DE ECHTE BRES COLUMN 46

In Amerika zijn de uitslagen van wie nou eindelijk de nieuwe President is van de Verenigde Staten zal worden nog hot nieuws. Als je de gewone media mag geloven dan ligt mijn favoriet Donald Trump ver achter in de peilingen/tellingen. Maar op Twitter en Instagram staat hij juist ver voor Joe Biden in de peilingen, en hoewel zelfs China die ouwe seniele Biden al heeft gefeliciteerd ga ik er van uit dat Trump wint op het einde, maar we wachten af.

Ja, en dan de discussie dat die ouwe man in Arnhem door waarschijnlijk pedohunters is dood geslagen is natuurlijk nooit goed te praten, want je weet niet precies hoe dit hele geval in elkaar zit. De een zegt het waren Marokkanen die het leuk vinden om gewoon een blanke ouwe man te mishandelen, andere zeggen weer nee het zijn gasten die tegen seksueel kindermisbruik zijn en ook hoorde ik dat het gewoon homo haters waren.

Ik weet niet hoe het zit, maar is het zo’n ouwe viezerik die echt met kleine jonge jongetjes aan de gang wilde dan heb ik er geen medelijden mee. Maar dat komt zegt mijn Corretje, omdat ik geen grijs gebied heb en is of wit of zwart en er is geen midden weg bij mij. Maar ook hier wachten we maar af hoe het werkelijk in elkaar steekt!!

Ja, en dan heel wat anders, eigenlijk ben ik het spuug en spuug zat om die gore zwarte klootzakken van BLM en KOZP met name Sylvana, Jerry Frituurpan en die Akwasi nog maar enigsinds aandacht te geven, want ze zijn al die aandacht niet meer waard. Maar ik wilde wel effe kwijt dat de bibliotheken de Zwarte Piet boeken allemaal verwijderen uit hun assortiment zullen we maar zeggen.

Het is toch niet te geloven dat zo’n stelletje negers die te stom zijn om te dansen (behalve Sylvana dan *paaldanseres bij de IT*) het toch weer iedere voor elkaar krijgen om de naïeve Nederlanders zulke dingen te laten doen. Die bibliotheek eigenaren die zijn niet geboren als Zwarte Pieten haters nee hoor, want ze zullen ongetwijfeld ook hun schoentje neer hebben gezet de dagen voor pakjesavond en met hun kinderkopjes gespannen hebben zitten kijken wat die vriendelijke Zwarte Piet voor moois en lekkers bij zicht had. 

Waarom in vredesnaam doen die mensen het dan, is het de angst voor dat stelletje ongeregeld die nu ook heeft beloofd om bij winkeliers binnen te gaan om te vragen of ze dat Zwarte Pieten poppetje uit de etalage willen halen of anders……. Ja wat dan of anders, ik bond die grafbakken aan een paal in de etalage en schminkten die lui als Zwarte Piet en liet ze tot 6 december daar zitten.

Ik ben blij dat ik mijn eigen radioshow heb *de Start van de Nacht* op radio Centraal FM. En jullie mogen allemaal naar de Sinterklaas uitzending kijken want die heeft mij beloofd dat hij twee pik zwarte Pieten mee gaat nemen en daarmee trek ik een hele lange neus naar al die randdebielen die hier verdomme een beetje de dienst uit willen maken en zeggen hoe wij ons leven motte leiden….de tyfus, ze kunnen me zak opblazen, het pijppie hangt erbij!

Effe nog een update: De Loosduinse lievelings-papegaai Charlie is nog steeds niet terecht, ondanks dat er nu een beloning uitgeloofd van € 3000,- voor de gouden tip die Charlie terug brengt naar zijn eigenaar.

De tweede update is eigenlijk ook nog steeds teleurstellend want we hebben nog steeds geen 60.000 handtekeningen opgehaald tegen die die smeerpijpen partij van de PNVD. En dus nogmaals een oproep aan de normaal denkende burgers en buitenlui (want het treft iedereen) om hiernaast op de anti pedo sticker te klikken en jullie handtekening te zetten en te bevestigen.

Gelukkig gaat het in huize Bres met mijn Corretje goed want terwijl ik deze column zit te tikken belde de dokter haar op om te vertellen dat de behandeling aanslaat en dat de kanker alweer minder word, en geloof mij nou maar blijer kan je ons niet maken

Ja, en dan zal je zeggen daar heb je hem weer maar ik weet het nog steeds niet hoor met dat coronavirus want ik heb aan de overkant een paar buurtje wonen die het nu al voor de tweede keer hebben. Dus dat van die groeps-immuniteit daar kan je je reet mee afvegen meneer Mark Rutte want dat is een van de verhalen die een fabeltje zijn gebleken zoals zo velen van de verhalen die u en uw compagnon Hugo de Jonge om de zoveel tijd voor de televisie ventileren.

Ook heb ik natuurlijk leuk nieuws want vanaf deze week geven we in de *Start van de Nacht* iedere week een zak met heerlijke oliebollen weg van *Vermolen’s Oliebollenkraam op de Loosduinsekade*.

En jawel het is echt, we liegen niet, ook we hebben we met de Kerst weer een prijsvraag (te zien in de column en op Facebook) waarin we een hele mooie televisie weg mogen geven aan de winnaar, geschonken door de *firma de Bruin* op de Beeklaan!

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven