DE ECHTE BRES COLUMN 37

Brief van Shquan en Sharikeen vluchtelingen ook wel gelukszoekers of kanspareltjes genoemd naar zijn familie in het veilige thuisland!!!

Eigenlijk zat ik van de week te denken (doe ik niet veel, hoor ik jullie al zeggen) om naar een andere land te gaan verhuizen, een beetje af te vallen, mijn paspoort weggooien, me helemaal kaal scheren zodat ik voor een jaar of 19 door zou kunnen gaan. Want ergens op deze mooie wereld is een landje met allemaal lieve mensen die je dan gaan opvangen zo als dat heet. 

Dat landje heet Nederland, en dat zijn allemaal hard werkende mensen, en (hier een de tip van Shquan) als je dus gewoon je eigen teringzooi in de brand steekt bijvoorbeeld word je opgehaald met super de luxe vliegtuigen.Dan krijg je daar gelijk onderdak en asiel en dan heb je het toch goed joh, je krijg van alles een mooi huis met een tuin, en als je dan effe over wat klaagt dan krijg je gewoon wat anders. Hetzelfde geld voor kleding, schoeisel. telefoon, eten en te veel om op te noemen. Maar je huis moet je alleen in de brand steken als het allemaal te lang duurt.Dat landje dat heet Nederland en zeker 60% zijn linkse mensen en die zijn zo tof en daar mag je alles van. En de andere 40% werk ze eigen de tering om ons een mooi leven te geven.

Maar die doen niks hoor daar hoef je niet bang voor te zijn, want die zijn te beroerd om uit hun luie stoel uit te komen om op een partij te stemmen die wel hun volle verstand hebben. En dat geld niet alleen voor ons hoor, nee want we mogen uit alle landen waar we onze zin niet krijgen en aangepakt worden door onze politie…ja die je soms gewoon laten verdwijnen….dus gauw komen hoor echt doen.Je kan er ongestraft…..ja jullie geloven het niet, mensen neer steken, een tram in Utrecht leeg schieten, plunderen, groepen oprichten….hahahaha….er zijn zelfs mensen die de politiek in zijn gegaan…ene Sylvana Simons en die zorgen ervoor dat samen met nog wat van onze mensen zoals ene Akwasi en Jerry Frituurpan dat ze hun eigen sinterklaasfeest niet meer mogen vieren omdat er een knecht bijloopt die kinderen snoepjes geeft en lacht, dans en vrolijk is en weten jullie waarom hahahahaha…omdat hij een zwart geschminkt gezicht heeft, en dat noemen ze dan racistme.

Ja mooi hé, en dat soort vrienden van ons zorgen er voor dat die discriminatiekaart constant getrokken word waardoor wij gewoon op een mooie boulevard van Scheveningen meisjes onder toezicht van de politie kech (hoer) mogen roepen naar ze. Gaaf hé, overal kunnen we gewoon in moskeeën bidden alleen worden die door die 40% Nederlanders haatpaleizen genoemd. wat niet erg is want dan kunnen wij ze weer aanklagen. Ja niet te geloven lieve familie echt waar, al onze feesten zoals Suikerfeest, halalslachten alles mag hier en je hoeft niet te denken dat je hier zonder vrouw komt te zitten want de Nederlandse regering vind het zelfs oké dat we onze 6 jarige bruiden mee nemen echt waar.

Je moet alleen wachten tot ze 9 jaar zijn maar dat moet kunnen, want tijdens het wachten daarop kun je gewoon een oud vrouwtje verkrachten.Ja joh, het lijkt wel een sprookje, en er zijn zelf vrienden van ons die ze zwaar mishandelen en de keel maar gelijk afsnijden. En echt er rijden en lopen hier zoveel oudjes met scootmobiels en rollators……. je heb ze maar voor het uitzoeken.

Heb je last van de hond van je buren, gewoon klagen, en niet jij hoeft te verhuizen maar de hond, als je maar genoeg tering zooi maakt, en zorgt voor overlast want daar houd die 20% Nederlanders niet van.Echt waar, we zijn hier al winnaar want de mooiste huizen gaan naar ons toe terwijl die domme Hollanders het gewoon maar pikken allemaal. En mocht je dan toch gepakt zijn door een politieagent omdat je hem de touwtering heb gevloekt, en je voor zo’n D66 rechter voorkomen moet gewoon heel goed huillie huillie doen en dan zeg je dat je constant uitgemaakt word door witte kindertjes voor zwarte Piet.En ook dat je het moeilijk heb en je vrouw, kinderen en bijvrouwen mist, en dan word je vrij gesproken omdat ze bang zijn dat jij denkt dat je gediscrimineerd word hahahahaha……nou niet te geloven toch, en ook hele wijken kunnen we terroriseren door politieauto’s te slopen en soms ook nog een paar agenten met een grote groep kunnen slaan en wegjagen, het is echt walhalla hier.

O ja, en zeg tegen oma dat kleine broertjes, neefjes en nichtjes ook gewoon hierheen kunnen komen want ze hebben hier kinderboerderijen, dat zijn gebouwen die voor iedereen open zijn ook s’nachts en daar lopen allemaal lieve leuke kleine dieren rond waarmee ze heerlijk kunnen voetballen of doodmaken.We kom volgende week weer met z’n alle met het vliegtuig naar huis voor veertien dagen, maar moet effe wachten tot die stomme Hollanders genoeg verdiend hebben om onze ticket te betalen, want we komen met z’n alle lekker vakantie vieren hahahahaha.

En geloof mij nou maar als ik zeg dat die Nederlanders toch niet in opstand komen omdat ze worden kort gehouden door onze vrienden van de VVD ene Mark Rutte en Hugo de Jonge die als de gore witte oude man en vrouw gaan demonstreren dan door die ene Mark gelijk het leger in word gezet tegen hun. En als wij demonstreren ze allemaal de andere kant uit kijken zodat wij lekker ons gang kunnen gaan.Ook houden ze met die verhaaltjes over die Corona die witte rustig want echt lieve familie die 60% domme Nederlanders trappen overal in en die stemmen dan ook weer op hun hahahahaha…..dus hier luilekkerland voor hele familie…….geef het door lieve familie, ook aan de buren want wij zijn, en worden de baas in Nederland!!

Lieve groet van Yazid, Ajani, Kenyi, Abu, Jamar, Tan, Bem, Jayvyn en Juma en nog meer neefjes uit Lesbos (Griekenland).

Tot snel lieve familie en zeg het voort want het is hier LUI…LEKKER…(NEDER)LAND

PS: Namen in deze column zijn gefingeerd of te wel verzonnen, dat voor de aanklagertjes onder jullie!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven