DE ECHTE BRES COLUMN 32

Lieve mensen wat heb je toch een smerige gore viezeriken onder ons. Want van de week op het journaal was er een waarschuwing van de politie om geen vakantie fotootjes te plaatsen op Facebook, twitter, tik-tok en meer van dit soort media, van jullie kleine kinderen bijvoorbeeld als het gezin met z’n alle lekker met dit mooie weer op het stand bivakkeer of aan een mooi meer.

Misselijkmakend!!!!

Ook opa’s en oma’s met hun kleinkinderen worden gewaarschuwd, natuurlijk is het normaal die kleintje alleen in een zwembroekje of helemaal naakt lekker gillend van plezier in het water spelen op het strand rennen en spelletjes doen…..HET KAN NIET MEER…..omdat er lui zijn die deze foto’s of filmpies van jullie soc media halen om op kinderporno sites te plaatsen. Ziekmakend en misselijk is dit en hoe mooi van de politie dat ze de mensen waarschuwen maar het is in mijn mening weer de omgedraaide wereld want die lui die dat doen motte 1 x gewaarschuwd worden en bij tweede keer 20 jaar of meer geven zonder twijfel.

Niet normaal toch dat je geen leuke kiekjes meer kan plaatsen voor familieleden omdat er gore pedoseksuele zijn die zich dan verlustigen op de vakantie kiekjes van jullie kinderen of kleinkinderen….politie doe er wat aan, en wel zo spoedig mogelijk en met alle macht A.U.B

Ja, dan is het in Texas wel anders gelukkig want daar kreeg, de een of andere klootzak (de 56 jarige Frank Javier Fonseca) die zijn hond schopte en met een eind hout sloeg omdat zijn rottweiler zich buiten zijn tuin had begeven, 25 jaar gevangenisstraf. Gelukkig waren er omstanders die het hele voorval hadden gefilmd en dus voor de rechter bewijs genoeg om deze klootzak een flinke tijd weg te douwen (de hond Buddy is hersteld en heeft een nieuw baasje). Lieve overheid, wanneer gebeurd het hier ook eens dat de wet veranderd gaat worden en dat een hond geen voorwerp meer is maar een levend wezen.

Zeeman op de Bres.

En ook kreeg ik te zien in het journaal dat er een stalker in Roermond een vrouw heeft doodgeschoten en daarna zichzelf, deze vrouw had al aangegeven bij vriendinnen dat ze gestalkt werd. En wat ik dan niet begrijp is dat het programma op RTL 5 van die Thijs Zeeman er niks aan heeft gedaan. Hij springt in de bres voor vrouwen die doodsbang zijn en die een stalker hebben die niet van opgeven weet en krijg daarbij hulp van experts. Of de politie die heeft naar mijn weten ook niks gedaan om deze vrouw te helpen of te beschermen en wat ik nou eens zou willen is dat zo’n klootzak nou alles eens omdraaide, en eerst zijn eigen voor zijn harses schoot. Dan was het probleem opgelost en had deze mevrouw het overleefd.

Ook hoorde ik dat de overheid cadeaubonnen wil gaan aanpakken om het witwassen tegen te gaan, het mot toch niet gekker worden hoor, dus gewoon omdat ik iemand graag mag die bijvoorbeeld in de schuldhulp loopt en die ik een keer een extraatje gun mot ik mijn naam opgeven en ook degene die hem krijgt moet zich legitimeren….overheid gaat je schamen, motte jullie nou echt alles van de normale mensen (in jullie taal gepeupel) weten. Ik word hier onpasselijk van bah!!

Bi van Guine

Ook las ik (veel gelezen hé met dat mooie weer) dat de Bi van Guine vorige week de Mikel Haman Award van 2022 heeft gewonnen. Dat is een prijs voor mensen die zich inzetten voor de Surinaamse en Caribische LHBT. Niks mis mee zou je zeggen, maar de 49 jarige Bi is geen man of vrouw want ze voelt zich ook geen man of vrouw (zucht). Nee het 49 jarige  euh mens wil voortaan aangesproken worden met de voornaamwoorden *HEN* en *DIENS*. Het kan in het begin wat verwarrend zijn zegt zij…..ik bedoel hen, o nee sorry, diens. Maar mijn broer noemde *het* zij en haar, en natuurlijk is dat effe wennen. SNAPPEN JULLIE HET NOU NOG….IKKE NIET!

Ook zag ik een op NPO in het programma Spraakmakers op 1 waar de Journalist Arno Kantelberg serieus zat te verkondigen dat hij de oplossing had voor het zogenaamde water te kort in Nederland. Zijn oplossing voor het probleem was om gewoon onder de douche te plassen, en de presentatoren waren het er helemaal mee eens omdat een keer doortrekken zes liter water is.

Maar ik ben al bijna een ouwe man en ik mot zeker 10 keer pissen op een dag, dus mot ik dan zes keer gaan douche?? Er lopen steeds meer randdebielen in Nederland rond maar gelukkig was zijn vrouw het er niet mee eens, maar die moest niet zo zeuren werd er geopperd. IK SNAP HET WEDEROM NIET!!

Ja, en ik was een paar weken geleden bij de dokter met Corretje en ik denk ik laat ook maar effe naar mijn rug kijken want daar kreeg ik allemaal rare vlekken, en toen ik dus mijn shirt had uitgetrokken en vroeg of het misschien de apenpokken was (ik heb geen seks met mannen, maar je weet het maar nooit hé) toen de dokter zacht in mijn oren fluisterde “Nee Henk dat zijn ouderdomsvlekken”.

Ik ben er klaar mee en ga lekker in de zon zitten de ballûh allemaal.

Nou nog eentje dan want echt je geloofd het niet maar het is niet alleen in Nederland een debiel zooitje want in Spanje krijgen de mannen eindelijk menstruatie verlof.…koekkoek, knettergek en zeker rijp voor een onderzoek in het PBC (Pieter Baan Centrum) allemaal.

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 32

  1. Groot gelijk heb je
    God heeft rare wezens laten geboren worden en dan zegt de overheid! Ze zijn in de war 🤔
    En we weten de helft nog niet
    Ja we weten het wel !!! Maar word in de doofpot gestopt ‘
    En als ze bedreigd worden!! Moeten ze maar ff niet in de media verschijnen?? 😡Aanpakken die handel ! En met het water tekorten?? Gekke zijn het ! Ze hebben elke keer wat ! Bah 🤢 word ik er van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven