DE ECHTE BRES COLUMN 45

Wat een week is het weer geweest, niet te filmen. Iedereen weet dat ik van het Trump team ben omdat ik het gewoon een goeie vent vind die een hoop goeds heeft gedaan, ik ben er heilig van overtuigd dat er word/is gesjoemeld met deze verkiezingen in Amerika.

Want ik ben niet echt van de complot theorieën, maar ik weet zeker dat ze die ouwe infantiele Joe Biden, die geestelijk niet meer in orde is omdat als je nou denkt dat je tegen Clinton in debat bent terwijl je met Trump bezig bent, dan ben je toch niet capabel genoeg om een groot land zoals Amerika te leiden.

Ik denk dat dat ook niet de bedoeling is, want mocht Joe Biden het worden dan laten ze hem na een half jaartje of een jaartje struikelen zodat hij een heup breekt om maar een voorbeeld te noemen. En dan effe drie jaar laten revalideren, en is de weg vrij voor Kamala Harris want die gaat dan op Biden zijn plaats zitten, en hup dat is wat links wilde.

Maar genoeg over Amerika want hier is het ook een grote bak ellende in Nederland. Waar mot ik beginnen twee leraren eentje in Den Bosch en in Rotterdam moeten onderduiken omdat ze het waagde om het over de profeet Mohammed te hebben.
Bij een leraar hing die spotprent al 5 jaar aan de muur van een klaslokaal of gang, en de andere leraar liet een spotprent zien aan zijn leerlingen in verband met VvMU wat (ik heb het al duizend keer gezegd) een groot goed hier is in Nederland.

Niet normaal meer vind ik, en het wordt tijd dat de overheid die rot koppen van hun is uit het zand halen en de dingen gaan zien zoals ze werkelijk zijn en daarna maatregelen nemen met harde hand. Ook zo mooi, die Erdogan noemt ons Nederlanders *Fascisten, Nazizwijnen en nakomelingen van Adolf Hitler* en op de een of andere manier vind met name Mark Rutte dat allemaal maar goed.
Maar ik zou dan toch zeggen tegen die Turken een dubbel paspoort hebben en lid zijn van de lange arm van Erdogan (zoals Denk, en waar de Erasmusbrug mee vol stond) lekker terug naar hun leider want deze mensen zullen nooit goed integreren. Waarom?, omdat als ze gelukkig waren hier in Nederland dan kozen ze daar wel voor ons land en niet voor die enge Erdogan die hier in Nederland bijna de dienst uit maakt, als het aan Rutte en zijn maatjes ligt.

Ja, en ik kan wel een boek vol kalken met wat er allemaal mis is gegaan hier in Nederland maar jullie lezen ook kranten neem ik aan. Ik gooi er al zeker 3 jaar een dagelijkse tweet uit om te vragen aan de Minister President Rutte om de grenzen dicht te gooien want het blijft maar binnen komen, en het is niet meer te behapstukken voor de burgemeesters en politie.

De overlast (thuisovervallen, oude mensen beroven, straatroven is schering en inslag) is niet normaal meer, en je hoort het steeds meer dat mensen niet meer de straat op durven omdat die (zogenaamde) vluchtelingen alles maar mogen en ook doen, omdat ze schijt hebben aan de Nederlandse wet.

Ja, en dan hebben we natuurlijk nog die ellende van dat corona virus, want als je 40 virologen op een rijtje zet vertellen ze allemaal wat anders. En dan om de zoveel tijd die twee pinokkio’s op de tv met een persconferentie die het zelf al helemaal niet weten, die vertellen ons dan effe wat wij motte doen. En nogmaals wij mogen niet met meer dan twee man op straat staan lullen, maar er was van de week een Turkse of Marokkaanse begrafenis hier op de Laan van Eik en Duinen en daar stonden minimaal 150 man naast elkaar, elkaar te omhelzen en te zoenen. Maar ja dat mag dan wel waarschijnlijk want er was geen wout of boa te zien (bron Jan Boon).

Ja, en ik kan zo nog wel effe doorgaan want (ik ben niet jaloers hoor, echt niet) maar ik ben nu al een dikke week bezig met een burgerinitiatief tegen die smeerlappen van een PNVD die lijkenneuken, kleuterneuken, kippeneuken of geitenneuken willen legaliseren en we hebben nog maar 4290 handtekeningen opgehaald. Terwijl die Imam van de Quba-moskee in Den Haag 117.145 handtekeningen heeft opgehaald binnen een paar dagen om in de Nederlandse wet het beledigen van de profeet Mohammed strafbaar te maken.

Ja, en dan klopt er volgens mij iets niet meer, en hebben wij hier eerdaags een islamitische staat. Ik weet niet of  ik het nog zal mee maken maar het gaat godverdomme nu wel erg hard hoor, met dank aan de VVD en aanverwante partijen.

Ook dat geouwe teringhoer met die Akwasi, Jerry en Sylvana komen mijn me strot uit en laat ze het nou eens en vooral tot dat kleine beetje hersens van die klootzakken doordringen dat Zwarte Piet gewoon zwart blijft en niet grijs, geel, groen, paars, rood of blauw gaat kleuren, ja van nijd misschien. En die Sylvana die haar zetel in de raad opgeeft en nu de Tweede Kamer in wil, hahahahahahahaha……help, maar je zal zien het gaat die voormalig paaldanseres uit de IT nog lukken ook lol;)).

Maar om weer met geheel iets anders af te sluiten mijn column voor deze week had ik weer een oproep aan jullie, ja natuurlijk ook tegen die pedopartij PNVD te tekenen maar dit verzoek is heel iets anders. Willen jullie uit kijken, zeker in de buurt van Loosduinen naar CHARLIE dat is een papagaai die daar al jaren lang gewoon rond vliegt en eigenlijk van alle Loosduiners is. Corretje en ik hebben hem ook wel eens zien vliegen (die papegaai CHARLIE natuurlijk voor de anders denkende) en dat dier hoort daar gewoon thuis en had het ook erg naar zijn zin daar.

Ook wil ik een oproep doen (mocht het zo zijn) dat een stelletje onverlaten Charlie hebben gejat, dan vraag ik jullie vriendelijk doch beslist om deze held van Loosduinen heel gauw weer terug te brengen omdat jullie daar iedereen ook ons een groot plezier zouden doen dus…….

BRENG CHARLIE TERUG NAAR LOOSDUINEN, WAAR DIE THUIS HOORT VERDOMME!!!!

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven