DE ECHTE BRES COLUMN 31

Nou lieve mensen, ik heb besloten van de week dat ik mij niet meer druk maak, gewoon nergens meer om want als je ergens op reageert dan krijg je bakken stront over je heen. Sommige mensen vinden het heerlijk maar ik niet, en van de stront van andere blijf ik meestal uit de buurt. Maar ik kan het niet laten want ik zat weer eens op mijn gemak tv te kijken en het ging over het zomercarnaval in Rotterdam, en met name dan de paringsdans die Bubbeling heet (dat is een dans waarbij je elkaar niet aanraakt).

Kijk, nou ben ik helemaal niet van dat alles maar betuttelt mot worden, want er zijn al veel te veel betuttelingen hier in Nederland, en dan wordt er nog bij de overheid met twee maten gemeten want de ene groep mag alles en de andere helemaal niks. Maar ik vind allerlei soorten dans mooi om naar te kijken want het is ook prachtig al die verschillende stijlen en bewegingen daar neem ik mijn petje voor af omdat ik zelf helemaal niet ritmisch ben en zo stijf als een plank.

Maar wat ik op de tv zag was in mijn ogen gewoon droogneuken en als volwassen vrouwen dat gaan doen in het gezicht van hun mannelijke of vrouwelijke partner moeten ze zelf weten. Deze donkere of licht getinte dames staan er om bekent dat ze meestal een grote reet hebben, en zelfs in Brazilië zijn er dames die zover gaan om er siliconen in spuiten om grotere billen te krijgen, omdat bijvoorbeeld heel veel Surinaamse en donkere mannen dit het toppunt van schoonheid vinden.

En daar is helemaal niks mis mee, maar om dan die dikke reet in het gezicht van een klein kind te douwen en te twerken. Nee dat vind ik niet normaal, ik vind dat persoonlijk kinderporno en pedoseksueel gedrag. Ja, en als een van die dansende donkere dames die met haar billen in het gezicht van haar danspartner stond te wrijven opkeek en zag dat er een camera ploeg van “Hart van Nederland-Vroege Editie” hun ‘dans’ stond opnemen, zij gelijk naar de camera vloog om vol in het beeld bijna schreeuwend te roepen dat dit dansen hun cultuur is en dat wij er maar aan moesten wennen omdat ze deze dans hier in Nederland wilde promoten, en dat we dat maar normaal moesten vinden.

Mijn haren gingen overeind staan toen ik hier om 6 uur s’morgens naar zat te kijken, en ik (als een malloot) terug schreeuwde naar mijn tv “EN ONZE ZWARTE PIET DAN?” ik heb onze zwarte Piet nog nooit met zijn kont tegen het gezicht van een kind zien wrijven, nee want zwarte Piet onze Zwarte Piet is een ECHTE” kindervriend die deze figuren willen verwijderen uit Nederland, omdat het iets te maken heeft met het slavernij verleden van een paar honderd jaar geleden.

Dus als ik het goed begrijp mag je je dikke reet en kut in het openbaar in het gezicht van een klein kind drukken en op en neer halen omdat het cultuur is. En mag iemand die zijn gezicht heeft zwart geverfd en alleen maar cadeautjes aan kinderen geeft, dat willen ze dan verbieden…….ik heb nieuws voor ze, omdat ze van mij de tyfus kunnen krijgen. En dan dan ieder jaar na afloop van het carnaval dat traditioneel word afgesloten met een schietpartij op de Coolsingel daar word je ook niet vrolijk van….maar ja daar kunnen de organisatoren van het zomercarnaval eigenlijk niks aan doen.

Nou dan gaan we het maar niet hebben over de Pride in Amsterdam die van 1 tot 6 augustus ook weer aan de beurt komt, en waar steeds meer normale homofielen afstand van nemen omdat ze zich er niet in kunnen vinden. De meeste homo’s vinden het te extravagant en niet zoals zij het zouden willen uitdragen. Er is grote verdeeldheid en onenigheid ontstaan over de Pride. Sommige willen het zonder politiek, bijvoorbeeld er zijn boten die varen met de Palestijnse vlag omdat ze protesteren omdat de LHBTI+ personen daar niet veilig kunnen rondlopen in dat land.

De organisatie zou dan ook willen dat de Pride alleen gebruik zou worden om de homo-acceptatie en emancipatie te bevorderen inplaats van te demonstreren, dus nu heb je twee Pride’s de ene is stichting Pride en de andere is Queer die wil een statement maken over vluchtelingen, interseksuelen en non-binaire (zucht).

Ik weet het allemaal niet meer hoor en hoop dat het geen zooitje word zoals ik verleden jaar op twittert in filmpjes voorbij zag komen. Volwassen kerels die elkaar gekleed in kleine stukjes leer met kettingen om en een balletje in hun bek in de steegjes van Amsterdam stonden te fistfucken….walgel
ijk


Nee, de oudere homo’s of lesbiennes van rond de 50 jaar geven aan dat zij meer voelen voor de gay Pride, en de jeugd geeft aan zich beter te voelen bij Queer, LHBT, LHBTI+ of wat voor gedoe dan ook.

Nou ik kap weer met schrijven want ik word er niet goed van en ik mot het nog goed maken met Corretje dat ik s’morgens om 6 uur als een imbeciel naar de tv zat te schreeuwen en te vloeken en daardoor wakker schrok lol 😂😂

Tot volgen de week

Groet van Henk Bres

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 31

  1. deze is ijzer sterk Henk. inderdaad dat dansen sloeg nergens op. mijn man en ik hebben topklasse 3 gedanst (ballroom en latin) maar dit gatver. en idd wij willen zwarte piet terug en niet dat gehonkebonk van die geiten. en ja ga jij jou lieve correken een hele dikke knuffel geven. Lieve groetjes van Jannie de Ruiter

    1. Ha die Jannie, weer bedankt voor je reactie en je heb helemaal gelijk kanjer….groetjes aan je mannetje en succes met je hondenkind!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven