DE ECHTE BRES COLUMN 44

Allereerst wil ik jullie mededelen dat er in een tijd van 4 dagen ongeveer 4000 handtekeningen zijn opgehaald tegen de smeerpijpen van de Partij voor de Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit beter bekent als de PNVD.

Ik hoef hier niet meer over uit te weiden waarom deze viezeriken hun zin nooit mogen krijgen want dat weten jullie nu wel. Ik zou wel graag willen dat alle mensen die dit lezen of mijn oproepjes bekijken zoveel mogelijk mensen het Burgerinitiatief te tekenen want ik kan het helaas niet alleen.

Het is geen kattenpis waar dit burgerinitiatief over gaat want nogmaals het gaat over jullie kinderen, kleinkinderen, ouders, en natuurlijk onze dieren. De doelgroep die we met alle macht motte beschermen hier in Nederland.

Ik zou dol graag willen dat we de 1000.000 handtekeningen halen want dan kunnen we geen buil vallen als er een paar mensen tussen zitten die zogenaamd gestemd hebben, maar er voor zorgen dat die stemmen niet geldig zijn. Alleen maar om het hele project te laten mislukken.

Ik heb in het verleden ook veel rottigheid over mij heen gehad van zogenaamde journalisten en vrienden van onze pedo vrienden.
Maar dat heeft mij enkel maar sterker gemaakt, en ik laat me eigen nu door niks en niemand meer tegen houden.

Dus als jullie ook een hekel hebben aan lui die jullie familie wat aan willen doen (want zo zie ik dat) vraag dan aan alle mensen die jullie kennen of ze dit burgerinitiatief willen tekenen zo dat we over het aantal stemmen gaan (72.000) tegen pedo vereniging ‘Martijn’ aangeboden op 6 september 2011.

Mijn dank is in ieder geval heel erg groot, en ook de dank van alle kinderen, overledenen en dieren krijgen jullie na het tekenen tegen deze gore vieze partij genaamd PNVD.

En dan natuurlijk het schokkende wat er in Nice (Frankrijk) is gebeurd afgelopen week want daar heeft die vuile smerige moslim terrorist Brahim (Tunesiรซrs die illegaal als asielzoeker binnen kwam via Lampedusa) onder het schreeuwen van ‘Allahu Akbar’ (God is de grootste) drie mensen weer op gruwelijke wijze van het leven beroofd.

Er werd door deze zieke moslim met messen op hun ingehakt en een oudere dame werd daarbij zelfs onthoofd, en het is toch nu niet meer raar dat ik denk dat we gewoon in oorlog zijn met de extremistische Islam mensen, want dit houd niet vanzelf op. Hier moet echt zo zwaar tegen worden opgetreden met alle middelen die een land maar bezit en dan maar maatregelen die in oorlogstijd ook gelden.

En dan hebben we het over nu want ook in Avignon werd een moslimterrorist doodgeschoten (chaupeau) door de politie omdat die door hem werden aangevallen met een mes onder het roepen van het welbekende ‘Allahu Akbar’. En laat nou niemand meer zeggen ja maar zo is de Islam niet en er zijn ook goeie moslims, het zal allemaal best zo zijn maar laten die dan in een islamitisch land gaan wonen en niet hier want echt de islam en het Westen gaan niet met elkaar dat is toch nu wel bewezen.

Kijk ook maar naar de afgelopen jaren aanslagen met pistool, vrachtwagen, messen hakbijlen machetes en weet ik het allemaal…..nee genoeg is genoeg!!
En wat vinden jullie dan dat Geert Wilders een motie had ingediend voor meer salaris in de zorg en doordat Stieneke van der Graaf (ChristenUnie) per ongeluk voor stemde terwijl ze eigenlijk nee had bedoeld werd de motie aangenomen.

Dus had Geert eindelijk eens een motie ingediend die werd aangenomen, weliswaar per ongeluk maar we leven in een democratie dus de zorg kreeg er geld bij. Iedereen blij de zorg, Marijnissen (SP) had ook voor gestemd en natuurlijk Geert Wilders.
Nee wat gebeurd er het Kabinet stuurde een briefje dat ze de aangenomen motie Wilders NIET gingen uitvoeren.

Dit is toch een grote schande, en zeer zeker de Nederlandse politiek onwaardig, en Wilders ging dan ook een motie van Wantrouwen indienen, en hij eiste daarbij ook dat die motie als nog wordt uitgevoerd. En vul daarbij al die andere dingen waar ik het in mijn vorige column ook over heb gehad en ik weet zeker dat je dan geen 1 hele volle minuut mot nadenken over het feit dat Mark Rutte aan zijn stutte mot trekken. En met hem al zijn medewerkers van Rutte III.

Dit is de zoveelste bevestiging dat wij al een tijdje in een bananenrepubliek wonen, en dat het eigenlijk al te laat is om de straat op te gaan om tegen deze zwakzinnige bobo’s die nu ons land regeren te protesteren of te demonstreren.

O ja, voordat ik het vergeet lulletje rozenwater meneer Rob Jetten kreeg van de week van een stelletje boeren een leuk presentje aangeboden in de vorm van een fruitmand, wat eieren en andere boerse dingen omdat hij zogenaamd een lichte variant zou hebben van het corona virus.

Hij was geloof ik gewaarschuwd door de app op zijn telefoon dat hij in aanraking was geweest met een besmet persoon.

Volgens mij is hij enkel maar bezig om die app te promoten maar goed dat is mijn  idee. Maar nu komt het, ons kleutertje en peutertje gaat aangifte doen want hij vond het geen fijn gevoel dat actievoerders uit medeleven wat lekkers komen brengen.

Echt waar ik ben geen boer maar ik had die eieren door zijn raam gepleurd, mijn buurman boer Harm gevraagd om hij die kar met mest nog had staan en ik had gevraagd of ik die effe had mogen lenen. Maar ja nogmaals ik ben geen boer en heb ook geen kar met stront voor de deur staan en daar is mijn Corretje maar weer wat gelukkig

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 44

  1. Heel erg bedankt weer Klaas…..voor je hulp om mijn column te plaatsen want het ging zoals gewoonlijk weer eens fout. Bedankt man en een fijn weekend!! ๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’š๐Ÿ’›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven