DE ECHTE BRES COLUMN 41

Echt hè ik hou er helemaal niet van, maar mijn Corretje wilde de uitreiking zien van de televizierring. Tim Hofman viel zo wat in alle prijzen en ik heb daar toch zo mijn bedenkingen over. Gewoon omdat er mensen genomineerd waren die veel meer gepresteerd hebben dan de op twitter zichzelf noemende @broervanroos Tim Hofman. Oke hij presenteert een beetje, en maakt dat programma ‘Over Mijn Lijk’ en hij is ook nog columnist bij een of ander links blad want hij is natuurlijk weer een van de mensen van de vaste kliek.

Ik ben niet jaloers op die knakker hoor helemaal niet, maar ik vind gewoon bijvoorbeeld André van Duin een betere presentator dan die Tim en wat te denken van Floor Jansen die zangeres die vrouw die zat daar en ook genomineerd was en die had van mij de prijs gekregen. Want wat deze vrouw heeft gepresteerd is gigantisch.

Ze heeft een dijk van een stem en een gouwe strot, en heeft wereld wijd 9 miljoen platen verkocht en dat noem ik dan als ze de ring had gehad een terechte winnaar en een echte artiest. Nee, wat voor mensen stemmer er nou op iemand zoals Tim Hofman? Ach ik weet het al dat zijn vast de linkse kliek die ook altijd naar NPO 1 2 of 3 kijken denk ik.

Hahahahahaha…..je mot er echt om lachen als het niet zo belachwekkend was want onze halve Marokkaan Jesse Klaver die wil de jeugd als ze 18 jaar worden € 10.000,- schenken. Hoe haalt hij het in zijn domme harses om zoiets voor te stellen. En ik hoop dan ook van ganse harte dat dit lachwekkende voorstel er niet gaat komen omdat het te gek voor woorden is.

Ten eerste gaan die 18 jarige van dat geld lekker feesten, de kroeg in, pilletje in hun mik en gaan met die banaan. Dat doen ze niet allemaal natuurlijk maar het gros wel denk ik dan en geef ze eens ongelijk. En ik weet (bron tweet van Wilders) dat het volgens ‘Art 126 WvSe’ verboden is en ik citeer: *Hij die bij gelegenheid van een krachtens wettelijk voorschrift uitgeschreven verkiezing door gift of belofte iemand omkoopt om zijn of eens anders kiesrecht op bepaalde wijze uit te oefenen, wordt gestraft met gevangenisstraf*  Dus Klavertje het is met andere woorden omkoping, verkiezingsfraude en ik hoop voor je dat het niet doorgaat want ik denk niet dat jij het red in de bajes. Al hoewel ze wel gek zijn daar op zulke type jongetjes zoals jij lol ;-)).

Maar ja, ze gaan maar door dit kabinet en ze overwegen het schrappen van de koopavonden, ja en dan de motte de kroegen en kantines ook weer dicht. Oke daar kan ik me eigen dan wel wat bij voorstellen want de burgerij begint er schijt aan te krijgen, en het virus is toch wel een ding waar we niet omheen kunnen. Maar pleur dan ook die Moskeeën dicht en begin ook maar eens met alle grenzen dicht te gooien. Want de overheid heeft voor mij al bijna afgedaan omdat ik dit echt meten met 2 maten vind en daar klopt geen klote van.

Ja, en effe tussen haakjes weet je wie er ook zo snugger is dat is Staatssecretaris Broekers-Knol (VVD) want die was geschokt, ja jullie lezen het goed geschokt omdat zij nooit gedacht dat onze kanspareltje de asielzoekers zo verschrikkelijk liegen en allerlei smoezen (leugens) te verzinnen om maar een verblijf vergunning te krijgen hahahahahaha……is ze dom of is ze dom want ik denk dat de heel Nederlandse bevolking het wel weet suffe. Dat is nu de tweede keer al dat ik mot lachen om de domme capriolen die sommige van deze toch wel goed gestudeerde mensen uithalen zodat wij ons afvragen onder welke steen ze hebben geslapen.

Nou en als laatste wil ik het deze week hebben over die smeerpijpen die een partij gaan oprichten de PNVD (Partij voor Naaste Liefde, Vrijheid & Diversiteit) want die zijn nog steeds bezig. Ik hoorde dat er een vrouw is die al 300.000 handtekeningen heb opgehaald, maar waar ik helemaal niks meer van hoor dus word het denkelijk tijd dat ik maar weer eens de stoute schoenen aan trek en zelf een burgerinitiatief gaat starten.

Ik heb wel die filmpjes gezien van de Pedo Hunters op het Facebook, die zie je ze nu regelmatig langs komen en ik vind dat best een goede zaak want voor iedere klootzak die ze publiekelijk aan de schandpaal nagelen is er een jongetje of meisje gered en daarvoor zeker mijn dank, maar het is nog een grijs gebied met veel haken en ogen en ik ben bang dat die jongens eerdaags in de een of andere val lopen want iedereen vermoed/weet nu wel dat er vanuit hogerhand die smeerpijpen de hand boven het hoofd gehouden word en dat zijn mensen die hebben macht. En nogmaals ik heb respect hoor voor die pedohunters en ik hoop dat ze er een hoop aanpakken, maar kijk alsjeblieft uit mannen  want een verkeerde move en jullie zijn de lul.

Ik zou het niet kunnen denk ik, en zou terwijl we op de politie wachten die smeerpijp dusdanig mishandelen dan hij en laat ik het netjes zeggen nooit meer van zijn geslachtsdeel gebruik kon maken. Ik ga wel als ik deze column heb afgemaakt effe naar de Scheveningse boulevard om dat daar een demonstratie is tegen die PNVD georganiseerd door *Save The Children* . Maar daar volgende week meer over, ik hoop alleen dat het droog blijft want ik heb vanmorgen al een bui op me test gehad dat willen jullie niet weten. Ik heb een regenponcho maar zelfs dat hielp niet want het water zat zelfs in mijn onderbroek en sokken en ik moet eerlijk toegeven dat Jimmy onze hond een verschrikkelijk mietje is, want die wist niet hoe gauw hij naar huis toe moest lol;-))

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 41

  1. Na je live uitzending op fb de site opgezocht staat nu vast op mijn startscherm phoon kan en ga ik es gemakkie lezen thanks Henk & Corry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven