DE ECHTE BRES COLUMN 40

Wat vliegen de weken toch voorbij hier in huize Bres, maar niet zo snel om mij niet ergens aan te ergeren natuurlijk. En dat is in dit geval een brief aan Geert Wilders van een dame op leeftijd, namelijk 74 jaar die het zat is dat ze bij haar kut word gepakt door geluk/goudzoekers in Ter Apel en omstreken. Dat ze bij haar *kut* is gepakt zijn mijn woorden natuurlijk want deze vrouw schreef in de brief aan Geert Wilders natuurlijk *vagina* maar dat zullen jullie ongetwijfeld hebben begrepen.

En dat dat werd gedaan door 5 moslims 1 ouderen en 4 jongere, ze liepen haar achterna en de oudere greep haar tussen de benen. Aangifte doen heeft helemaal geen zin schreef ze. Die gasten lijken wel vrij spel te hebben, ze durft ook niet meer in de buurt haar boodschappen bij de ALDI te doen maar het heeft ook geen zin om twintig kilometer verderop boodschappen te doen met deze achterlijk hoge benzine prijzen. Als ze langs de ALDI rijd in Ter Apel staat er steeds politie voor de deur want die gasten stelen en roven voor wel € 10.000 in de week vertelde ze in de brief aan Geert Wilders.

Het zijn jonge gasten in de leeftijd van een jaar of 15 tot 18 die de grootste overlast veroorzaken, en de mensen word dan ook aangeraden om ’s avonds de rolluiken te laten zakken of de gordijnen te sluiten maar dat helpt niet want als je ze dan ’s morgens alles weer open doet zie je dat ze in je tuin zijn geweest en daar in ook hebben gescheten. Ze hoorde van een vriendin die net effe twee kilometer over de grens in Duitsland woont dat ze daar ook al zijn en ze slapen dan in garagebedrijven of bij tankstations en zitten daar ook te schijten.

Iedere morgen moeten die mensen dus de stront van dat stelletje vieze gore geteisem opruimen. Natuurlijk zijn er nu ook mensen die zeggen “ja maar Henk deze mensen die gevlucht zijn voor de oorlog en ellende in hun land moeten toch ook hun behoefte doen” Ja natuurlijk moeten ze dat *MAAR NIET BIJ MENSEN IN HUN TUIN OF BEDRIJF* maar zelfs dat snappen die linkse tering kliek van wegkijkers niet verdomme.

Ook breken ze campers open en slapen ze er in en als je er wat van zegt dat ben je een *vuile racist* zoals we allemaal wel hebben kunnen zien op die filmpjes van die buschauffeurs die het ook dagelijks mee maken, want ze verdomme het om Nederlands te praten maar het woordje racist daar heeft zelfs de meest hakkelende goud/gelukzoeker geen moeite mee.

Deze mevrouw die Geert Wilders aan schreef is een van de vele want het zijn volgens mij geen incidentjes meer, nee het is schering en inslag en een gewoonte wat iedere dag plaats vind. Ook schreef deze dame in kwestie van 74 jaar oud dat ze de arrogantie van Rutte spuugzat is en ze kan zich nog herinneren dat hij zei ‘ze kunnen allemaal komen maar niet in mijn achtertuin’.

Nee maar wel bij deze mensen daar mag het wel, en ze hoopt ook dat het huidige kabinet gaat vallen want zo gaat het niet langer. Ik zal deze brief van deze mevrouw hier onder plaatsen want dan kan je zien dat ik het niet uit mijn duim zuig. En ik heb een goeie raad voor al die mensen, iedereen mot vragen of er iemand in de buurt is die niet bang is, een beetje groot postuur heeft en ook last heb van dit ongedierte.

Ga dan naar de winkel, of bestel via het internet een hele grote hogedrukreiniger van minimaal 160 maar het liefst 200 bar, en zodra er een zo’n goud zoeker gaat zitten schijten hup hogedrukreiniger op zijn flikker richten zodat hij van onder tot boven onder de stront zit. Heeft hij daarna nog een grote bek richt op zijn smoel en ik weet zeker dat hij niet meer bij jullie in de tuin gaat zitten schijten, maar ja dat is mijn idee maar. En dan ben ik maar een racist of bruinhemd of een Hitler, liever dat dan iedere keer een tuin vol stront.

Ja, en dan al die gemeentes die steeds meer van dat soort gajes in Nederland wil hebben, gewoon iedere dag (in geval van weghalen) een mooi bord in hun stadhuis plaatsen *Openbaar Toilet* .

Om over die Cruiseschepen nog maar te zwijgen want daar word ik helemaal niet goed van, want daar worden ze pas echt in de watten gelegd zoals ik al eerder in mijn vorige column heb geschreven.

O nog een dingetje, ik hoorde dat Rob Jetten ’s avonds de straatverlichting wil uit gaan doen…….hoe denkt zo iemand nou?. Alle ouwetjes durven niet meer na achten in het donker de straat op, en ook de invalide mensen en gewoon meisje en vrouwen niet, en dat alleen om dat de heer Rob Jette een *DARKROOM* wil maken van heel Nederland (zucht dit is toch misselijkmakend of niet soms).

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

Zie brief aan Geert Wilders hieronder!!

5 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 40

  1. het is allemaal zo erg, voor die badgasten kan alles, wonen, eten, uitkering, geld voor woninginrichting, en nog maar niet te spreken over dat luxe schip, filmpjes gezien hoe ze luxe eten krijgen filmen dat zelf met een dure telefoon, vraag me af hoe ze daaraan komen. er zijn hier mensen die geen eten meer kunnen betalen en moeten dan naar de voedselbank!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven