DE ECHTE BRES COLUMN 43

Hallo lieve mensen waar zijn we nou in godsnaam mee bezig?  Niet te geloven, want ik zit vanmorgen op SBS6 het nieuws te kijken en daar werd verteld dat er hulpverleners in een teststraat werden verrot gescholden door lui die daar heen waren gekomen.

Kijk ik word ook een beetje corona moe net zoals iedereen, en ik weet ook dat de hele economie naar de klote gaat, en dat zeer zeker in de horeca de zwaarste klappen vallen.
Ik hoorde bijvoorbeeld ook van klagende vrachtwagenchauffeurs dat ze nergens meer welkom waren, en worden aangekeken als of ze de corona komen brengen. Ze kunnen niet meer gezellig eten in de wegrestaurants waar ze al dertig jaar komen, ze mogen er zelfs niet meer naar de wc.

Natuurlijk is dat schrijnend, en ze hebben ook gelijk dat als ze zeggen dat als alle vrachtwagenchauffeurs hun werk neer zouden leggen alle schappen in de supermarkt leeg zouden zijn.Feestjes, evenementen en ga zo maar door want als we dadelijk een echte loc-down krijgen dan zijn we met z’n allen niet te feliciteren.

Maar om dan godverdomme met je poten aan hulpverleners te komen dat gaat mijn veel te ver. Ik ben ook erg tegen de nieuwe corona wet, en ik hoop dat die er echt nooit komt want dan ben je bijna al je vrijheden kwijt maar hoe je er ook over denkt. Of je het wel geloofd en erg bang bent om corona te krijgen, of je denkt dat het allemaal lariekoek is en dat er helemaal geen virus bestaat.

Een ding is zeker je blijft met je teringpoten van onze hulpverleners af, want ik kan daar pislink om worden omdat deze mensen er staan om jou en mij te helpen ondanks de risico’s die ze lopen. Ik zou dan ook erg graag zien Mark Rutte of Minister Grapperhaus nu eens en vooral een eind gaan maken aan dit soort wanpraktijken, en pleurt die achterlijke dekzwabbers achter slot en grendel….doe er nou eens wat aan stelletje klootzakken want geef voor mij part alle burgemeester van Nederland de opdracht dat iemand die hulpverleners lastig valt voor een tijdje weggaat *bam gewoon dat*.

Ach laat maar ook want die burgemeester die ik kan die sporen ook niet, en hebben schijt aan de burger. Nee natuurlijk lopen ze dagelijks geschokt door Nederland, dat is tenminste wat ze ons willen doen geloven want je ziet heel veel rare dingen van burgemeesters. Kijk maar naar Bruls en Halsema dat zijn er bijvoorbeeld twee die je niet op visite wil hebben.En dat zijn er dan maar twee van de weet ik hoeveel slechte burgemeesters.

Gek word je van die muppets die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben maar vaak volgens mij het denkvermogen hebben van de stelletje diepzeekomkommers. Ja en over die lamstralen die hier in Nederland loslopen met het zelfde gedachten goed als die tering debiel die in Frankrijk die schoolmeester heeft onthoofd zullen we maar helemaal niet beginnen. Want hoe vaak ik nou al niet heb gelezen dat het toch eigenlijk een beetje de leraar zijn eigen schuld is omdat hij er ook voor had kunnen kiezen om die afbeelding van de profeet Mohammed niet te laten zien.

Ik begrijp niet dat er mensen bestaan die dat gewoon geloven, zeggen en dat op Facebook en twitter durven te schrijven en te posten, en ik denk dat je dan gewoon het IQ heb van een dooie mus. Luister lieve Mark Rutte gooi die grenzen dicht, sluit die haatpaleizen, pleur al die gelukszoekers uit veilige landen er uit…….en hup weg er mee. En doe dat nu gelijk en niet beloven, beloven en nog eens beloven, zodat je door die valse beloftes weer door het domme volk word herkozen, want dat gaat weer gebeuren. En dat alleen maar omdat stemmers die op de VVD of op de een of andere aanverwante partij stemmen zo verschrikkelijk naïef zijn, die jullie alles wijs kunnen maken en door de media worden gehersenspoeld ja daardoor gaat Nederlands steeds meer en meer naar de klote.

Maar om weer met wat anders af te sluiten, mijn Corretje en ik gingen naar een nieuw bed kijken omdat ons ouwe nest en de hele slaapkamer gewoon smerig was geworden door de ondergrondse lekkage, het vocht, de zwammen en de schimmel. We hadden een mooi bed uitgezocht en toen we er waren gingen we door de zaak lopen om te zien waar hij stond, We hadden het bed snel gevonden, maar mijn Corretje wilde toch nog even verder kijken.

Ik kan niet lang staan en dus besloot ik maar even om te kijken hoe het bed lag….nou voor de meeste lezers van mijn column is het natuurlijk al duidelijk, Corretje hoorde een harde knal en daarna mij gelijk vloeken *Godverdomme, ga ik hier ook al door een nest heen* en inderdaad ik was er weer doorheen gepleurd. Nou was ik blij dat het daar gebeurde want je zou het maar via internet hebben gekocht en de eerste avond knal je er al doorheen.

De verkoper een hele aardige man kwam naar ons toe en zei vriendelijk, het bed wat u heeft uitgekozen is voor meneer een beetje te licht denk ik aangezien meneer zijn omvang. Corretje in een deuk natuurlijk, en in samenwerking met de verkoper heb ik nu een goed en stevig nest uitgekozen waar ook mijn Corretje heel blij mee is.

We gaan eerdaags effe naar Hornbach om de rest van de slaapkamer mooi te maken met nieuw behang, vloerbedekking en gordijnen, want die ouwe stonken ook allemaal naar de vocht en het zag er allemaal ook niet meer uit.
Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres


2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 43

    1. Hahahaha….klasse Jantje, bedankt voor je reactie vriend. En ik vond dat slippie van mijn Corretje toch wel leuk staan als mondkapje hoor……alleen had ze hem beter eerst effe kunnen wassen……(geintje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven