DE ECHTE BRES COLUMN 24

We hebben en paar mooie dagen zomer gehad, en ik baal toch wel een beetje dat het nu weer gaat regenen en het te koud is om in de tuin te zitten. Corretje en ik zijn echte tuin mensen en Jimmy ook natuurlijk. We hebben (Corretje het meeste) behoorlijk veel gedaan in de tuin en op een paar dingen na zijn we klaar.

Het schilderen van de schuttingen en balustrade, een bankje in elkaar zette voor decoratie bloemen, en een tuinschuurtje gaan plaatsen, en in elkaar zetten…….en dan hebben we weer een tuin vol gezelligheid en mooie dingen en plantjes, kortweg een tuin waar we allebei flink tevreden mee zijn.

Gelukkig hebben wij goeie buren waar we totaal geen overlast van hebben en hun van ons niet, maar dat kan ook anders want ik zag van de week een filmpje voorbij komen op X en daarin waren een gezinnetje lekker aan de BBQ totdat er ineens een verschrikkelijk asociaal wijf over de schutting kwam kijken.

En begon te schreeuwen als een ordinair viswijf dat de rook van hun BBQ stonk. Haar hele huis was vergeven brulde ze, en dat onwijf ging zo te keer dat zelfs de rijdende rechter met 120 kilometer per uur de straat zou uit vliegen, niet normaal gewoon.

ZIE HIERBIJ HET FILMPJE ……..opdat jullie zelf kunnen zien dat ik niet overdrijf!

Ja, en dan natuurlijk nog effe twee dingetjes waar ik mij weer godschuwelijk aan heb lopen ergeren, de eerste is het slappe ge-ouweteringhoer over dat slavernij verleden, Martin Bosma mocht niet aanwezig zijn om kort te gaan, gewoon omdat hij PVV’er is. En nadat hij toch wel heeft bewezen dat hij een uitstekende onpartijdige Kamer Voorzitter is sinds hij op 14 december vorig jaar is verkozen daarvoor.

Maar niet enkel dit voorval maar het hele geouwehoer over dat slavernij verleden komt mij me strot uit, die bruine (niet allemaal) die eisen, eisen, en eisen maar dat ze gecompenseerd worden omdat hun overgrootvader als slaaf is gekocht en verkocht, ( ze mogen nu zelfs vanaf 1 juni hun achternaam KOSTELOOS veranderen). Ja hoor dus bijvoorbeeld Mogadetje in Jansen of iets dergelijk.

Ik zou het ze niet aanraden hoor want als ze Jansen gaan heette word het moeilijk voor hun om een uitkering of subsudie of compensatie geld te krijgen voor hun zogenaamde slavernij verleden. Ik hou het maar netjes hier want die graaiers hebben nooit genoeg en trouwens al die zogenaamde lui die last hebben van hun slavernij verleden hebben nog nooit een baas gehad en zijn zeer zeker nooit een slaaf geweest…..kotsmisselijk wordt ik van die lui en mij raad is gewoon……ben je boos op Nederland of op de Nederlanders om wat voor reden dan ook……GEWOON OPZOUTEN!!

Ja, en dan ook dat slappe gelul van die mensen die bij en rond Schiphol wonen, en natuurlijk niet te vergeten onze milieu bewegingen. Die zijn nu weer aan het demonstreren over geluidsoverlast.

Gaat er dan niet wonen verdomme, zoek voor mij part een huisje op waar je zo’n gezellige buurvrouw krijgt die je aan wil vallen als je de BBQ aansteekt. Oké, er zijn mensen die er al misschien dertig jaar wonen en nu worden er weer een paar startbanen uitgebreid.

Nogmaals gaat verhuizen, maar ik voorspel jullie dat je dan ergens gelijk weer last heb van iets anders want ik heb het idee dat jullie daar gewoon staan te demonstreren om te demonstreren en wat aandacht te krijgen. Ik heb het al vaker geschreven, want als ik naar Oostenrijk met vakantie ging lag ik een half nachtje wakker omdat er een treintje constant voorbij reed. Maar na een dag of twee hoorde ik het niet eens meer omdat je er aan gaat wennen.

Het zijn gewoon zure azijnpissers, ik weet dat omdat ik het prachtig vind om (vroegâh met mijn ouders, en nu met Corretje en Jimmy) vaak vliegtuigen gingen en gaan kijken, Heerlijk dat geluid van die dalende en opstijgende motoren van die vliegtuigen.

En net zoals gisteren die Flypast vanwege Veteranendag hier boven Den Haag, die komen altijd boven ons huis langs….vet kickûh die helikopters, transport vliegtuigen, maar het mooiste vind ik nog die tering herrie van die straaljagers die nu met z’n vieren laag overscheerde.

Jammer dat ze maar twee keer over vlogen….had van mij de hele dag mogen zijn….en dat zweer ik jullie
😂

Ik word steeds netter met mijn columns
😂 want ik heb het woordje apen helemaal niet gebruikt 😎😂

Tot volgende week.

Groetjes van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven