DE ECHTE BRES COLUMN 36

Het was natuurlijk weer een slechte week voor rechts Nederland, want die Grapperhaus had natuurlijk de pleitterik motte maken, vrijwillig of onvrijwillig. Maar nee hoor, ze hielden hem weer een hand boven het hoofd, en ik kan me eigen nou voorstellen dat iedereen die nu een bekeuring krijg tegen de desbetreffende opsporings-ambtenaar of politieagent (die daar vaak niks aan kunnen doen) zegt, douw die bon maar ergens in Grapperhaus waar de zon niet schijnt als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Eerst de strenge minister uithangen, dan de ontkennende minister, dan krijgen we de snotterende minister, maar al met al heeft deze niet geloofwaardige dekzwabber al zijn kruid verschoten want er is in heel (normaal denkend) Nederland geen hond meer die hem geloofd …..o wacht sorry CDA, VVD en wat andere partijen die geloven hem nog wel, maar die geloven zelf onze alles weglachende pinokkio Mark Rutte nog.Ja, en dan natuurlijk het achterlijke schandelijke al jaren durende politieke schijnproces tegen de redder van de Nederlandse normen en waarde Geert Wilders.

Wat een stelletje droeftoeters daar in die zwaar beveiligde rechtbank waar een politiek leider terechtstaat om de drie woordje *minder, minder, minder*. Deze drie woordjes die zo de waarheid zouden worden want ik denk dat nu zeker 80% van de Nederlandse bevolking het met Geert Wilders eens is. Oke, daar is misschien 20% mensen van die het ook vinden maar het nooit hard op durven vertellen want dan raken ze vrienden, kennissen kwijt of zelfs familie die niks meer met hun te maken willen hebben.Nee, die stemmen liever op Jesse Klaver, Rob Jetten, of misschien wel op Lodewijk Asher van de PvdA en op meer van dit soort lui die heel Nederland naar de verdommenis helpen, geld naar het buitenland storten, huizen weggeven aan onze kanspareltjes die onze vrouwen maar hoeren vinden, onze honden smerig en onrein.

Het liefst alle vrouwen in vuilniszakken kleden, en ze dagelijks voorzien van een pak op hun verdommenis. Natuurlijk zijn niet alle buitenlanders zo, want ik hoor heel veel goedwillende buitenlandse mensen vragen……..jawel ook van Marokkanen, negers en noem maar op wanneer wij nu eens die gasten gaan aanpakken, ophouden met dat knuffelen van een stelletje randdebielen…..ik heb zelfs van gewone hardwerkende Marokkanen gehoord dat ze wel de oplossing zouden weten hoor, gewoon 500 Marokkaanse politieagenten op plekken stationeren waar dat vullus hele wijken hebben in genomen, en dan deze 500 agenten met plezier hun werk laten doen zoals ze dat dan in Marokko zouden doen.

Binnen een tijdspanne van een paar maanden heb je dan nog maar 200 Marokkaanse politieagenten nodig en en binnen 6 maanden zijn 2 agenten genoeg om dat zooitje ongeregeld in toom te houden want die weten wel van aan pakken. Dat weten onze agenten ook wel maar als die zo’n tering schooterdebieltje een klets met de lange lat geven dan komt dat geile racistenplaatje weer te voorschijn waar die smerige linkse kliek de kasten vol van hebben liggen en ook op het Binnenhof ligt het vol met die kaarten.Nee gewoon die wouten uit Marokko hun gang laten gaan met een eind hout, geloof mij nou dan winnen we de wijken binnen een half jaar weer terug. Maar goed dat blijven dromen zolang de mensen links blijven stemmen. 

En ik vind dat nou ongelofelijk want kijk naar die relatief kleine groepjes van Antifa, BLM, KOZP dat in mijn ogen en met mij vele gewoon terroristische organisaties zijn. Die moeten toch gauw uit gescheten zijn, en dat gaat ook gebeuren als de mensen nou allemaal volgend jaar met de verkiezingen met hun luie reet uit die stoel opstaan en de gang naar het stembureau maakt om daar te gaan stemmen op rechts….Geert Wilders en voor mij part op FvD maar zorg dat die gore geldverkwistende linkse klootzakken het niet weer voor het zeggen krijgen en Nederland weer gewoon Nederland kan zijn zonder deze groepen die Nederland verkloten, en dan heb ik het nog niet eens over partijen die opgericht worden door Pedoseksuelen, Denk en Bij1 om er maar een paar te noemen.Weg met die linkse kliek, want ik persoonlijk en ook mijn vrienden en de mensen die ik ken waar ik dagelijks mee omgaat die stemmen op Wilders, gewoon omdat de mensen het zat zijn…..ik hoor niets anders nu nooit meer Rutte 4 dat trekken wij niet meer.

En geloof mij als Wilders dadelijk weer net niet genoeg stemmen heeft, dan zou ik dat zooitje ongeregeld maar is goed in de gaten gaan houden met dat hele stem gebeuren want ik geloof er niet meer in dat hij niet de grootste gaat worden……of ben ik nou weer negatief en wantrouwend…o nee dat wilt die linkse kliek juist dat wij niet goed snik zijn. Maar als ik dan sommige filmpjes voorbij ziet komen op soc media dat sommige van die lui hele rare dansjes doen, rare liedjes staan te zingen, mensen met borden staan waarop te lezen staat *ik word liever door een vluchteling verkracht dan dat ik op Wilders stem* dames die toch behoorlijk op leeftijd zijn die als kut verkleed rondlopen, en negers die ons willen laten knielen om excuus te maken en hun schoenen te kussen.Nee dan weet ik zeker dat ik bij de normale Nederlanders hoor en de PVV een hele goeie partij is om volgend jaar uw stem aan te geven….bedankt alvast daarvoor.

Tot volgende week.

Lieve groet van Henk Bres.

Een gedachte over “DE ECHTE BRES COLUMN 36”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven