DE ECHTE BRES COLUMN 38

Om jullie weer een beetje op de hoogte te houden hier effe een update van mijn Corretje. Om een lang verhaal kort te maken de kanker heeft weer iets van zich laten horen, en ze krijgt een andere hormoon therapie, en daarbij 1 x in de vier weken een injectie en dat heet dan Imuum therapie. In haar onderbuik is die kanker weer een beetje aan het opkomen maar er is, dat verzekerde de oncoloog geen reden tot ongerustheid, alleen moet ze erg uitkijken want ze is nu erg bevattelijk voor alles eigenlijk omdat door deze medicijnen haar eigen imuum systeem verzwakt.Ik moet de crew in het Anthony ziekenhuis in Leidschendam de complimenten geven want ze staan dag en nacht voor Corretje klaar, en als er wat is dan kan ze gelijk bellen. 

Eigenlijk al deze mensen die keihard hebben gewerkt de laatste maanden en een hoop stress hebben meegemaakt verdienen onze dank en hulde. Maar de gewone man staat volledig achter de zorg verleners maar die gluiperige klootzakken van de overheid met name het pinokkio-echtpaar Mark en Hugo die het gewoon verdomme en het flikken om al deze mensen hun beloofde bonus door hun neus te boren.Ja, en dan natuurlijk onze vriend Akwasi die door de NPO-radiozender FunX is beloond met een *speciale power award* voor zijn strijd tegen racisme. Hahahahaha……….hoe fucking krom kan je zijn hier in Nederland, tijdens een demonstratie in 020 kondigt hij doodleuk aan om de eerste de beste zwarte Piet die hij tegen komt voor zijn kop te schoppen. 

Alles (ook zijn bedreigingen om Sinterklaas neer te knallen doet hij teniet met ik weet het niet meer, en sorry), en schuift dan doodgemoedelijk bijna dagelijks aan in talkshows “weliswaar bij zijn linkse vriendjes’ maar dat maakt niet uit voorlopig zit hij met die huichelende zwarte rot harses van hem op de tv. Terwijl je eigenlijk dit soort mensen helemaal geen aandacht mot geven.

Nee om hem dan nog een prijs toe te kennen dat is eigenlijk hetzelfde dat ik overal in Den Haag de ruiten eruit gaat gooien en een briefje van mijn broer Hank bij die mensen in de bus gooit dat hij een goedkope glaszetter is, en zodoende zijn zakken lekker kan vullen. Nee die Akwasi en zijn consorten hebben voor mij totaal afgedaan, en ik weet zeker dat Nederland dit soort lui niet wil hebben in ons mooie Nederland en zo snel mogelijk motte opzouten naar het land waar ze vandaan komen, inplaats van hem prijzen te laten ontvangen. Ik heb dan liever dat er een € 1.000, bij de rekening word bijgeschoven voor de mensen die maanden lang hun de pest-pokke (in de Zorg) hebben gewerkt om de zwakkere onder ons beter te maken, en vaak daardoor in de schulden zijn gekomen. Maar ja wie ben ik, en weten jullie wat ik nog het ergste vind dat 1 van onze volksvertegenwoordigers, jawel onze goed uitziende (jammer van dat bord voor zijn kop) Jesse Klaver van GroenLinks hem een woordkunstenaar vind. 

Ja jullie lezen het goed de man die opriep om Sinterklaas te doden, zwarte Piet neer te hoeken en allerlei andere bedreigingen eruit gooit is volgens de halve Marokkaanse Jesse EEN WOORDKUNSTENAAR!!!Die Akwasi en Jesse mogen mijn schoenveters nog niet eens vastmaken, want wat zijn dat een stelletje nagemaakte weggooiers. Ik ben nog steeds geblokt op Facebook dus kan ik er ook niks aan veranderen want anders had ik net zoals op twitter in mijn profiel gezet dat ik een woordkunstenaar ben. Dan kunnen ze mij niet meer er af gooien wegens haatzaaien en weet ik waarvoor nog meer, want wat die Akwasi roep en schrijft motte die paar (volgens hun lelijke woorden) geen reden meer zijn om mij er af te tiefen.En wat denken jullie dan van dat zoethoudertje, dat omdat het volk en het gepeupel (wij dus) liepen te morrelen dat het verdomme geen stijl was dat die Grappehaus geen bekeuring had gehad omdat hij zijn eigen regels niet had opgevolgd, nu wel ineens een bekeuring heeft gehad. 

Gewoon om ons weer een beetje in toom te houden want daar zijn dat stelletje laaielichters onder leiding van Mark Rutte en consorten specialisten in.Maar ik weet echt niet meer hoe Nederland hier uit moet komen want het word steeds erger, maar er is volgens mij nog maar een laatste kans en dat is allemaal met onze luie reet uit die warme stoel komen om volgend jaar naar de stembus te gaan en het hele zittende zooitje weg te stemmen zodat Nederland weer Nederland word. En ik zal jullie een tip geven stem a.u.b op de partij van de vrijheid dus op onze Geert Wilders want een iedereen die logisch kan nadenken en geen poppenstront in zijn hoofd heeft en de nabeschouwingen heeft gevolgd kan maar een ding zeggen en dat is : “Wat heeft die Wilders gelijk”!!

Echt mensen zorg dat zijn partij de grootste word, en jullie zullen zien dat het tij gaat keren voor de welwillende Nederlander ongeacht zijn huidskleur want als je de normen en waarden en (ja ook die) zwarte Piet in je armen sluit en je doet niet zo achterlijk als die randdebielen van de Antiva, KOZP en BLM word alles weer eens een keertje normaal.Ik kijk er naar uit, en wens jullie allemaal een fijne week.

Lieve groet van Henk Bres

UPDATE : 80% van de Nederlanders vind dat Akwasi mot worden veroordeeld….Β  (bron Maurice de Hond)

11 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 38

 1. Lieve Henk wat verwoord jij alles toch goed en ja natuurlijk ga ik stemmen op de PVV ! Blij je weer te horen . Hoop dat correctie snel opknapt ! Liefs van mij xxx

 2. Potverdorie, wat is de site mooi geworden Henk! Direct een reactie eronder kunnen zetten…Jij hebt Facebook helemaal niet meer nodig!!
  Mooie column. Ik ben het zo met je eens. Hopelijk keert het tij op 17-03-21 en krijgen we Nederland terug.
  Blijf samen met Corry positief en ik doe met jullie mee, we gaan ervoor!
  Dikke knuffel voor alle 3
  ❀❀

 3. heel veel strekte en succes voor Corretje ja het valt niet mee zeker niet in deze tijden. nederland is nederland niet meer mijn ouders hebben zich krom gewerkt na de oorlog voor de opbouw daar mochten wij de vruchten van plukken maar nu zijn die vruchten wel erg zuur

  1. Dank je wel, en je krijgt de groetjes van Corry, helaas ben ik het helemaal met je eens…….heel Nederland gaat naar de klote en dat is zo jammer!!

 4. Tering Klaas wat is deze site mooi geworden vriend. Fantastisch man, en de mensen kunnen zelfs reageren op mijn column. Super, super, super bedankt man. Hier ga ik een hoop plezier van krijgen. Je bent een kanjer bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven