DE ECHTE BRES COLUMN 39

Vrijdagmiddag, geen tijd om een column te schrijven eigenlijk want dat doe ik normaal op zondag of op zaterdagmiddag. Maar het is eigenlijk voor de eerste keer een beetje koud, regen en met andere woorden de herfst is begonnen en dan is het tijd om lekker bij de (nep) open haard mijn wekelijkse column te gaan schrijven, maar ja waar over? Ik heb geen zin meer om mijn woorden vuil te maken aan een heel klein groepje meelijwekkende zielige ontspoorde kutnegers die al een flink eind op weg zijn om Nederland naar de verdommenis te helpen.

Maar waar mot je dan over schrijven? Ik krijg wel net door via twitter dat er in Frankrijk vier mensen gewond zijn geraakt van waar twee ernstig door een machete-aanval in de buurt van het voormalige kantoor van Charlie Hebdo in Parijs. Bbbbrrrrrr…..en als ik dan die naam hoort dan lopen mij de rillingen over mijn hele flikker, omdat ik denk dat niemand die beelden van toen uit 2015 die hele wereld over gingen toen er ook bij een extremistische aanval 12 doden te betreuren vielen.

En er zijn dan toch dingen die ik niet begrijp hoor want *Al-@aeda* dreigt met nieuwe aanslag op Charlie Hebdo* kregen we een week geleden te horen, en ook Geert Wilders kan zijn borst wel natmaken als we die zware randdebielen motte geloven. En geloof ze nou maar want je ziet wat er zo gewoon op een eerste koude herfstdag gebeurd verdomme, en ik zou zeggen let op en doe er wat aan want landen als Frankrijk hebben toch ook een geheime dienst net zoals wij de AIVD hebben. Wat doen die lui dan de hele dag, gele hesjes in elkaar laten slaan want daar is die speciale eenheid van Macron verdomd goed in. Maar ook demonstranten die hier in Nederland een beetje rechtse mening hebben worden soms hard aangepakt.

Ja, en we blijven nog effe in Frankrijk want ik las een berichtje in de telegraaf dat er een 22 jarige vrouw was lastig gevallen omdat ze een kort rokje droeg. en daarbij ook in haar gezicht is geslagen door drie zeer laffe klootzakken en werd uitgemaakt voor hoer. En ook in een andere stad zouden twee vrouwen aangevallen zijn omdat een van de dames haar rokje te kort was.

En weer begrijp ik een paar dingen niet ten eerste dat de telegraaf dingen uit het buitenland moet halen terwijl het hier in Nederland ook zo vaak het geval is, maar volgens mij kijkt de media hier liever weg. Vrouwen die volgens een twitter bericht van onze Kim Boon dag in en dag uit lastig worden gevallen op straat, niet meer alleen de straat op kunnen als het donker word en ook geen rokjes mogen dragen. Ten tweede begrijp ik niet waarom ze van deze smerige berggeiten niet in een kort rokje mogen lopen, ten eerste zijn wij hier in Holland en daar is het de normaalste zaak van de wereld, en ten derde vraag ik mij af of deze laffe stompzinnige idioten zo ruig zijn als een kanariepietje want wat is er nou mooier om naar te kijken dan een vrouw met mooie benen in een kort rokje of van mij part een hotpan.

Je gelooft het of niet maar ik kijk vaak op het televisiekanaal *Ons* naar het muziek programma het *Gouden Uurtje* met daarin muziek en clips uit de jaren 60-70. Heerlijke muziek uit mijn jonge jaren wat mij zeer aanstaat, maar wat ik haast nog mooier vind dat is dat er in sommige clippies filmbeelden te zien van uit bijvoorbeeld 020 (Amsterdam). En daar zie je dan hoe Nederland er toen uit zag, mooie mannen en mooie vrouwen hand in hand door het centrum van Amsterdam lopen, en je ziet beelden van dames die dansen aan het strand in bikini.

En wat mij opvalt is dat je helemaal geen kerels in soepjurken, boerka’s, boerkinies ziet die net zoals in Scheveningen hier de boel verkloten en onze jawel onze vrouwen lastig vallen en ze uitlopen te schelden voor kankerhoer. Je ziet in het programma ouwe opnames van Rita Hovink die staat op te treden voor een klas en omstanders. En zodra ze iemand in het publiek aanwees zag je die persoon groeien van trots, terwijl voor die hele clip volgens mij maar een agent nodig was om de toeschouwers op afstand te houden. Onnodig want er was niemand die het toen in zijn botte harses durfde te halen om die agent te bedreigen en de tyfus te slaan, of de schaarsgeklede (uiteraard voor de clip) Rita Hovink uit te schelden voor kankerhoer of erger nog bij haar kut probeerde te pakken.

Niks van dat alles en dan kan je lullen wat je wilt maar dan had die ouwe van mij gelijk en was het vroeger veel beter…geen geile achterlijke bergeiten die je vrouw beledigen of molesteren, geen politiemacht nodig om dat vulles is aan te pakken…..o wacht, dat hebben we nou ook niet omdat die klote top te laf is om de diender in en op de straat te supporten en vol achter ze te gaan staan zodat deze lui wat Nederlandse normen en waarden worden bij gebracht en echt niet met een foei gesprekje, nee gewoon van kiet gaan met de lange lat of met de blanke sabel.

Het zeikt nog steeds van de regen en ik gaat lekker wat eten….mijn Corretje heeft lekker macaroni gemaakt op haar manier en daar hou ik zo van en je ziet ik loop altijd te kankeren op alles wat los en vast zit maar ik mot eerlijk toegeven dat ik het met Corretje en Jimmy best naar me zin heb. Daarom is mijn vrees niet ongegrond en zijn we onze vrijheden kwijt aan het raken want ik ben al in ieder geval een grote vrijheid kwijt en dat is mijn VvMU helaas maar waar want op Facebook hebben ze me de bek al gesnoerd, diverse werkzaamheden mag niet meer en bla bla bla bla…….dan kan ik nog wel een column vullen.

Stem op Wilders voor een betere wereld, in ieder geval voor een beter Nederland.

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres

12 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 39

  1. helemaal waar Henk en jou collum moet eigenlijk terug op FB maar die zijn te laf voor de waarheid ik blijf jou volgen en ja mensen wees verstandig stem op Wilders.

    1. Toppie Bertus, je heb gelijk maar voorlopig zet ik mijn wekelijkse column hier op mijn site neer want dan kunnen de mensen hem lezen en reageren, op Facebook mot ik steeds maar afwachten of hij er nog op staat!!

  2. Zo waar wat je allemaal schrijft, blijf dat vooral doen hรจ. Ik lees je column in ieder geval met veel plezier en daarbij denk ik gelijk terug aan de goeie ouwe tijd toen mijn oma me zei: meisje kijk je uit dat je geen blaasontsteking oploopt in dat korte rokje๐Ÿ˜‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven