DE ECHTE BRES COLUMN 07

Iedereen weet dat ik een grote nieuwsjunk ben want ik kijk iedere dag het journaal, Hart van Nederland, Editie-NL en noem maar op. Maar de laatste tijd bekruip mij het gevoel wel eens dat ik liever niet alles meer hoeft te weten, want buiten dat ik al die nieuwsprogramma’s kijk zit ik natuurlijk ook op twitter en al die sociaal media gebeurens.

Maar de laatste tijd krijg ik berichten binnen die wil ik echt niet weten, en dan heb ik het niet over slachtpartijen, oorlogen, mishandelingen, asielzoekers, azc’s, berovingen, schietpartijen demonstraties, aardbevingen, en dat is eigenlijk allemaal de schuld van bijna alles wat maar op dat Binnenhof zit als ze niet in het buitenland ergens zitten met een stijve lul of natte kut zichzelf te promoten.

Nee ik heb het dan over berichtjes over ons eten, neem nou bijvoorbeeld het berichtje dat als we lekker een vanilleijsje zitten te kanen van de zomer je echt heel wat smerigs naar binnen krijgt.

BEVER-ANUS

Namelijk tussen de suiker en room zit beverANUS…..ja jullie lezen het goed want tussen de anus van de bever zit een klier waarin spul zit wat onder andere gebruikt word in vanille en karamel producten om het ijsje lekker zoet te maken.

LUIZEN

Mag ik effe kotsen a.u.b. want dat zijn toch net van die kleine berichtjes die ik niet wil weten, en daar blijft het niet bij want in aardbeien yoghurt of kwark en ook in rood snoepgoed en rode frisdrank zitten veel luizen. Want die kleurstof van die luizen ook wel karmijnzuur genoemd word gebruikt om voeding middelen een rode kleur te geven. en zo kunnen we nog wel effe doorgaan want mensenhaar uit China zit in brood om het brood te verstevigen.

Waarom word kauwgom zo zacht als je er op kauwt nou gewoon omdat het komt dat er schapenolie in zit en dat komt weer uit een talgklier van zo’n schaap dat eigenlijk is om zijn wol mooi en gezond te houden. Vislijm die word gemaakt van de gedroogde blaas van een vis, en word gebruik om alcoholische dranken helderder van kleur te maken. Nou ik ga er maar mee kappen want ik denk dat als wij alles zullen weten, we dan allemaal graatmager zouden zijn omdat we niks meer zouden vreten….ik op zeker niet lol ๐Ÿ˜.

Ja, en dan natuurlijk de rest van de ellende waar we op dit moment in Nederland mee te maken hebben want daar wordt je ook niet vrolijk van en mijn vraag aan jullie is dan ook om te gaan stemmen, want het maakt wel degelijk verschil uit om te gaan stemmen. Dus kom allemaal uit die luie stoel of bank en ga effe naar het stembureau, ik stem zelf op de PVV en mijn Corretje ook gelukkig want er mot wat aan gedaan worden mensen.

Want hoelang pikken wij dit nog met z’n alle, iedereen met een gezond verstand ziet dat ons mooie land helemaal naar de klote gaat door die klootzakken, die zogenaamde volksvertegenwoordigers die nu in de eerste en tweede Kamer zitten en die ons land totaal aan het vernietigen zijn. Want geloof mij nou maar dat er over misschien wel 10 of 20 jaar geen echte Nederlanders meer zijn want ons volk is in sommige steden nu al in de minderheid en echt het gaat sneller dan jullie denken.

Ik zal mij tijd wel uitzitten samen met mijn Corretje en Jimmy maar ik vrees voor de kinderen die nu geboren worden. Je ziet nu al dat de jeugd op sommige scholen word gehersenspoeld door die gore smerige linkse kliek, die zo genaamde woke deugers die alles maar dan ook alles haten wat echt Nederlands is en ons zelfs ongedierte willen laten vreten……brrrr…..ik word er kotsmisselijk van en vraag jullie dan ook om het huidige kartel (want dat is het gewoon) weg te stemmen A.U.B.

Buiten dit wil ik jullie nog om een gunst vragen, kom allemaal op 11 maart naar Den Haag waar de boeren, en niet alleen de boeren nee ook de vrachtwagen chauffeurs en vissers en iedere ondernemer die kapot word gemaakt door de huidige regering dus ook (juist ) de gewone man dus gewone burgers, politieagenten, brandweer ziekenhuis personeel en gewoon iedereen, allemaal die het spuugzat zijn om ons mooie land te laten weggeven, naar de klote te laten gaan door kans pareltjes die ons alleen maar willen bedreigen en af willen slachten (bewijs genoeg zou ik zo zeggen) de goeie niet te na gesproken natuurlijk. Hopelijk tot 11 maart 2023!!!!!

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 07

  1. Weg met die vieze kliek.
    Helaas weten de meeste mensen niet hoe belangrijk deze verkiezingen zijn voor onze toekomst. Laat ze dan in ieder geval blanco stemmen.

    1. Ha die Ron, goed om je weer effe te horen lieve vriend. En je heb helemaal gelijk het is belangrijk dat iedereen gaat stemmen want 1 ding is zeker *wij zijn met meer* veel meer. Tot snel maatje……

  2. Weer een ontzettend harde en helaas ook erg ware column. Mijn voorkeur ligt ook bij de PVV en ik hoop dat er bij de Provinciale Starten verkiezing er nu echt een verandering aan wordt gekondigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven