hoe ze Thierry nu behandelen vind ik een grote schande, hij word gefileerd door de media, mensen met wie al vijf jaar samenwerkt douwen hem nu een mes in zijn rug,……nee niet zomaar een mes, o nee een heel keukenblok vol messen krijgt hij in zijn rug.

Vreselijk Thierry met jou vrienden heb je geen vijanden meer nodig en ik mot het effe kwijt maar wat heb jij een stelletje NSB’ers om je heen gehad, niet normaal meer. Ik wens je heel veel sterkte, want dit verdiend geen mens om zo behandeld te worden en wat deze klote zooi betreft sta ik aan de kant van Thierry Baudet.

Ja, en dan natuurlijk weer wat huishoudelijk nieuws want voor de oplettende onder jullie hadden jullie al begrepen dat ik weer met mijn Corretje en Jimmy een midweek heerlijk in het huisje *Alseiden* van mijn vriend Marc Neven ben geweest. Heerlijk genoten van de eekhoorntjes, de bossen, landerijen en de leuke plaatsjes daar in de buurt. Ik ben dit keer niet zoals verleden jaar door het bed gezakt maar heb wel weer wat mee gemaakt.

Wij gingen de eerste dag naar Winterswijk zelf om lekker even te winkelen, nou ja mijn Corretje dan want ik hobbel er maar een beetje achteraan met Jimmy. Maar wel gezellig Corry lekker overal kijken en ik samen met Jimmy op de scootmobiel.

Je heb daar in Winterswijk een grote hele lange winkelstraat en wij dus kijken, ik vroeg of we deze straat weer terug gingen en ja hoor daar gingen we weer terug tenminste Corretje want na drie hopeloze snikken kapte mijn scootmobiel er mee en natuurlijk midden op de staat zodat de auto’s achter mij vroegen of ik hulp nodig had.

Ik zei nee hoor het gaat best want dan wil ik me eigen niet laten kennen natuurlijk dat begrijpen jullie wel. Maar om een lange verhaal kort te maken, ik heb die hele straat me scootmobiel naar me auto motte duwen en toen samen met Corry dat ding de auto ingeduwd. Man, man, man ik was gebroken en heb dan gelijk last van mijn benen natuurlijk.

Maar het leuke er van was dat Corretje en sommige mensen die daar toevallig liepen het hele Haagse alfabet voorbij hebben horen komen op die paar Duitsers na die daar liepen want die verstaan er toch geen klote van.

Toen we in het huisje waren gelijk Medipont Den Haag gebeld en ik kreeg Kees (wereldvent) aan de lijn die vroeg waar ik stond, en toen ik zei Winterswijk schoot hij in de lach en riep nee hé. Maar eerlijk is eerlijk want Medipont heeft overal in het land uitgiften en ik had gewoon motte bellen dan hadden ze het daar ter plekke gerepareerd of had een leen ding gehad.

Dus ik had me eigen weer veel lachende en ook bezorgde blikken kunnen besparen toen ik dat ding naar de auto aan het duwen was. Maar eind goed al goed en de volgende dag on 9 uur stond de monteur voor de deur en binnen het uurtje kon ik weer scheuren met mijn karretje.

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Met vriendelijke groet en tot volgende week.!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven