DE ECHTE BRES COLUMN 40

Hahahaha….ik ben echt al een ouwe lul maar in mijn hoofd ben ik nog 18 jaar, wild en onbesuisd. Je geloof het of niet maar ik heb gewoon liggen dromen dat ik die 200 ton (14.000) goudstaven had buit gemaakt die De Nederlandse Bank (DNB) hadden verhuist van uit Amsterdam naar Haarlem.

Geschatte waarde van dat  partijtje goudstaven is ongeveer tien miljard euro en is een derde van de totale goud voorraad van Nederland. De bedoeling is dat al dat goud in het nieuwe (DNB) cashcentrum in 2023 in Zeist komt te liggen, maar als het aan mij zou liggen komt die partij dan lekker bij Henkie in de kelder te liggen.

En voor de mensen die nu denken ik ga de wouten bellen want die Bres gaat De Nederlandse Bank beroven in 2023 slaap maar lekker verder want dan ben ik inmiddels al over de zeventig en zie je mij al rijden met mijn scootmobiel, heen en weer en ik denk dat ik dan ongeveer in 2060 de buit binnen heb. Dus dat gaat hem niet worden, en het klopte wat mijn moeder altijd zei ‘Henk dromen zijn bedrog’ maar geloof mij nou maar dat in de eerste minuut dat je wakker bent geworden je het heerlijk voldaan gevoel heb hahahaha….en dat gevoel is dan echt niet van een Odol.

Maar ik heb mij natuurlijk ook weer lopen ergeren, en dat is aan die gore klootzak die Nicky Verstappen heeft omgebracht op 10 augustus 1998 op de Brunssummerheide. Walgelijk dat die Jos Brech waarvan eigenlijk iedereen weet dat hij schuldig is, omdat de binnenkant van Nicky zijn onderbroekje vol zat met die smeerpijp zijn DNA. Ook klopt zijn hele verhaal niet zegt een oud rechercheur want van af die boom waar hij volgens zijn zeggen een plas deed kon hij het vermoorde en misbruikte jongetje helemaal niet zien liggen.

Nou, en dan die DNA in zijn onderbroekje wat moet zo’n rechter nou nog meer weten. Waarom mot het zo lang duren voordat die Jos Brech te horen krijg dat hij zijn hele verder klote leven zal wegrotten in een klein celletje. Stuur deze gore smeerpijp maar voor altijd naar Siberië want daar weten die gevangenisbewaarders wel hoe ze zo’n laffe lul motte aanpakken en behandelen.

Maar ja het zal wel weer zo’n D66 rechter zijn die toch wel een ietsie pietsie medelijden heeft omdat Jossie een slechte jeugd heeft gehad, en zijn moeder en vader slecht voor hem waren en dat hij daarom (hopelijk) levenslang krijgt maar wel weer aan alle kanten geholpen moet worden want o God hij is zo zielig. En bij goed gedrag wel weer net zoals Volkert van de Graaf met vervroegde vrijlating komt om dan een mooi leven te gaan opbouwen. Walgelijke toestanden die onze overheid gewoon allemaal maar laat gebeuren.

Ik heb natuurlijk ook wel goed nieuws en dat is dat mijn kolk voor de deur is geplaatst en dat ook mijn buurtjes die hun auto daar hebben neergezet geen natte poten meer krijgt met het instappen want er zat helemaal geen kolk terwijl hij er wel hoorde te zitten. Ik mot eerlijk zijn en de Gemeente Den Haag een compliment geven voor de snelle uitvoering van het probleem en ook mijn dank aan Mark.

Je heb natuurlijk altijd azijnpissers die zeggen ‘ja hij wel, zit bij de PVV en op het stadhuis dan krijg je alles voor elkaar, maar als hij een voetgangers oversteek (zebra) aanvraagt motte we er nu al een anderhalf jaar op wachten. Zo’n kolk lukt wel als het maar voor ze eigen is hoorde ik ook ergens. Maar ik kan met een gerust hard zeggen dat dat niet waar is gelukkig want ik doe voor iedereen mijn best en ik zal zorgen dat die oversteek op de hoek Loosduinsekade/Medemblikstraat er gaat komen.

Alleen begrijp ik die wethouder Robert van Asten niet, want dat is tenslotte de verantwoordelijke man (wethouder van Mobiliteit en Cultuur) die daar over gaat. Ik zie al dat zijn vrouwtje tegen hem zegt “hey schatje heeft de Gemeente je salaris al gestort, want het stond er vanmorgen nog niet op en ze zijn al twee weken te laat’, dat hij gelijk de telefoon pakt en dat er de andere dag geld gestort is door de Gemeente of weet ik waar ze van betaald worden. Nee dan hoeft zijn vrouwtje niet bijna anderhalf jaar te wachten als ze wat vraagt aan hem. Maar Henk Bres van de PVV, ja als die wat vraagt en het is in het belang van de veiligheid van de buurt dan maken we geen haast toch Robert??

Maar ja ik ga nog steeds uit van een goeie afloop want ik zweer je dat ik zelf dat zebrapad gaat maken want ik heb mijn woord gegeven aan die bewoners daar in de buurt…..Klaar!!

Ook vraag ik altijd ‘heb jij je nog ergens aan geërgerd Corretje’ want dan kan ik dat effe meenemen in mijn column ‘Ja zei ze…..zeker Henk aan jou’ (zucht) daar komt ook nooit niks zinnigs uit lol ;-))

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 40

  1. Hahaha mooie weer vriend, maar die goudstaven was wel mooi nieuws geweest als ze verdwenen waren! Helaas loggen ze niet in jouw en mijn kelder maar denk ook niet in zeist! Die lokatie is een afleiding geweest en de werkelijke zal niet bekend worden denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven